Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Meni prednja kamera i bez portrait moda ne moze da se poredi sa stock app. Ova google je duplo bolja. Boje su prirodnije, nema "zutine"...

Mozda mi promaklo u temi,ima li neki link kako se instalira ta google kamera,mrzi me da istrazujem ali me istovremeno zanima 🙂 nisam je naaao na google app

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Mozda mi promaklo u temi,ima li neki link kako se instalira ta google kamera,mrzi me da istrazujem ali me istovremeno zanima 🙂 nisam je naaao na google app

Par postova iznad tvog, član @azimuth je okačio apk, samo instal. A za podešavanja imaš stranicu unazad post #6842, @Ivan I. je postavio kako treba podesiti

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izvinjavam se,kad pratim teme preko tapatalka cesto imam previde te vrste

Cim nesto promenim od podesavanja, aplikacija zabode mi aplikacija i izbaci.
Obrisem podatke, radi normalno, cim nesto cackam opet isto.
Portret mod mi ne radi ni na zadnjoj ni na prednjoj.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Meni na S8 G950U(Snapdragon 835) radi savrseno! Prosto ne mogu da verujem KOLIKE razlike u selfi kameri dobijam.

Jedini problem sa ovim modelom je sto jos nisam dobio update na oreo 🙂

Poslednja izmena:
Ako radi samo na snapdragon verziji onda je do toga,ja imam exynos

Pisao sam, na prednjoj kameri je ogromna razlika, za zadnju još nije to to, ali biće uskoro, fale da se omoguće još neka podešavanja za zadnju:
https://forum.benchmark.rs/showthre...na-THREAD!!!&p=5430591&viewfull=1#post5430591
Jedva cekam da budu omogucena i za zadnju kameru ta podesavanja da vidim sta ce se desiti. Blago receno samsung je bas lose odradio stock app za prednju kameru... Sad shvatam zasto google telefoni imaju najbolje kamere jer su softverski uradjene perfektno.

Kad se ocekuju ta podesavanja za zadnju kameru?[emoji4]

Pre neki dan sam dobio update na Oreo i mogu reći da sam za sad prezadovoljan. Sve radi lepo, neke stvari za nijansu brže.

Bio sam u dilemi da zamenim S8+ za S9+ ali sam definitivno odustao jer su poboljšanja men lično nebitna a ne dopadaju mi se dve kamere pozadi.

Јел за Snapdragon апдејт на О стиже касније? Пошто ја још нисам добио...

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Јел за Snapdragon апдејт на О стиже касније? Пошто ја још нисам добио...

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Koliko sam mogao da ispratim u Americi je pusten oreo za Snapdragon pre 10ak dana.

I ja isto cekam da mi stigne oreo pa da vidim promene[emoji4]

Pisao sam, na prednjoj kameri je ogromna razlika, za zadnju još nije to to, ali biće uskoro, fale da se omoguće još neka podešavanja za zadnju:
https://forum.benchmark.rs/showthre...na-THREAD!!!&p=5430591&viewfull=1#post5430591
I na zadnjoj je neuporedivo bolji gcam port pod uslovom da se slike koriste za obradu u lightroom, neuporedivo više informacija sacuva i mnogo više se može izvući iz slike nego što može na stock.

Evo jedan od primera:

Crop takodje.

( full res na linku )

Evo i na instagramu neke moje slike gde propada masivno kvalitet opet ga ima brdo.

https://www.instagram.com/s_a_v_a.m.__pho_t_0_g_raphy__/?hl=en

Exynoss verzija inače i starija verzija gcama sa nekim mojim podesavanjima ( 8.2 ) nema kvalitet kao verzije pre 8.x

Cim nesto promenim od podesavanja, aplikacija zabode mi aplikacija i izbaci.
Obrisem podatke, radi normalno, cim nesto cackam opet isto.
Portret mod mi ne radi ni na zadnjoj ni na prednjoj.

Tako i meni[emoji6]

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Ako nekoga zanima,
s8+ sim free iz Mađarske, dosta je takvih prodatih ovde, stigao oreo pre par nedelja, ali sam tek pre par dana pustio update, bio sam na putovanju i nisam hteo da eventualno ostanem bez telefona. I super je što se tiče baterije, neki su pisali da je primetno lošije, nisam primetio, evo trenutno, 26 sati od punjenja, 8 sati i nešto minuta sot, trećina na 4g, dve trećine wifi, sve isto kao pre..

Sta se desava vise sa ovim instagramom?
Nikakva azuriranja aplikacije nisam radio, a, obavestenja se menjaju.
Pre par dana je pocelo da vibrira za obavestenje poruke na instagramu, nikada do sada nije. A, sada pocele da iskacu cele poruke kad stignu...
19b62d88e65b040df21ae095f2b73531.jpg

Moram da priznam da sam pogrešio, uradio sam factory reset i sada mi se čini da je baterija kao pre apdejta na Oreo. U toku noći za nekih 7 sati je gubio 7%, sada posle factory reset gubi standardnih 4%.

Slican slucaj,samo bez reseta,sredilo se stanje i sad trosi od prilike isto,mogu 6h SoT da izvucem. Zaboravio sam da resetujem tel posle apdejta,sad me mrzi jer sam ga namestio kako mi odgovara,ali 5h sot lako izvlacim,mogu i vise.

ipak sam instalirao oreo... nisam nista radio, samo pustio sam proces da se odvije... sve mi za sad odlicno funkcionise, nisam primetio bas pad trajanja baterije... mozda je jos rano za to... primetio sam nesto cudno: duze se puni baterija na fast chardzeru... duplo duze... ne znam da li je trip, pogledacu pazljivije na drugom punjenju...

Koji program koristite za blokiranje reklama u app i na yt?

Za yt nemaš pomoći bez ruta, doduše imaš onaj red koji radi super (i u pozadini) ali ne možeš da se sign in, a za ostale reklame adhell2 i sabs

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Instalirao sam yt red. Generalno, yt koristim samo u kolima, povezem i pustam muziku i to su momenti kada me nerviraju te reklame. Primetio sam i da ne moze da se sign in, ali sam mislio da je to samo trenutni problem do servera.

Instalirao sam yt red. Generalno, yt koristim samo u kolima, povezem i pustam muziku i to su momenti kada me nerviraju te reklame. Primetio sam i da ne moze da se sign in, ali sam mislio da je to samo trenutni problem do servera.

Ne može zato što ste youtube red inače plaća.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Hteo sam da instaliram Sabs, dobio sam kod, ali nece da aktivira licencu.
Klinuo sam revoke, u nadi da ce taj kod isteci, pa da uzmem novi, medjutim, stalno mi izbacije ovaj kod na sajtu.
Ima li resenja?

Ma kakav crni Red youtube... Ima na Xda forumu Vanced youtube, redovno se azurira na poslednju verziju, sa crnom temom za amoled, background opcijom i jos gomilom opcija. Samo se uz njega instalira "micro-g" pa radi i logovanje kao i istorija pregleda.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno