petre
Uvek je bolje uzeti vise singla nego multisistem , jace su , jeftinije za kupiti , ne idu u isto vreme u defrost , ako jedna rikne druga je ispravna , kod multi sve obrnuto , sem sto je lepse imati jednu spoljnu na fasadi drugo nista ne ide u korist multi sistema , znaci samo kad moras . Ja bh bacio bar jos 5cm mineralne vune preko tog stiropora jer 5cm je malo , a ironija je sto si za cenu tog stiropora vec mogao imati 10cm vune na tavanu a koja je po meni neki minimum . Isto vazi i za zid gde si umesto vune stavljao stirpor izmedju rigipsa i zida , pa kad budes to radio opet imaj to na umu jer je vuna jeftinija . A koje klime , sve zavisi koliko zelis da se ispruzis ali Fujitsu LLCE je svakako preporuka ali posle izolacije zidova , Jammin je to sve lepo srocio . Mogao bi i Daikin ali nije to bas toliko ususkan prostor pa ga ne bih uzimao u obzir .. Nije mi samo jasno zasto bi radio unutrasnju izolaciju zidova ako ces vec raditi spoljnu , bolje taj novac usmeri u bar 10cm spoljne izolacije .