Šta je novo?

Ethereum Classic (ETC)

Prebaci bre na myetherum wallet ETC

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

CLO je čist scam, jeste čitali Whitepaper?
Jer ja jesam, i ono je smešno. Čudi me što se dev team ETC-a nije ogradio od njih. Šteta što tek sad vidim.

Po meni ETC kupujte radi ETC-a, to je zaboga originali Ethereum ipak, očekujem skok ove godine pošto se na ETCu baš ozbiljno radi.

Poslednja izmena:
Jos 5% da padne, i imace vrednost kao i pre ovih pump-ova.

Pada to i vise mozda...a taj skok do kraja godine :) taman ce skociti 15-20% i to je taman to da se deo ljudi koji su namagarceni izvuce a oni koji su ga kupovali po 40+$...cekace 2019 :)

Nema potrebe da se truje tema bydalastinama.

Kome je dugo da ceka pump, neka proda i usmeri novac u nesto sto donosi brzu zaradu, bas me zanima kako ce proci.

Ja na ETC gledam kao shit, nista nema sto bi me impresioniralo. Analizom i osecajem sam dosao do zakljucka da mu fali jedan jaci pump, a i finu akumulaciju sam primetio. Ovaj airdrop je dosao posle toga i koliko vidim, umesto da to bude vetar u ledja, on mu duva u prsa i samo ce odloziti pumpu.

Ja nemam problem sa cekanjem i ne lozim se na ovakve stvari, nego ih iskoristim da smanjim ulazak. A jasno je kao dan - cim vune ulecu all in u nesto i ocekuju unapred odredjeni profit u unapred odredjeno vreme - bezati od toga neko vreme dok isti ne rasprodaju to i nazovu ga umrlim. Trenutno se to desava, kad svi prodaju, ja se pojacavam.

XMR i BCH ce biti sledeci na pumpi, samo se tajming ceka. Moneru je vec krenula kupovina, akumulacija se vec naveliko desava a vune tek sad uzimaju. To znaci da ce biti jos jedan drop istog da se pociste lesinari. Ja ga tek tada uzimam. BCH takodje.

BTC-u jos nije krenuo bulltrap, i mislim da ce tek ici gore. Standardno, cim altovi krenu da rastu i divljaju, tu je negde top BTC-u i za mene znak da se prodaje.

Poslednja izmena:
Evo krenuo je etc.... E sad dokle videcemo.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nebih bas rekao... Kod mene se sve skoro crveni sem etc.... Jedino ako ja mesam boje.

Sutra ako se ne varam oko 18 je airdrop,bar bi trebao tad da se desi,pomerio se malo ali mrsavo nesto...kako god bilo...taman kad stignem sa posla :) prisustvovacu LIVE ;d

Bolje bi bilo da skoci toliko da zaradimo prodajom, jer imam osecaj da ce taj CAL da vredi mizerno.
A ETC ce da ode na ATL.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Haha.... Ja ga ne prodajem ako ne predje 40$ pa makar ga cuvao jos godinu dana.

...hehe...pa ja se i dvoumim da li da prebacujem ETC na wallet ili da ostane na menjacnici a vidis o tome sto pises nisam ni razmisljao :) mada sve je moguce.Samo da Cas ne bude kao .XRP kad se pjavio na CEX...bili orderi za sell i buy na do 45$...prodavalo se sacuvaj Boze po ko zna kojoj ceni.Naravno trajalo je par minuta svega,ja gledao i nisam mogao da verujem...cista bolest :d

Gde uopste prebaciti etc najsigurnije da se dobije callisto?
Jer ako ostane ovako losa cena bolje da pokupim taj callisto nego da prodajem.

MyEtherWallet

Osecam da ce napraviti neku super prevaru. Tipa ne daju callisto ni na jednoj menjacnici, pa mi prebacimo u wallete zbog snapshota, oni zatvore deposite, naprave pumpcinu a mi cemo to samo moci da gledamo...Kad otvore deposite, ode cena nazad ako ne i nize :)

Meni i ne treba taj callisto, te cu ga zato i drzati na menjacnici.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Youbit potvrdio da ce podrzati fork ali da ce 5-7 dana biti wallet u maintance dok implementiraju calisto nece moci withdraw etc.

Sent from my D2403 using Tapatalk

I? Kud plovi ovaj brod? Nizbrdo ili uzbrdo...ova nizbrdica ako nista drugo ne izgleda lepo ako ne ugleda brdo :)

Neko je kupio u poslednjih par sati 12.000 i 11.300 komada ETCa pa eto razmislite sta ce on da radi sa njima i zasto kupio
:)

Cekaj izvini... Iskreno, nisam bas mnooogoo upusten u tu berzu i to... Sta bi to trebalo da znaci da ce cena da raste ili pada?

Ako je neko sada kupio tu kolicinu on sigurno ocekuje da cena ide gore.Ja moje drzim na menjacnici i cekam, nadam se da cena ode gore.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ako je neko sada kupio tu kolicinu on sigurno ocekuje da cena ide gore.Ja moje drzim na menjacnici i cekam, nadam se da cena ode gore.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Kupio je da dobije calisto a cena moze a i ne mora gore nema neke jake meniacnice da podrzi calisto.

Sent from my D2403 using Tapatalk

I ja drzim na menjacnici ali mi se cini da cena nece ici znatno gore, do dropa imamo jos nekih 6h....

I ja drzim na menjacnici ali mi se cini da cena nece ici znatno gore, do dropa imamo jos nekih 6h....

Ja sam lcc uzeo od forka ltc-a a sad mu je cena 0.8 dolara, zatvoren depozit na youbitu otkada se pojavio, i tu je isao do 10 dolara, na ostalim menjacnicama do 1 dolar tako u sustini scam kao i calisto. Dobijes novcic a nema gde da ga prodas. Umesto etc natanko sam monero, eth i ltc pa polako.
Na Youbitu sam dobio mail da ce po forku biti disabled wallet ETC-a pa ce withdraw biti disejblovan 5-7 dana sok implementiraju calisto, sad da li ce moci da se pretvori u drugu valutu nisam spreman da rizikujem.

Poslednja izmena:
Necu ni ja rizikovati. Ako bude skok menjam etc za btc... Ako ne cekam naredni skok etc

Nazad
Vrh Dno