Proveri permisije tj dozvole za viber mozda ti nije odobreno da app koristi unutrasnje skladisteNema! Uopste ne prikazuje.
Setings, Instaled app, viber, permissions,
Pa vidi
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Proveri permisije tj dozvole za viber mozda ti nije odobreno da app koristi unutrasnje skladisteNema! Uopste ne prikazuje.
Proveri permisije tj dozvole za viber mozda ti nije odobreno da app koristi unutrasnje skladiste
Setings, Instaled app, viber, permissions,
Pa vidi
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Lineage je meni na Mi Max bolji. Baterija je bolja, ok, ima manje ono customizacije, ali boze moj. Probao sam i Mokee 3 meseca. Ali LOS 14.1 je najbolji custom rom po meniListam i listam i hocu i necuradoznao sam volim da se igram, a i malo krenuo da zavitlava ovaj miui pa bih da menjam..otkljucan mi je bootl, a trenutna verzija MIUI 9.0.5.0 stable 7.0
treba da odradim root i da stavim custom
Dvoumim se izmedju LineageOS 14.1 i ResurrectionRemix 5.8.5? Jel ok lineage? Nisam uopste zahtevan, poneka slika..sms, poziv, wapp i to je tovolim kad baterija dugo traje, to mi je fetis hahahah
svaki drugi dan se iznenadim sto sam docekao da na androidu izdrzim duze od pola dana
i to na dva cela
i koji twrp staviti nasao sam ovaj na xda [OFFICIAL][TWRP][Recovery] TWRP 3.1.1-0 [mido]? (a sad sam probao da dl i nema mirror -.-) pa moze neki drugi? ili da mi neko upload ako slucajno ima
![]()
Play Store pa probaj Better open with ili slicnu aplikaciju za default app...Mislim da nije to, posto se iz apk Photos sve lepo prikazuje.
Svejedno, ne svidja mi se galerija pa cu verovatno da instaliram neku zamensku aplikaciju.
Najbitnije mi je ono oko powerampa. To nikako ne mogu da namestim. Ne znam u cemu je fora?![]()
Listam i listam i hocu i necuradoznao sam volim da se igram, a i malo krenuo da zavitlava ovaj miui pa bih da menjam..otkljucan mi je bootl, a trenutna verzija MIUI 9.0.5.0 stable 7.0
treba da odradim root i da stavim custom
Dvoumim se izmedju LineageOS 14.1 i ResurrectionRemix 5.8.5? Jel ok lineage? Nisam uopste zahtevan, poneka slika..sms, poziv, wapp i to je tovolim kad baterija dugo traje, to mi je fetis hahahah
svaki drugi dan se iznenadim sto sam docekao da na androidu izdrzim duze od pola dana
i to na dva cela
i koji twrp staviti nasao sam ovaj na xda [OFFICIAL][TWRP][Recovery] TWRP 3.1.1-0 [mido]? (a sad sam probao da dl i nema mirror -.-) pa moze neki drugi? ili da mi neko upload ako slucajno ima
![]()
Zna li neko zašto mi TWRP pokazuje "Unable to mount storage" prilikom paljenja? ...a i kasnije pre instaliranja - konkretno Magisk uninstall-a koji ne uspe da odradi.
Stara verzija Magiska je pa ne može unistall iz same app a ni update pa sam kapirao da uninstall pa flash nove verzije.
Par konkretnih pitanja u vezamo za telefon.
Model redmi note 4x; Android 7.0; MIUI: 9.0.5.0
1.kako da promenim veličinu teksta/slova/simbola u status baru? (ako moze bez menjanja roma, roota i sl.)
Da li stavljanjem druge sim kartice i koriscenjem jos jedne mreze telefon trosi vise baterije?
Play Store pa probaj Better open with ili slicnu aplikaciju za default app...
Edit: uupsss tebi treba audio fajlovi:
Ozbiljno? Skrti Kinezi,stisli se za jedan modem od $1Ne trosi, nema uticaja na bateriju jer ima 1 modem.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Znas sta bih ja pokusao da uradim, da ako imas root da disable-ujes miui music aplikaciju, najbolje sa titanium backup da uradis freeze music aplikaciju, pa onda pokusaj...Nece! Probao sam better open with.
Da pojasnim opet.
Instaliran je poweramp, full verzija. Podeseno u settings da bude default aplikacijaca za music.
Ali prilikom izbora pesme iz explorera (ili sličnog programa) ne nudi mi se uopste opcija da je pokrene poweramp, vec ostali playeri koji postoje u telefonu.
Isto to kada zelim da pokrenem muzicki player iz sporttrackera uopste mi ne nudi poweramp za izbor.
Da moguce da je problem to sto je poweramp u full verziji? To mi je nekako bas cudno?
Da izvines,nikad nisam imao potrebu za dual sim telefonom tako da nisam upoznat sa problematikom. Koristim samo jednu karticu i u ovom.Pa dual standby, nije dual active.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Znas sta bih ja pokusao da uradim, da ako imas root da disable-ujes miui music aplikaciju, najbolje sa titanium backup da uradis freeze music aplikaciju, pa onda pokusaj...
Sent from my Redmi Note 4x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari