Malo?Malo je to u prostoriji u kojoj se sedi
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Malo?
Evo ja sedim u kratkim rukavima.
Koliko imaš leti u toj prostoriji gde ti je malo 22 i na koliko je grejes?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kako mislis kad je ugasim? :dPitanje, jel ti se desilo da Nokrija prilikom gašenja, tj jeste kad se ugasi ostane upaljeno operation svjetlo koje treperi minutu pa se ugasi, pretpostavljam da i tada radi neki defrost pošto se čuje zujanje unutrašnje i vanjske.
Ovo jeste zgodna stvar. Nije bas fora menjati postojece kalorimetre, nego od pocetka da budu ugradjeni takvi.Imam obične termo glave, ja bih da mogu (ponekad) da prekinem cirkulaciju vode ka stanu 100%, a to može samo ventilom na kalorimetru koji nije baš lako dostupan, a i ne izlazi mi se u hodnik.
Jednocevni je sistem i čak i kad su zatvoreni termoventili voda cirkuliše kroz one uronske ventile.
Postavio sam na svoj forum nedavno, mjesečno čišćenje za Nokriju i LLCC to samo treba vidit koliko se prašine nakupilo za mjesec dana.Ti se i dalje mucis s prasinom?
Tapatalk
Imam dve Panasonic Etherea, matoru NE12LKE koja pokriva stepeniste, hodnike na dva nivoa, i tri sobe na donjem spratu (~60 kvm), i novu NZ9SKE koja greje kuhinju i dnevnu sobu (~45 kvm).@mitar, koju ti klimu koristis, nisam pratio?
Pa pitao sam koja vam je ugodna ako vam je 22 hladno i koja vam je temperatura leti ili kad ne grejete?22 nije nimalo ugodna temperatura za sjedit u kratkim rukavima, od 25 pa nadalje svaka čast![]()
To su samo 12+9 za 105m2??Imam dve Panasonic Etherea, matoru NE12LKE koja pokriva stepeniste, hodnike na dva nivoa, i tri sobe na donjem spratu (~60 kvm), i novu NZ9SKE koja greje kuhinju i dnevnu sobu (~45 kvm).
Mozda je niska vlaznost ili prosto osecaj promaje takav da zimi nije prijatno na "tih" 22*C.Pa pitao sam koja vam je ugodna ako vam je 22 hladno i koja vam je temperatura leti ili kad ne grejete?
Pa pitao sam koja vam je ugodna ako vam je 22 hladno i koja vam je temperatura leti ili kad ne grejete?
Ako ti klima radi na 23 stepena ti nemaš 22 u sobi nego manje jer ona meri gore pri plafonu gde je toplo.Meni klime rade na 23 stepena kolika je temperatura u sobi nemam pojma ali pretpostavljam da je manja od 23 jer klime rade na minimumu ne gase se dakle samo dogrijavaju, nisam nešto posebno na sebe natovario potkošulja, majica kratkih rukava i tanka majica dugih, nije vruće taman ugodno, ljeti je ovde katastrofa napolju bude i do 60 stepeni na suncu u hladu oko 52 ko god kaže drugačije laže jer sam mjerio, klime držim na 25 stepeni ljeti i stavim ih na quiet i eco mod.
Ako ti klima radi na 23 stepena ti nemaš 22 u sobi nego manje jer ona meri gore pri plafonu gde je toplo.
Ja govorim o 22 stepena u prostoru.
Subjektivni osećaj sa izolacijom je mnooogo bolji nego bez iste. Pri jednakoj sobnoj temperaturi.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
To su samo 12+9 za 105m2??
Ako ti klima radi na 23 stepena ti nemaš 22 u sobi nego manje jer ona meri gore pri plafonu gde je toplo.
Ja govorim o 22 stepena u prostoru.
Ne znam da li je extra klima ili je ono sto je osecaj mnogo lepsi u ledenijim krajevima (suviji vazduh, u Koreji je -20*C nista prosto... prijatno vremeDa, sa dve klime grejemo celu kuću.
Prethodnih 24h potrošnja u proseku 1,58 kW, ukupno potrošeno 38kWh. Temperatura varirala od -5c u toku dana do - 11c noćas. Bilo je sunčano, pa je i to uticalo.
Haha, dobar si, znaci pratis na casuDjalf,nesto razmisljam i zanima me zasto si uzimao jos dve klime ako si sad potpalio kotao?
Znam da prosle godine nisi mogao da se ogrejes sa dve lgc pa si sada dodao jos dve da bi mogao i na vecim minusima da se grejes klimama.
Mislim da ni 2kw nije strasna potrosnja na ovaj minus i tvoju kvadraturu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari