Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - nova tema

Pixel XL 32Gb, nov preko Google Store-a za 569$. Vredi li? [emoji848]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sad će Pixel 2, jedino ako ti nije podrška bitna, zato što će biti još samo godinu dana.

Dodas 200$ i imaš Pixel 2 koji će biti u svemu bolji.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nije za mene, za devojku je. Njoj u suštini i nije toliko bitan update dokle god radi kako treba. Lomi se između iPhone-a 6S i Pixela. Dok izađe dvojka već ću se vratiti iz USA, a i granica za telefon je nekih 550$, +-10$.
Još vagamo... iPhone 6S košta slično kao i manji Pixel, a 6S Plus skoro pa 200$ skuplji od Pixel XL. [emoji848]

Ako je izmedju 6s i Pixela XL bolje onda Pixel XL. Ako ništa drugo kamera pere patos ne samo sa 6s nego i sa sedmicom.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Slažem se. Njoj je kamera najbitnija, a pošto je htela da uzme moj 6P zbog kamere, Pixelom će biti itekako zadovoljna. :)

A za update ne brinem, biće Pure Nexus ili neke druge podrške još dugo.

Računaj i porez na tu cenu. Ali svakako uzmi pixel xl , ne možeš da omanes

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Naručen plavi XL. Sa porezom 600$ plus besplatan Daydream. :)
Stiže za dve nedelje.

Sad se razmišljam šta i ja da radim. Da li da čekam nove flagship-ove ili da uzmem i ja jednog plavca. [emoji848]

Poslednja izmena:
Uzeo bi Pixel da ga ima kod nas po toj ceni? [emoji3]
Ja se lomim da li da uzmem i ja ili da čekam pa da na kraju moram da pljusnem 200-300$ više na neki novi flagship.

Ako si u lovi čekaj .. sigurno će novi pixeli uz ip8 biti najbolji mob na tržištu.
Jedino je i dalje rebus taj lg oled ekran

Neću biti u USA kad novi Pixeli krenu u prodaju, zato sam u nedoumici šta da radim. :D

Hteo sam da probam Jabuku, ali je cena "big no-no" plus što ko zna da li ću uopšte moći da ga kupim pored kampera ispred radnje koji će pokupovati sve zalihe.

Stigao Pixel. [emoji4]

Uživo još lepši nego na slikama. Oduševljen sam.
f99e3f687d703e22e5ccd7e1e2c3f72c.jpg

Čestitke , ništa kao pixel :)

Čudi me da je bio u ponudi u toj plavoj boji.

Hvala, šteta pa nije za mene. :)

Baš sam pratio Google Store dok je trajala akcija jer sam se premišljao da li da uzmem i sebi. Skoro pa dve nedelje je plavi XL bio dostupan, što je i mene začudilo.

Nisam imao vremena da ga koristim malo duže, ali na prvu loptu - telefon je odličan, oduševljen sam. Još je ova plava boja prelepa uživo. Kvalitet izrade (jedina loša strana Nexusa, neračunajući lutriju sa ekranom) je na top nivou.

Kad budem menjao Sexusa, Pixel mi deluje kao jedini logičan izbor. S8/N8 estetski super izgledaju, ali mi nekako Pixel najbolje leži.

Upravo zbog toga i pitam :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Novih nema za manje od 450$.

Nexus 5X Tapatalking

Da li Pixel ima neki problem kao N5X ili N6P? Ne bih da uzimam ako su se pojavljivali neki kvarovi

Poslednja izmena:
Razmisljam da uzmem nov pixel preko KP, naravno bez garancije. Da li postoji i koji je servis kod nas nadlezan za pixele?

Poslednja izmena:
Pojavio se na KP prvi primerak mrtvog pixela, ali ne na ekranu :) Kaze lik da pri restartu nece vise da se upali. Ja bih ga pazario, ali me plasi sto nema garanciju a vec sam se tako opekao s 5x

Poslednja izmena:
Ne razumem, hoćeš da kupiš mrtav telefon? Za ša to, da ga okačiš o retrovizor u autu ili?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Haha, ne nego da li i pixel ima problema sa bootloopom. Tj da li je i ovaj telefon rizicna kupovina bez garancije?

Uzmi pixel od mađara, imaćeš garanciju, pisah već. E sad ako dođe do iste može da potraje (ja sam kod z, čekao 2 meseca jbl flip 3 da mi reši, ali je sve prošlo ok na kraju).

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

@Zli bokser
Ta skraćenica QUSB-BULK znači QUALCOMM USB - u prevodu skoro sigurno hardver otišao kao i kod Nexus 5X/6P telefona.

Samo što ovo sad nije ni LG ni Huawei već HTC ;)
Odavno pričam da je problem na relaciji Qualcomm - Google i da većina crkava posle OTA ažuriranja.

Ono što je zanimljivo da je sad u pitanju Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821, a ne 808 ili 810 čipset kao kod 5X i 6P telefona.

Ukratko ne kupuj :)

Poslednja izmena:
Pricao sam s Batom s KP-a, kaze da njemu dobavljac daje dva meseca garanciju na nov pixel. Sto je u sustini go k****

Vrh Dno