Manje se greje, pa je manji rizik od bootloop-a.Koja je razlika izmedju toga i onoga iz podešavanja?
Ne znam kako neko može da drži to djubre od aplikacija zvanične Facebook i messenger. Nije ni čudo što ljudi kukaju na bateriju ili da loše rade telefoni.
Da nisi na SBB-u?Telefon toliko lose radi na mobilnom internetu da mi dodje da ga razlupam svakih pola sata.
Kasne notifikacije, na neke aplikacije se poveze tek iz nekoliko pokusaja itd...
Fb i messenger prednjace, rade kao da je low budget fon a ne Nexus.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nisam hteo da se cimam sa Lite-om ali izgleda da cu morati. Neverovatno kako lose radi.Ne znam kako neko može da drži to djubre od aplikacija zvanične Facebook i messenger. Nije ni čudo što ljudi kukaju na bateriju ili da loše rade telefoni.
SBB me dosta za**bava u poslednje vreme, da!Da nisi na SBB-u?
Zavisi sve od rutera...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
8.1.0, martovski.Na kojoj si verziji sw? Meni je na 6p radio tel. ocajno sa februarskim, ali sa martovskim je sve super.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Da nemas slucajno masku? Ako imas, ono ti pritiska staklo.20 meseci radi bez problema, za sad.
Nisam ja lepio staklo vec zenska u jednoj radnji Bilo je ok par sati pa je pocelo da probija uz ivice. Bacenih 600din. A staklo je inace neko kinesko smece, pokriva i prednju kameru i senzore.
Da nemas slucajno masku? Ako imas, ono ti pritiska staklo.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Skini pa probaj.Imam najobicniji silikon koji uopste ne dodiruje staklo. Jedino u dzepu moze da se pritiska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari