Šta je novo?

LG Nexus 5X

Na šta tačno mislis pod tim iz rikaverija?
Je l dovoljno samo Settings>System>Reset options>Erese all data(factory reset)?
Sačuvao sam sve sto mi je bitno na kompu.. ako se o tome radi
Pretpostavljam da je glupo pitanje al ***...

Telefon toliko lose radi na mobilnom internetu da mi dodje da ga razlupam svakih pola sata.
Kasne notifikacije, na neke aplikacije se poveze tek iz nekoliko pokusaja itd...
Fb i messenger prednjace, rade kao da je low budget fon a ne Nexus.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne znam kako neko može da drži to djubre od aplikacija zvanične Facebook i messenger. Nije ni čudo što ljudi kukaju na bateriju ili da loše rade telefoni.

Telefon toliko lose radi na mobilnom internetu da mi dodje da ga razlupam svakih pola sata.
Kasne notifikacije, na neke aplikacije se poveze tek iz nekoliko pokusaja itd...
Fb i messenger prednjace, rade kao da je low budget fon a ne Nexus.

Da nisi na SBB-u? :)
Zavisi sve od rutera...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne znam kako neko može da drži to djubre od aplikacija zvanične Facebook i messenger. Nije ni čudo što ljudi kukaju na bateriju ili da loše rade telefoni.
Nisam hteo da se cimam sa Lite-om ali izgleda da cu morati. Neverovatno kako lose radi.
Da nisi na SBB-u? :)
Zavisi sve od rutera...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
SBB me dosta za**bava u poslednje vreme, da!
Kod devojke na wifi ne mogu da se konektujem, kada resetujem ruter bude povezan 10 min i onda izgubi signal. Kod kuce me isto zeza, cesto gubi konekciju. Jel to do njih ili do telefona?

Poslednja izmena:
Da, cisco je. Nista, moracu da ih zovem.
Hvala ti. :)

Pa jel na mobilnom internetu ili na wifi radi loše?

Napisao si mob net a posle pišete o sbb cisco ruteru... Za mob net obriši proxy iz podešavanja apn

I jedno i drugo. Na mobilnom netu ocajno radi a wifi mi baguje i kuci i kod devojke.
Evo sad sam video, ona ima UBEE EVW32C i dalje nece da se konektuje.

Na kojoj si verziji sw? Meni je na 6p radio tel. ocajno sa februarskim, ali sa martovskim je sve super.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Stavio sam zastitno staklo, medjutim kao da nije lepo leglo uz ivice... Da li je to normalno za zastitna stakla ili da menjam ovo?

Nema veze, pre ce crci od bootloopa nego od betona[emoji23]

20 meseci radi bez problema, za sad.

Nisam ja lepio staklo vec zenska u jednoj radnji Bilo je ok par sati pa je pocelo da probija uz ivice. Bacenih 600din. A staklo je inace neko kinesko smece, pokriva i prednju kameru i senzore.

20 meseci radi bez problema, za sad.

Nisam ja lepio staklo vec zenska u jednoj radnji Bilo je ok par sati pa je pocelo da probija uz ivice. Bacenih 600din. A staklo je inace neko kinesko smece, pokriva i prednju kameru i senzore.
Da nemas slucajno masku? Ako imas, ono ti pritiska staklo.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ladno punjac nema dobar kontakt sa telefonom sa ovom Comicell maskom... Znaci iseci cu masku na komade! Bacam u smece to kinesko g**no i NIKAD VISE nista kinesko necu kupiti!!! Samo originalne maske dolaze u obzir. Ima ih jos uvek na Ebay-u.

Pa da, i ja sam svoju morao da secem.[emoji51]

Nakon mesec dana trazenja zamene za 5x, opet sam kupio 5x :D Dosao sam u situaciju da gledam nove/polovne telefone za +/-300e koji su tu negde kao nexus ali ustvari ni jedan od njih nije po svim stavkama bolji.
Kamera je naravno najveca razlika. Telefoni od 400e imaju slicnu ili cak losiju kameru od 5x :trust: Tako da sam nasao polovan za 120e sa novom plocom i garancijom od 2 godine na istu. Nosicu ga dok ne padne cena pixel dvojci.
Instalirao pixel launcher i uzivanje :)

Super si prošao, dugo da te posluži, tj. makar do kupovine Pixela :D Ako si u mogućnosti zamijeni i bateriju koja je po meni možda i najveća mana 5X (u startu i nije toliko očajna, koliko kasnije degradira), i imaćeš vrh telefon za bagatelnu cijenu. Stvarno do 400€ se ne može naći ništa da parira kameri 5X, zadao je domaći zadatak čak i uređajima iz više klase, o mid-range segmentu je suvišno i govoriti.

Vrh Dno