Dafuq? Stvarno, šta ovo bi? Ja baš slikam k'o lud i nemam ni jedan jedini bug sa Gcam, a svaka fotka je ekstra.Uzeo juce da uslikam ovog cikicu sto pije pivo na cevcicu i slika katastrofa, dosta buguje gcam, kakve su ovo anomalije na slici. Kako to podesiti?
![]()
Pa na toj tvojoj sam imao problem sa prednjom kamerom slicne anomalije, kako god da namestim problemi nisu nestajali. Na ovoj mi barem prednja radi, kao i zadnja na dnevnom svetlu.On je rekao da ona moja verzija njemu ne radi, dok svima radi, ali eto. [emoji16]
Ta je kod mene.scrubber_GCam_5.1.018_25
Ova je kao rađena baš za Mi A1, nema podešavanja (samo nivo HDR kvaliteta), radi stabino, slike dobre, nijednom mi nije zabagovala.
Nisam nista cackao drugo. Evo ti pa pogledaj, opet sam stavio i isto je...Niko nema problem sem tebe. Znaci cackao si neka podesavanja, odstupao od onih sta sam pisao.
Ima li neko sa Cukarice da je voljan da mi instalira tu GCam posto sam ne umemna tel mi je Oreo
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/tool-google-camera-root-magisk-enable-t3747585Ima li neko sa Cukarice da je voljan da mi instalira tu GCam posto sam ne umemna tel mi je Oreo
Ispravio sam sad. Promaklo mi je manual black offset, e sad jos da se smraci pa da testiram ostalo ali prednja radi savrseno. [emoji106]Mora nešto biti drugo. Reci problem kakav imaš sa prednjom?
Config camera hdr stavi ili Nexus 6P ili Pixel 2017 zsl
Manual black offset na 64
?
Kada idem na OVO ne otvara nista, pokazuje neku gresku. :/Pa samo skini ovo, klik na Install Drivers, sačekaš, klik na Enable EA3 HAL and install GCam i to je to. Jedini preduslov je da ti je upaljeno ovo:
![]()
To je ova verzija za koju Djilkosh kaže da je najbolja.
Ovo preko kompa ide?https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/tool-google-camera-root-magisk-enable-t3747585
Preko ovoga ti je prosto, i telefon ti nije rutovan.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Joooj, kako ce da krene kukanje kada stigne OTA za februar, a svi root-ovali..menjali build.prop...Bice showbice halp miiiiii....
Da.Ovo preko kompa ide?![]()
Ispravio sam sad. Promaklo mi je manual black offset, e sad jos da se smraci pa da testiram ostalo ali prednja radi savrseno. [emoji106]
Mislis da ce to da se desava? [emoji23] Ja vidim da su radili ota sa decembra na januar. Posle treba devojci da uzmem jedan, pa sam mislio da odradim ovako, posto njoj jedino treba gcam. Ili je mozda bolje preko magiska kao sto sam sebi. [emoji848]Joooj, kako ce da krene kukanje kada stigne OTA za februar, a svi root-ovali..menjali build.prop...Bice showbice halp miiiiii....
Preko računara, samo unzipuj i pokreni, ne treba ni root, ni otključani bootloader, ni custom recovery...Kada idem na OVO ne otvara nista, pokazuje neku gresku. :/
Ko je radio preko ovog programa u dva klika kojim sam ja neće imati problema. Radi OTA.Joooj, kako ce da krene kukanje kada stigne OTA za februar, a svi root-ovali..menjali build.prop...Bice showbice halp miiiiii....
Хоће ли скоро тај фебруарски апдејт?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari