Ako je pravilno dimenzionisana hoce sigurno. LU je odlicna klima.
Stigla Fujitsu 12LUCA. Za par dana montaža. Videćemo da li će nas ogrejati.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pozdrav forumaši
Listam ovu temu već drugi dan za redom i taman kad pomislim da sam pronašao ono što mi treba na sledećoj stranici se predomislim
Naime, imam ovakvu situaciju: živim u stanu od 40m2 i potreban mi je klima uređaj za grejanje. Grejao bih nekih 25 kvadrata. Zgrada je relativno skoro sagrađena, ima izolaciju i PVC stolariju. Problem je što nisu svi stanovi useljeni pa tako nemam nikoga ispod i iznad mene već samo komšiju koji se "lepi" sa jedne strane. Od grejnih tela imam Elind TA peć od 2.5kw i Venting klimu vsd12rh (koju je ugradio investitor). Potreban mi je savet oko zamene klima uređaja jer pomenuti, kako temperatura priđe nuli, postaje skoro pa neupotrebljiv a TA peć kao da ne postoji. Koji model klima uređaja vi preporučujete? Iznos do kog bih bio spreman da idem je oko 90.000 dinara. Bitno mi je grejanje i naravno da postignem što je moguće veću uštedu kasnije kod potrošnje električne energije. Razmišljao sam o Gree Amber premium inverter 09K ali kao što sam naveo na početku još uvek se lomim. Nisam neki poznavalac u ovom polju tako da bi mi svaki savet dobro došao.
Hvala unapred![]()
Kod mene na poslu isključili grejanje zbog kvara, klima LG on of, beskorisna. Kod kolege u kancelariji isto LG on of ali drugi model...beskoristan. Obe na grejanju duvaju manje od mlakog vazduha. Nebih ovo postovao ali je bilo reči da on of klime greju, ja potvrđujem da LG on of na 2 stepena C i na velikoj vlazi ne greje.
Napiši ponovo, nisam video porukuZražim objašnjenje zašto mi je poruka obrisana? Hoću da se žalim....ako ne, napuštam forum zauvek.
"Bordžija sindrom" navlačenje ljudi na ideju da je moguće grejati se on-off klimom. Jako opasna rabota.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
ali ovi LG 12 ne mogu. Kednostavno ulaz 1kw, izlaz 1kw jer je cop verovatno blizu jedinici je jednostavno malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari