Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Meni danas stiglo staklo i novi telefon. Posle malo ubedjivanja i uporedjivanja sada nema problema sa ekranom. Staklo gertong, leglo ki prs u d. Stvarno sve preporuke, bukvalno se ne primecuje da ga ima na ekranu, a odziv toucha isti.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

:)

Da li i dalje tvrdis da je ekran krs? :)

ili povlacis sve sto si rekao :p

Jel ti ne sa crnim ivicama? I ja sam danas stavio Gertong, super je samo je potrebna preciznost. Uz to staklo i cefele gumu full zastita :)

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Da, sa crnim ivicama, uz tepih case ekstra leze. Ja sam to navikao stavljati, bukvalno minut posla mada je u pocetku trebalo strpljenja.
:)

Da li i dalje tvrdis da je ekran krs? :)

ili povlacis sve sto si rekao :p
Solidan ekran, najvise mi lici na onaj sa nexusa 5x. Dobar prikaz nema sta. Ali ono sto sam ja imao, strasno.
Ebbg je i ovaj, iskreno i nadao sam se zbog brze memorije.

Ja sam uzeo primerak sa EBBG, da te utesim... ako mislis da je los :) :) :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Meni danas stiglo staklo i novi telefon. Posle malo ubedjivanja i uporedjivanja sada nema problema sa ekranom. Staklo gertong, leglo ki prs u d. Stvarno sve preporuke, bukvalno se ne primecuje da ga ima na ekranu, a odziv toucha isti.

Može li link do tog stakla ? :D

Može li link do tog stakla ? :D

GerTong Full Cover Tempered Glass For Xiaomi Mi A1 Redmi 5 Plus 4X 5A Redmi 5 Note 4 Pro Note 4X Screen Protector Toughened Film
http://s.aliexpress.com/QVRvqU3y?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Stigla mi je i neka hibridna futrola od dolar i po, nisam se nadao jer sam na aliju porucivao preko fona, a selektovao USA da mi ne bi naplatilo postarinu. Kad ono stize [emoji16]

Pitanje iz licnog iskustva korisnika, da li mi a1 ima bolju kameru (slike - video) od Samsung S3?

Pitanje iz licnog iskustva korisnika, da li mi a1 ima bolju kameru (slike - video) od Samsung S3?
С3 је најгори шљамсунг Галакси серије...прескочи ако се размишљаш да купујеш.
Миа1 је светлосну годину испред с3....и по камери и по свему.

Lako je vama sto hocete da kupite A1, ali sta da radimo mi koji imamo isti...Evo ja npr, imam vel'ki problem... ;) Uzeo Mi note 3, rekoh malo da promenim, ali tesko je otici sa ovog A1. Mi note 3 i dalje u kutiji ceka, nesto mi se ne ide sa A1, tako lepo radi... Slatke muke...

nije li Galaxy SIII u svoje vreme (2012.) bio ubica i primetno bolji od S2 čiji je naslednik?

Mozda i jesJe ali kakva je to nedoumica 6 godina star fon na samrti (ko zna koja i kakva baterija po redu), ili najnoviji telefon za 30% veci gabaritno i 500% skuplji, tezak izbor, makar i bila samo kamera bitna...

P.S. @Sale: Gde nadje za 230€ na KP crvendaca, jedan jedini prodavac ima crvendaca ali 250€ trazi iliti 30€ vise nego za crni, i 220€ za crni mi bilo natezanje jer sam se dvoumio izmedju Note 3 Pro ili Redmi 4 koji su ispod 200€ a bas za boju 30€ da dodam... Ili je taj ali si uzeo bez garancije pa spustio?

Poslednja izmena:
Sale preko veze sredio *** :d

Lako je vama sto hocete da kupite A1, ali sta da radimo mi koji imamo isti...Evo ja npr, imam vel'ki problem... ;) Uzeo Mi note 3, rekoh malo da promenim, ali tesko je otici sa ovog A1. Mi note 3 i dalje u kutiji ceka, nesto mi se ne ide sa A1, tako lepo radi... Slatke muke...

