Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Uzeo juce da uslikam ovog cikicu sto pije pivo na cevcicu i slika katastrofa, dosta buguje gcam, kakve su ovo anomalije na slici. Kako to podesiti?

8197bf8770beebd55ea4982b33b60f1d.jpg

Poslednja izmena:
@krele90

Koju gcam koristis i koja setovanja ?

Po meni najstabilnija je ova verzija

https://app.box.com/s/kzuvvx9kztzr5elxdbd388lsc5g19oia

Setovanja koja ja koristim:

Config: pixel 2017 zsl hdr+
Model : nexus 6p
Hdr par. : medium
Advanced : hdr+ quality : 97%

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Uzeo juce da uslikam ovog cikicu sto pije pivo na cevcicu i slika katastrofa, dosta buguje gcam, kakve su ovo anomalije na slici. Kako to podesiti?

8197bf8770beebd55ea4982b33b60f1d.jpg
Dafuq? Stvarno, šta ovo bi? Ja baš slikam k'o lud i nemam ni jedan jedini bug sa Gcam, a svaka fotka je ekstra.

On je rekao da ona moja verzija njemu ne radi, dok svima radi, ali eto. [emoji16]

@Djilkosh_Ns

Ja probao GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6-Final-test3 i MGC_5.1.018_v2e_tolyan009_aemode_exif_fix. Koja je "tvoja" :) ? Ova druga ?

Inače koliko sam skapirao postoje dve verzije komponenti kod A1. Samsung memorija i Hynix i dve vrste ekrana Tianma i Ilitek. Meni je Hynix + Ilitek kombinacija . Ilitek bi trebala da bude žućkasta a Tianma da vuče na plavu valjda. Mada i nisam nešto primetio tu žutu boju.

Poslednja izmena:
Niko nema problem sem tebe. Znaci cackao si neka podesavanja, odstupao od onih sta sam pisao.

scrubber_GCam_5.1.018_25
Ova je kao rađena baš za Mi A1, nema podešavanja (samo nivo HDR kvaliteta), radi stabino, slike dobre, nijednom mi nije zabagovala.

Scrubber je radjen za Mi Max 2.

scrubber_GCam_5.1.018_25
Ova je kao rađena baš za Mi A1, nema podešavanja (samo nivo HDR kvaliteta), radi stabino, slike dobre, nijednom mi nije zabagovala.
Ta je kod mene.
Samo se HDR kvalitet stavi na Very High i to je to.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ima li neko sa Cukarice da je voljan da mi instalira tu GCam posto sam ne umem :) na tel mi je Oreo :)

Imaš video tutoriale, samo ih isprati u isto vreme, nema šta da se desi drugo.

Ima li neko sa Cukarice da je voljan da mi instalira tu GCam posto sam ne umem :) na tel mi je Oreo :)

Pa samo skini ovo, klik na Install Drivers, sačekaš, klik na Enable EA3 HAL and install GCam i to je to. Jedini preduslov je da ti je upaljeno ovo:

http%3A%2F%2Fpicasion.com%2Fresize86%2F65b0656716096eb6ece4029e1c15afda.jpg

To je ova verzija za koju Djilkosh kaže da je najbolja.

Mora nešto biti drugo. Reci problem kakav imaš sa prednjom?

Config camera hdr stavi ili Nexus 6P ili Pixel 2017 zsl

Manual black offset na 64

?

Poslednja izmena:
Joooj, kako ce da krene kukanje kada stigne OTA za februar, a svi root-ovali..menjali build.prop...Bice show :) bice halp miiiiii....

Mora nešto biti drugo. Reci problem kakav imaš sa prednjom?

Config camera hdr stavi ili Nexus 6P ili Pixel 2017 zsl

Manual black offset na 64

?
Ispravio sam sad. Promaklo mi je manual black offset, e sad jos da se smraci pa da testiram ostalo ali prednja radi savrseno. [emoji106]

Pa samo skini ovo, klik na Install Drivers, sačekaš, klik na Enable EA3 HAL and install GCam i to je to. Jedini preduslov je da ti je upaljeno ovo:

http%3A%2F%2Fpicasion.com%2Fresize86%2F65b0656716096eb6ece4029e1c15afda.jpg

To je ova verzija za koju Djilkosh kaže da je najbolja.
Kada idem na OVO ne otvara nista, pokazuje neku gresku. :/

Joooj, kako ce da krene kukanje kada stigne OTA za februar, a svi root-ovali..menjali build.prop...Bice show :) bice halp miiiiii....

Indijci im nece biti ravni :d

500 dinara za vadjenje iz bootloop-a :d

Ispravio sam sad. Promaklo mi je manual black offset, e sad jos da se smraci pa da testiram ostalo ali prednja radi savrseno. [emoji106]

Znam da mi se niko nije zalio nikad ;)

Za config hdr koristi Nexus 6p ako hoces ostrije fotke, a ako ces koristiti ZSL onda stavi Pixel 2017 zsl.

Mislis da ce to da se desava? [emoji23] Ja vidim da su radili ota sa decembra na januar. Posle treba devojci da uzmem jedan, pa sam mislio da odradim ovako, posto njoj jedino treba gcam. Ili je mozda bolje preko magiska kao sto sam sebi. [emoji848]

Хоће ли скоро тај фебруарски апдејт?

Ko je radio preko ovog programa u dva klika kojim sam ja neće imati problema. Radi OTA. :)

Vrh Dno