Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Може ли нека препорука за мобилни.
Ортак наручи Blackview5000 кад је био око 11.000,00РСД, плати 3.000,00 царину, други наручи мало касније исти модел када је пала цена мало испод 10.000,00 неплати ништа царину. Има ли то какве везе или како ти се погогди расположење цариника? Уколико је ово тачно узео бих до 10.000,00 ако није дајте неки предлог до 200$. Хвала.

И да, ако може и нека препорука за миш, што већи имам мало дуге прсте. Тренутно имам A4Tech X7 које је супер служио али је у стању распадања.

Jel vi čitate ono što sami ovde postavite? Ovi gore šalju za srbiju DHL-om po povoljnoj ceni od 142 dolara...
Uffff, ne znam sta se desilo, preko aplikacije sam pretrazivao, stavio sam u filterima free shiping. Neka greska, izgleda da cu morati ovaj od 10000 mAh. Hteo sam od 20000mAh zbog sestrinog tableta koji ima bateriju od 120000mAh.

^^ Kupi kod nas ovde RN4 za oko 160e ili Mi A1 oko 210e.

Valjaju li čemu one jeftine sobne TV antene za hvatanje dvb-t2 kanala? Trenutno moji koriste najobičniju teleskopsku sa dva kraka, ali ružno viri iza tv-a...ima li smisla ovako nešto, hoće li da uhvati nešto kanala? Ili neki drugi predlog za neku diskretniju sobnu antenu...

YCDC Sale DVB-T TV HDTV 5dBi Booster Antenna With Magnetic Base 5dBi Antenna Aerial Digital Freeview For DVB-T TV HDTV
http://s.aliexpress.com/77Brqqau?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Valjaju , meni parce zice od 10 cm vrsi poso .Doduse i Avala se vidi sa prozora ;)

Jedno pitanjce. Stigao danas lcd za neki Samsung. Ugrađen, "radi". Međutim, isprane boje i najgore - ne prihvata nikakva podešavanja! Znači svetlo na minimumu i maximumu isto, slabo.
Šta mi je najpametnije činiti? Hvala.

Може ли нека препорука за мобилни.
Ортак наручи Blackview5000 кад је био око 11.000,00РСД, плати 3.000,00 царину, други наручи мало касније исти модел када је пала цена мало испод 10.000,00 неплати ништа царину. Има ли то какве везе или како ти се погогди расположење цариника? Уколико је ово тачно узео бих до 10.000,00 ако није дајте неки предлог до 200$. Хвала.
To dal će platiš umnogome zavisi od toga da li je cariniku žena dala prethodme noći....

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Deluju super i jedan i drugi, posebno prvi deluje kvalitetno. Mi smo uzeli jednostavan model i sasvim fino je odradio posao. Kad je beba počela da se vrti bile su joj zanimljive crvene diode za noćno svetlo, pa je počela da sklanja kameru. Inače može da se prati da je beba na mestu, i čuje se zvuk ako ima nekih dešavanja.

Hot Infant Wireless Monitor Night Vision Digital Video Baby Monitor Audio Music Camera Temperature Temperatering Nanny Monitor
http://s.aliexpress.com/iEzauM3i?fromSns=Copy to Clipboard

Napravio 2 porudžbine kod jednog prodavca, otkazao ih i ponovo naručio od njega isto to. Na obe otkazane porudžbine stoji ovo:

Kinez tvrdi da je vratio pare, napisao mi je datum uplate i iznos. Prema tome što je napisao ispada da je vratio iznos samo jedne porudžbine, tako da mi je to sumnjivo. Šta uopšte mogu da radim u ovakvim situacijama?

Poslednja izmena:
Sad su mi na Live chat-u rekli da je vraćeno još pre 20 dana, na Intesa online nemam opciju da proverim toliko transakcija unazad. To je to valjda, ne znam samo zašto na sajtu ne stoji da je završeno.

Kako nemas na Intesa Online mogucnost da vidi toliko unazad? Imas mogucnost nekoliko godina unazad da biras.
Koliko se secam, tek kada predje na REFUND (zadnji korak) ti dolazi na karticu. I meni je trenutno jedan order na istoj poziciji i jos uvek nema na kartici (intesa MC)

Gde mu je ono "escalate dispute" u aplikaciji?

Jel ima neko link do zvanične Samsung radnje na Aliexpress-u?

Gledam memorijske kartice, ali bih provereno original, a na AE ima puno radnji koje u svom nazivu imaju "Samsung" pa me interesuje koja je prava.

Nisam baš siguran da Samsung ima svoju radnju na aliexpresu :) to bi mu bilo kao da Sony ima svoju tezgu na nekoj od naših pijaca...

^^
apsolutno tacno
Nije valjda da stvarno verujete da je to zvanicna radnja samsunga?

Jel ima neko link do zvanične Samsung radnje na Aliexpress-u?

Gledam memorijske kartice, ali bih provereno original, a na AE ima puno radnji koje u svom nazivu imaju "Samsung" pa me interesuje koja je prava.
Ja sam od ovih uzeo i proverio kapacitet i cini se ok :)

100%Original SAMSUNG EVO+ Memory Card 128GB/64GB/SDXC 32GB/16GB/SDHC Micro SD/TF 80MB/S Class10 Flash Memory Cards Free Shipping
http://s.aliexpress.com/nUvyINvq?fromSns=Copy to Clipboard

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Može li se nekako sačuvati kartica koja se koristi za Ali a da ne ide preko Alipaya? Zaboravio sam i šifru i odgovore na ona sigurnosna pitanja :d:smash:
Istekla mi kartica i dobio sam noviu ali sada svaki put kada kupujem nešto preko aplikacije mi traži da kucam broj kartice.

Jel ima neko da je uzimao externe baterije skoro? Ko salje sad?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Deluju super i jedan i drugi, posebno prvi deluje kvalitetno. Mi smo uzeli jednostavan model i sasvim fino je odradio posao. Kad je beba počela da se vrti bile su joj zanimljive crvene diode za noćno svetlo, pa je počela da sklanja kameru. Inače može da se prati da je beba na mestu, i čuje se zvuk ako ima nekih dešavanja.

Hot Infant Wireless Monitor Night Vision Digital Video Baby Monitor Audio Music Camera Temperature Temperatering Nanny Monitor
http://s.aliexpress.com/iEzauM3i?fromSns=Copy to Clipboard
Koliko sam skontao uredjaj sa mog drugog linka je druga generacija tog koji si ti kupio. Cini mi se da su hardverski isti samo su promenili izgled :)
Te jeftinije varijante koje sam ja gledao su sve iste ili slicne. To se sve pravi u istoj fabrici i samo se lepe etikete po potrebi koliko mi se cini.

Ja sam prvo hteo tu jeftiniju varijantu ali nesto kontam da je mnogo mali displej na monitoru. Da li si zadovoljan velicinom monitora? Da li se lepo vidi ili treba da se naprezes?
Kakav je zvuk? Zadovoljan si?

Pa taj deo sa ekranom nosiš sa sobom, nije neki kvalitet, ali vidiš da li se dete vrtelo, ili spava, ili je otkriveno, zvuk je ok kad je kamera blizu kreveca, čuje se ako beba krene da kenjkavi ili plače. Radi posao.

Znam da se nosi sa sobom nego me zanimalo da li se nesto vidi na tako malom displeju :) Mislim da cu ipak ici na varijantu sa vecim displejom, za svaki slucaj :) Mogu onda i baba i deda da nadgledaju :p
Hvala za informacije.

Vrh Dno