MN3 i u kutiji kada se nalazi radi bolje od A1 [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahahahaha :)

Tamo je MIUI, a ovde stock android, tesko da bolje radi :p

Radi MIUI 9 za sve pare... ne sumnjaj u to :) Lightning fast :D

Pitao sam za S3 (jer ga imam) sto se kamere tice i u njemu imam drugi rom koji daje bolju fotku i video u odnosu na orig.rom.
Nisam lud da nisam svestan sto se tice protoka vremena i da je S3 model iz 2012.g., interesovalo me je da li je neko imao pre mi a1 S3 i da kaze kako dozivljava ovaj segment.
Ono sto sam citao jeste da mu je tu slaba tacka.
Sto se baterije tice, originalna je otkazala posle 9 meseci (sada mislim da je 4 po redu) na koju nisam mogao da ostvarim garanciju kao i sam kabal za punjenje. Prednost je sto bateriju mozes da kupis za 1.2k i da je zamenis a kako stvari stoje kod ovih danasnjih gde se sve pljune pa zalepi to kosta 5k (ovo je info za neki fon) da ti zamene bat, ako ga punis jedno 2x dnevno eto jedne mandatne od 5k za 12-15meseci.
Kakvo je vase misljenje?

Pitao sam za S3 (jer ga imam) sto se kamere tice i u njemu imam drugi rom koji daje bolju fotku i video u odnosu na orig.rom.
Nisam lud da nisam svestan sto se tice protoka vremena i da je S3 model iz 2012.g., interesovalo me je da li je neko imao pre mi a1 S3 i da kaze kako dozivljava ovaj segment.
Ono sto sam citao jeste da mu je tu slaba tacka.
Sto se baterije tice, originalna je otkazala posle 9 meseci (sada mislim da je 4 po redu) na koju nisam mogao da ostvarim garanciju kao i sam kabal za punjenje. Prednost je sto bateriju mozes da kupis za 1.2k i da je zamenis a kako stvari stoje kod ovih danasnjih gde se sve pljune pa zalepi to kosta 5k (ovo je info za neki fon) da ti zamene bat, ako ga punis jedno 2x dnevno eto jedne mandatne od 5k za 12-15meseci.
Kakvo je vase misljenje?
Ja sam ima S3 Neo Duos,ima sve bolje za 2 svetlosne godine Mi A1 od S3.
Nesnimam nikad video,pa za to nemogu ti reći.

Mi A1 se lako otvara iako izgleda kao iPhone. Imaš snimak na YT.

Sada sam bas gledao na youtube, stvarno je nesto prakticnija zamena, stim da je moglo skoro pa da bude removable. Sada gledam na e-punuda i vidim neke tri verzije, o cemu se radi?

S3 ima bolji video zapis od mi a1, o ostalim stvarima ne vredi trositi reci. Ne mogu se porediti.

1 - Znaci, fotka je bolja na mi a1 a video na S3, da li je tako?
2 - Kakva je baterija u odnosu na S3, koliko moze da izgura mi a1 i uz kakvo koriscenje?

1 - Znaci, fotka je bolja na mi a1 a video na S3, da li je tako?
2 - Kakva je baterija u odnosu na S3, koliko moze da izgura mi a1 i uz kakvo koriscenje?
Vidi, s3 je jako slab telefon za danasnje aplikacije, imam osecaj da bih ga polupao nakon 20 minuta. Baterija ne moze da se poredi, u ovoj klasi mi a1 ima verovatno jednu od najjacih baterija. Ako izuzmemo ostale xiaomi telefone sa s625 naravno. S3 je star telefon, isplati se preci na xiaomi.

Sada sam bas gledao na youtube, stvarno je nesto prakticnija zamena, stim da je moglo skoro pa da bude removable. Sada gledam na e-punuda i vidim neke tri verzije, o cemu se radi?
Mi a1 ima sa 64GB i 32GB memorije, ostalo je sve isto. A taj treci model je mi 5x koji ima miui umesto stock androida, i nema LTE band 20, ostalo je sve isto kao na mi a1.

Kakav crni S3 i A1, sva poredjenja su gluposti na nekoliko nivoa.

Dal je moguće da ozbiljno pokušavate da objasnite da je a1 bolji od s3? :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mala pomoc za nas sto se dvoumimo, xiaomi mi a1 ili redmi 5 plus? Kamera mi nije toliko bitna, ali kvalitet prijema signala jeste.

Nije meni cilj da poredim S3 sa mi a1 i da sada tu nesto teram vodenicu na S3. Moja pitanja su se odnosila na ono sto imam i mozda ono sto bih uzeo pa poredim one karakteristike koje su mi na S3 zadovoljavajuce, zanima me jos kakva je jacina zvona, slusnost u slusalic, vidljivost ekrana na otvorenom, signal
- opet molim za poredjenje sa S3?

Koja je njegova realna cena, videh da je bio u emmi ali ga sada nema, u gigat.. 33k

Vrh Dno