Šta je novo?

HTC U 11

Korišćen je 20ak dana, foliju još ima napred i pozadi onu iz kutije.. 18 meseci garancije.. Ništa pipnuto nije.. Nema jeftinije da se nađe jednostavno..
Bukvalno ima 2 komada po 460e na oglasima, eto spustio čovek na 440 uz njegovu poštarinu i eto ti.. Ali kao nov je fon.. Ako nađeš jeftinije a da je provereno pošalji u pm rado ću da pogledam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Korišćen je 20ak dana, foliju još ima napred i pozadi onu iz kutije.. 18 meseci garancije.. Ništa pipnuto nije.. Nema jeftinije da se nađe jednostavno..

Ne sumnjam da je dobar i ocuvan ali tu pricu koriscen 20 dana nemoj da uzimas kao istinitu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ne sumnjam da je dobar i ocuvan ali tu pricu koriscen 20 dana nemoj da uzimas kao istinitu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kažem nije problem, lik kaže zakači na šta hoćeš videćeš da mi skuplja prašinu bar tri meseca..
Ako ima jeftinije a provereno rado ću da pogledam..
Ja nisam našao..

Hajde ljudi pomozite, ako znate za jeftinije a provereno recite, sutra treba da zovem ovog da šalje... Dzabe što je 440 mnogo kad jeftinije i bolje nema..

Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk

Bukvalno ima 2 komada po 460e na oglasima, eto spustio čovek na 440 uz njegovu poštarinu i eto ti.. Ali kao nov je fon.. Ako nađeš jeftinije a da je provereno pošalji u pm rado ću da pogledam

A garancija je odakle i kolika je bila? Ako je od operatera, logicno bi bilo da je 24 meseca. Ne uklapa mi se u racunicu, nikad nisam video da neko daje 18 meseci garancije od ovi prepordavaca (sve bude 6 ili 12m), a iz oficijalnih kanala bude 24m. Jedino da je stajao u fioci 6m, pa koriscen 20 dana. Bar mi jedino to ima logike. Cisto ovo govorim da obratis paznju.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

A garancija je odakle i kolika je bila? Ako je od operatera, logicno bi bilo da je 24 meseca. Ne uklapa mi se u racunicu, nikad nisam video da neko daje 18 meseci garancije od ovi prepordavaca (sve bude 6 ili 12m), a iz oficijalnih kanala bude 24m. Jedino da je stajao u fioci 6m, pa koriscen 20 dana. Bar mi jedino to ima logike. Cisto ovo govorim da obratis paznju.

Bila je 24 meseca. Lik je taj fon dobio preko firme ali ga ne koristi. Tako mi je rekao. Slika je stavio 8 komada. Plus je rekao može uživo da se vidi, ali pošto je iz bg a ja nisam poslaće. Kaže kači gde hoćeš proveri sve videćeš da nije dugo radio. Folija nazad i napred fabrička nije skidana..

Bila je 24 meseca. Lik je taj fon dobio preko firme ali ga ne koristi. Tako mi je rekao. Slika je stavio 8 komada. Plus je rekao može uživo da se vidi, ali pošto je iz bg a ja nisam poslaće. Kaže kači gde hoćeš proveri sve videćeš da nije dugo radio. Folija nazad i napred fabrička nije skidana..

Ne znam koliko obaveza imas i to, ali bih ti za te pare preporucio da odes do bg-a i vidis fon. Ne dajes malo, a opet smanjis rizik od isporuke. Mislim vidim da si iz valjeva pa nisi daleko, zato kazem.

Pazi, do vikenda nema šanse da odem. A već sam prodao iPhone i drug mi dao njegov stari htc da koristim dok ne uzmem fon.
Fora je što imaju samo dva po 460 na oglasima, jedan neće ni da čuje za smanjivanje cene evo drugi je rekao 440 plus njegova poštarina..
Takođe lik ima oko 120 pozitivnih ocena na kp sve za telefone uglavnom...

Poslednja izmena:
Ja bih prezalio tu razliku ako taj za 460 nije koriscen.

Ma kakve veze ima koliko je korišćen ako je kao nov i ima garanciju..

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Oba su korišćena minimalno. Oba imaju garanciju. Ja sam se zalepio za crni.. Ali ovaj prvi neće da čuje za smanjenje cene a drugi je ispao fer i rekao 440 plus njegova poštarina. 114 pozitivnih ocena ima sve pohvale uvek plus crni prodaje.
Kaže ništa iz kutije nije otpaokovano., adapter sluške punjač kabl..

Standard upotreba. Užas ovo za bateriju na Oreo, no to je sto je...
b3eaff5fdbba181581bfe87ad2f2591e.jpg
2fe10c40d2f6ee67e16627a339fab3f2.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Meni sasvim odgovara oko 6h na 20ak sati.. I više nego odgovara [emoji3]
Jel non stop uključen wifi/data?

@Nikola1994, hoćeš da kažeš da ti je lošija baterija na v8?

Meni sutra stiže mašina.. [emoji41]
Jedva čekam da se vratim na htc flagship.. Ipak ios nije za mene.

Ja imam problem sa play store,koju god da nadjem aplikaciju cim na nju kliknem odma me izbaci iz programa.

Dobar dan dobri ljudi, eto mene nazad na mom voljenom htc-u [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Jeste li stavljali fon u vodu? [emoji23] Šta tačno smem na temu vode da uradim? [emoji16] Nikad nisam imao fon koji je vodootporan pa reko da pitam ako imate nekih iskustava..

Drzi dalje od vode, sem ako nesrecno ne bude imao kontakt sa vodom.

E dobro. Reko odkud znam vidim drug gura neki sony u vodu redovno [emoji16]

Pa ako je vodootporan gurni to u času da testiraš [emoji23]

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ne testiraj ništa :D

A ne pitam onako [emoji23] Nznm ni šta znači ovaj njegov sertifikat (ip 67 valjda?)..

https://en.wikipedia.org/wiki/IP_Code
http://www.techradar.com/how-to/how-waterproof-is-your-phone-ip68-ip67-and-more-ratings-explained

Nemoj se zezati, takva nepotrebna potapanja u lavore, case, krigle itd mogu lose da se zavrse ako postoji propust u izradi i to vazi za uredjaje svih proizvodjaca pa cak i za klasicne heavy duty modele a znas i sam da su male sanse da se ostvari garancija ako nesto strada.

Zar ti nije dovoljno to sto je jedan high-end uredjaj (U11) 99% otporan na kisu, sneg i sva ostala slucajna kvasenja pa i slucajna, vremenski kratka potapanja? :)

Poslednja izmena:
Ma da.. Barem znam da ne brinem da se potopi i slično.. Vidiš ti cepaš pod vodom [emoji23][emoji23]

Da ali sa visestruko jeftinijim uredjajem. Mada, vredeo je 300e kada je prvi put zaronio :d

Sa U11, S8, XZP i ostalim se ne bih zezao, ne vidim razlog da na tako glup nacin ostanem bez odlicnog smartfona odnosno bez 450€+.

Uzivaj, kupio si jedan od najboljih androida na trzistu za relativno umeren iznos, neka te dobro i dugo sluzi :)

Nazad
Vrh Dno