Šta je novo?

Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

Ja sam preko web free naloga za fizička lica upravo bio online na rigu 22min. Sada ću da pustim preko telefona...

Pisite alternative sta je free umesto TeamViewera, a da je sljaka lepo. :)

Ja koristim anydesk zbog istog problema sa tw

Sent from my iPhone using Tapatalk

tv detektuje kada imate vise lokacija kojim pristupate svakodnevno i tu nastaje "problem" pogotovo ako su svi vezani u isti nalog tako da nije ukinuo free korisnike. odmah vas stavlja u komercijalne korisnike... dobra alternativa ne postoji, a probah sve zivo ali alternative postoje.

Jel je ona TV licena od 550e lifetime?

Postoji verzija TW sa reset ID isprobana vec godinu radi, naravno i sada radi savrseno.

tako je, postoje razni reseteri i za id i za mac ali najbolji lek je licenca :)

A kada istekne free licenca, pošto ja neko vreme već koristim bez ikakvih problema?

Ja sam nekako napravio i Chrome remote, nije lose, free je totalno. Probajte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Team viewer problem:

Jel se susrece neko sa ovim - kad se udje u pc preko njega rezolucija bude 640x480 (ne moze se peomjeniti) i gpu0 zabode na 0 odmah. Jos jednom kolegi sa foruma se isto desava.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

@vlado_kovac Dešavala su se meni oba problema ali nisam znao da ima veze jedno sa drugim...

Poslednja izmena:
https://ethmonitoring.com/site/premium

Ja ga koristim jer imam samo 1 rig.Za vise se placa ali je dzabalesku...meni se odlicno pokazao jer bolje nisam ni probao sem TW i ovog...cena je 2$ mesecno po komadu sto je realno,bas jeftino a ima i varijanta godisnje onda jos manje izadje msm.

2$ mesecno po mashini je bas puno, vecini ovde se vise isplati da kupe TV trajnu licencu (mislim da je ~550$).
Ja sam trenutno u fazi testiranja Chrome Remote Desktop. Zavrsava posao, extra brzo radi, kao da sam stvarno na mashini, jedino mi se ne svidja sto na svim mashinama moras da budes logovan na isti nalog.

Već sam ti odgovorio, stabilniji hash, sa 218 na 219.5 skocio i ne varira. 7x rx580

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Jel samo instaliras i upalis computing mode u radeon settings?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da. Doduse ja sam morao i pixel pecer jer nije vidio jednu kartu

Google remote desktop za klasu stabilniji i bug free od team shit viewer-a...

da mi mora browser da bude ukljucen?

Kakva su vam generalno iskustva sa hardverskim kloniranjem ssdova pri identicnim konfiguracijama? Ja sam tek sada krenuo to da koristim i svakakve neke probleme imam

Nazad
Vrh Dno