Ispadne jeftinije nego iz Kine! Super si pazario! Ja nisam do sada nikad ništa nisam naručivao, pa rek'o da probam da vidim kako sve to izgleda. Ništa, nek je sa srećom i da te lepo služi! Javi kad ti stigne za utiskeIz Kine nista vise..carina u Ns me odra.
Bice oko 190€. Ovo mi je cetvrti tel od nje.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sve javljam kad dobijem...kupovao sam kod nje od starta i poslao bar 30+ ljudi da kupe...ovo je cena za mene. Videcemo sta ću dobiti...javljam.64/4 za 190 ? jel si siguran ?
A za rom ce biti ova fora...Global 100 %
https://ibb.co/j8Dc6w
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Koja boja telefona, cisto informativno...Iz Kine nista vise..carina u Ns me odra.
Bice oko 190€. Ovo mi je cetvrti tel od nje.
I ja sam unistoj situaciji, isto razmišljam. Ako ima neki post sa poređenjem t 2 modela, stavi.Да,РН4 а мами сам дао РН3. Таман кад стигне баш ћу да упоредим. Мада сам гледао пуно прегледа (review) где су људи у главном задовољни, и све више и више хвале овај модел. Један Рус је баш нагласио, по његовом мишљењу, да ће ово бити један од најбољих мултимедијалних ниско-буџетних телефона. Баш ме занима да ли је стварно тако! Али, још се надам да ће направити Редми Ноте 5[emoji848][emoji41]. Не знам зашто баш волим ноте моделе,али да не тупим о томе даље.
Pogledajte prilog 244753
Pogledajte prilog 244752
Не знам јел сам успео преко фона да окачим ове слике, али изгледа ми као лепа акција за оне који би пазарили преко алија.
Ja sam naručio od njega,ali nisam obraćao pažnju na neke stvari zbog neiskustva. Tek sam nakon uplate primetio neke stvari, da je totalno nekomunikativan tip, na pitanja ne odgovara, osim na 5 bot pitanja na koja odgovara kad mu dune! Totalno izgubljen lik. Izvlači se da je nov u ovom poslu. Pogledaj samo koliko je dobio negativnih feedback-ova poslednjih 30 dana, i samo mu raste negativna kolekcijaDa li neko ima iskustva sa ovim prodavcem, i koliko brzo salju telefone. Vidim DHL-om 5-8 dana, bez troskova caine za EU. Koliko kosta to slanje DHL-om za Nemacku, ako je ovde 15-18€. Ima li razlike?
Ja sam uplatio 11 januara, a on je poslao 17,18! Stigla je do Lajpciga, sutra bi trebalo da bude tu. E, i u tom međuvremenu na pitanja nije odgovarao,i onda sam se malo preznojio, moram da priznam [emoji10] i kad sam počeo da proučavam radnju, vidim u feedbacku da mu je to slaba tačka, kao i kašnjenja pri slanju pošiljki. Baš su ljudi nezadovoljni. Skupio je za 7 dana 40ak negativnih komentara. Ovako, kad se oduzme njegovo kašnjenje pri slanju, ispada da od momenta slanja stiže vrlo brzo.Dokle je stigla tvoja posiljka, da li je uopste poslao i kada?
Iiii [emoji16]Lepo ovo Vince
Crno je meni lepse![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari