Ne znam sta da kazem vise za bateriju. Danas od 7 na noge do evo sad. I skoro svaki dan tako. U nekom sam tripu zadnjih dana pa gledam daily po film, danas u ovaj skor uracunat film od skoro 3 sata u najjacoj kvaliteti ( 11 gb tako da mu je i ekran bio vise opterecen )
Bukvalno je bio prikacen na usb nekin 5 minuta ali samo kao data transfer na PC, sa tim da je bilo danas 90÷ wifi 10÷ 3g iako nijedno ne gasim nikada. Sa ove verzije ne bih presao ni mrtav, nikakav update vise ne dolazi u obzir 😀
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Meni je posle nadogradnje na oreo skocio sot na izmedju 4,5 do 5h.3.5-4h i jeste realno, a ne kao sto kace po 6-7h. Ako ne racunam prvi mjesec dana koristenja, 3.5-4h izvlacim u 99.99% slucajeva.
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Settings pa aplikacije i obaveštenja, pa obaveštenja,pa bedževi, pa upravljanje bedževima i tu promeniš da ti prikazuje brojeveOd Orea nemam broj poruka na ikonicama (viberu i svim ostalim aplikacijama). Samo iskoci badge ali bez broja?
Proradilo posle restarta.
Evo bro ja sam izvukao 6 sati sa jednim punjenjem na obicnom P10. Telefon jeste star mesec dana i naravno da ce oslabiti baterija ali pre update-a nije mogao vise od 4h. Nisam heavy user niti gamer, sve jasno. Cinjenica jeste da oreo gasi gomilu procesa i tako stedi bateriju ali je i cinjenica da ista duze traje posle ovog update-a.Ko misli na tebe? Kroz temu se povlace sotovi i do 6h kod P10, sto mojim nacinom koristenja je moguce samo uz jos jedno komplet punjenje 🙂 Pricam posle par mjeseci koristenja, ne posle prvog paljenja ili factory reseta.
Pa istice mi ugovor sredinom aprila. Pa cu vidjet 🙂 Da mi je nesto velicine p10, cekat cu p20 da vidim kakv je.Vreme na mate 10 da prelazis @whiplasher 😉
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Mate 10 pro ima kod svih operatera trenutno.Sa p10 sam prezadovoljan, osim sa kamerom u low light, pa kontam da preskocim ovu turu sad. Ne znam, vidjecu 🙂 Sto vise kontam, sve teze se odlucujem 🙂 Problem je sto kod operatera mislim da nema vise mate 10 pro. Cak sam kontao sa uzmem S9+ pa da prodam i uzmem pixel 2 XL. Al def cu cekati P20 da vidim kakav je.
Sa p10 sam prezadovoljan, osim sa kamerom u low light, pa kontam da preskocim ovu turu sad. Ne znam, vidjecu 🙂 Sto vise kontam, sve teze se odlucujem 🙂 Problem je sto kod operatera mislim da nema vise mate 10 pro. Cak sam kontao sa uzmem S9+ pa da prodam i uzmem pixel 2 XL. Al def cu cekati P20 da vidim kakav je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari