Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Стварно је баговит телефон, боље је радио рн4х са неким кастм ромом него ово...Разочарање потпуно у андроид оне и целу шаоми причу са гуглом....Неизбиљно.
Ја сам наручио још два комада, тако да ћу да имам 6 комада миа1 у фамилије...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sto naručuješ, ako je stvarno tako bagovit?

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Da se i ostali pate, a ne samo on :d

Kupio si 6 primeraka telefona koji te je razocarao. Gde ima tu logike.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Kupio si 6 primeraka telefona koji te je razocarao. Gde ima tu logike.

Zato što je mazohista ko svi mi sa Mi A1,hvalimo telefon a mučimo se [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Malo sarkazma nije na odmet...;)

Ово је најлепши телефон који сам имао, мора се одати признање Еплу на оваквом дизајну.
Био сам саркастичан, до некле, има бубица поготово са батеријом стварно се некада напуни турбо брзо, некада споро, некада батерија нестане, некада траје два дана...Не смета ми то толико али је то орео баг, батерија на нугату траје сигурно дуже, носим се мишљу да се вратим на нугат.
Највећи адут овог телефона је по мени дизајн, надам се да ће неки крштен кастм ром направити од овог телефона прави уређај...Ја сам га због тога и узео...Али кинези неће да дају сорс....Јер су кинези....

Ko puni nocu, ne zna za taj bug :)
Dobio si SC za N, ionako kazes da je na N bolja baterija :)

Само да неко смути неки аосп...Одмах би прешао назад...Споро то нешто иде...

Ово је најлепши телефон који сам имао, мора се одати признање Еплу на оваквом дизајну.
Био сам саркастичан, до некле, има бубица поготово са батеријом стварно се некада напуни турбо брзо, некада споро, некада батерија нестане, некада траје два дана...Не смета ми то толико али је то орео баг, батерија на нугату траје сигурно дуже, носим се мишљу да се вратим на нугат.
Највећи адут овог телефона је по мени дизајн, надам се да ће неки крштен кастм ром направити од овог телефона прави уређај...Ја сам га због тога и узео...Али кинези неће да дају сорс....Јер су кинези....

Okacio sam ti link. Ja nisam mogao da izdrzim, sad cu da ga flesujem :d

Upucace te neko covece dal si normalan. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Okacio sam ti link. Ja nisam mogao da izdrzim, sad cu da ga flesujem :d
Их, не волим лимун, кад би имала лубеница мајку му [emoji3].
Свиђа ми се, ром гледам га већ пар дана...Ајде ти први...

Koji tempered glass se najbolje pokazao za ovaj model? Ocu da porucim futrolu pa da resim i to iz jednog poteza :)

Их, не волим лимун, кад би имала лубеница мајку му [emoji3].
Свиђа ми се, ром гледам га већ пар дана...Ајде ти први...

Odlican. Come to the sweet side :d
44efa3fbfa4acf248ceb2c72a538b683.jpg
080820454f99c6a3e98ef40527781489.jpg
adbc442825b0186852ff357e34f7a90f.jpg

Poslednja izmena:
Za sada ništa nisam primetio. Ja FPC imam fingerprint. Za goodix kažu da su sredili, ali moraš proveriti.

Da neko je pomenuo u komentarima da radi na goodix al treba opet proveriti. Vidim da se pominje i RR 8.1 u grupi na telegramu.

Ljudi MIUI je zakon, kakav android one. Ako ga ne restartujem na par dana brljavi nezna gde je, pre njega sam imao Mi Max, bez restarta je bio po 250-300 sati i to se restartovao samo kad se baterija isprazni, a radio ko sat. Čekam Max 3 i prodajem ovo gov*o.
Inače na njemu je januarski oreo, urađen hard reset posle updajta, nije rootovan.

I ja sam prodao MiMax i kupio A1,ne pamtim kada sam se ovako zeznuo u proceni...
Uvek je i bio, samo sam ja pokušao da se utešim posle prelaska sa Max-a.

Hmmm, mislim da vam je glavni razlog prelazak sa mnogo veceg ekrana na manji + sa gigantske baterije na tananu + sa mnogo vise opcija (miui) na veoma skromni sto se tice istih. Ekran, to ti je isto kada bi mi svi korisnici 5.5" presli na recimo ~4.7" :) Razumem vas u potpunosti (dok ostali ne zele i nece da vas razumeju). Oreo (bilo koji) rom, pa to je kriminal, moje skromno misljenje... Jedva cekam Miui 10 da ispravi i pregazi taj default oreo skin i pokazu guglu da nemaju pojma sto se tice dizajniranja skina. Baterija, hmmm sta tu reci vec Sot... ;)

Sent from my Redmi Note 4x

@spaxon

Probaj O na A1, pa pisi tako...O je po meni mnogo bolji nego N na A1. Oreo january patch radi za sve pare...

@spaxon

Probaj O na A1, pa pisi tako...O je po meni mnogo bolji nego N na A1. Oreo january patch radi za sve pare...

Ma nemaš ti pojma[emoji23]
Ne znaš ti kako rade Castom Romovi na RN4,naprave od njega najbolji telefon na svetu,sa najboljom kametom,najfuidnijeg u radu,sa najboljom baterijom 20h SoT iz zezanja [emoji6][emoji6]

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Naucicu, jos sam mlad..Nikada nisam ni znao. Sreca moja pa nisam nikada ni koristio A1, inace bih poverovao u sve ovo sto se pise ovde :)

@spaxon

Ma ne kazem ja o brzini, tecnosti i stabilnosti (tu je franco kernel), bagovima i sl. Vec ja pricam o dizajnu stock oreo roma, ma to je smesno (po meni) i dalje tu uopste vise nema price, vratio se na Mokee 7.1.2 najbolji po mome misljenju za RN4 (mada vidim zile i ostali hvale LOS i dalje i radi bez greske)...
Edit: vi nemate pojma kako su do sad sredili nugat na RN4, to leti i kako sam gore opisao bez greske.
Sent from my Redmi Note 4x

Poslednja izmena:
Da se upišem i ja :) Stigao mi juče . Za sada zadovoljan. Nervira me što se ne može isključiti fingerprint vibracija i još par sitnica koje sam imao na emui . Nedostaje mi prečica za screenshot i silent . Nezgodno je pritiskati power i volume down. Trebaće mi vremena da se naviknem na stock android. Super je on ali uvek zafali nešto. Da instaliram kasnije gcam pa da vidim šta stvarno kamera može :D
Prvo sam hteo redmi 5 plus da uzimam ali na kraju mi nekako ovaj uz sve pluseve i minuse ispao najbolji izbor.

Poslednja izmena:
Budimo ozbiljni...Kada pricamo o necemu da je lose ili dobro, pricamo o performansama istog, a ne o vizuelnom izgledu.Glupo je reci da je nesto lose ako se tebi ne svidja...
Nista ja tu ne bi' menjao, samo samo stavio manji DPI, black temu i lepota :) , plus radi kao besan... ja prezadovoljan.

Vrh Dno