Šta je novo?

FIFA 18

Bas tako. Trebali su jednostavno da eliminišu Legacy i to je to!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stigao je!

Ono kad ti deo ekipe bude i childhood hero - neprocenjivo. 🙂

9047e76de90a7a37dfbcb2979416e639.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Za sada me izaslo oko 700k zajedno sa Kostom kojes sam odmah iskoristio za Del Piera i imam jos 10 packova koje cu da otvorim veceras kada izadje novi totw.

Pomoglo mi je dosta sto sam imao dosta discard IF kartica koje nisam morao da kupujem, IF 84 Consigli takodje, a iskoristio sam i SBC Cavanija pa sam i tu ustedeo dosta jer nisam morao da kupim Higuaina.

Bio bih srecan kada bih veceras sa tih 10 packova uspeo da spustim utroseno na 500k, ali znamo koliko su male sanse za to. 🙂

Nikad se ne zna.
Ja sam sinoć rešio MM, uložio oko 10k, a dobio Radju Naingolana, onog if beka iz fulama i još nekog no name if igrača.
Prodao to, i nisam mogao da odolim, i uzeo jedan 100k paketić, a tamo nista, kao i obicno.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja definitivno brisem mobilnu aplikaciju.
Opet sam ''kiksnuo'', ne znam kako, ali umesto da biduje, aplikacija zabaguje, i odradi mi buy now Boatenga, za samo 300k.😡

Ajoj. Cuo sam da se to desavalo jos nekim ljudima. Uzas. Ipak, ja ne bih brisao... Samo vodi racuna kako klikces malo vise.

Ma, ne nerviram se više.
U pocetku mi je bilo bitno, jer nisam mogao lep tim da složim.Sada je drugačije.
EA je definitivno izgubio kompas, kakve ocene ima ovaj Kante, pa bolji šut ima od ikona, a čovek da jedan gol, za sezonu.
Zatim Benatia, 99 i kratka, i duga dodavanja...
Nemam reci

Mislis Bonucci, ne Benatia.

TOTY su uvek bile prenabudzene i besmislene, ionako glasa respektabilan community a ne FIFA i nema veze sa realnoscu.

Meni se jedino svidja Dani Alves, Bonucci mi je preskup, Alves je najjeftiniji, ali je i 700k previse...

Poslednja izmena:
Da, Bonuci, bitno je, da smo se razumeli.[emoji6]
Jeste, to za TOTY što kažeš, ali na ovaj način, neke legende postaju besmislene.

Bonuci je bolji od vecine ikona, ali mana mu je to sto ne moze da se linkuje kao sto mogu ikone.

TOTY je event za prodavanje fifa pointsa, a mi obicni smrtnici mozemo samo da ih gledamo na marketu i da balavimo kao klinci ispred poslasticarnice. 🙂

Bonuci je bolji od vecine ikona, ali mana mu je to sto ne moze da se linkuje kao sto mogu ikone.

TOTY je event za prodavanje fifa pointsa, a mi obicni smrtnici mozemo samo da ih gledamo na marketu i da balavimo kao klinci ispred poslasticarnice. 🙂

+1
Furam ovaj tim i baš me briga:

e1b6f413142548fcc6c2a8fb39e242dd.jpg

Poslednja izmena:
Otvorio pre 2 dana plave packove, 2x 350 points, dobio 2 puta Oblaka lol. 70k ez. Resio prva dva SBC za Costu

Eto mog offica posto pocinjem da pratim market haha.

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk
76ebe572eda9099632bdb52be364f710.jpg

Poslednja izmena:
kakvi su dembele i bellerin ? meni je cilj courtois, sad je oko 50k poena, i bolji levi bek.
gundogan je ubica, pravi razliku, šteta što nema snage za više od 75 minuta.

nove ikone veceras, nista od Crispa ;(

amp26p.jpg

Napokon zavrsio tim. Jos IF Benatia veceras posle WL nagrada i to je to za sada.

Na startu prebacujem u 4-1-2-1-2 da ne pomisli neko da ****** igra sa Iskom u spicu. 🙂

Obratite paznju koliko mi je coinsa ostalo posle svega. Nema ni za Orbit. 😀

f7659cc79e0c0a5df764eec99c0939d5.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Dva meseca već imam ovu ekipu. Nisam ništa niti dovodio, niti sam jedno 40 dana palio Fifu, do prekjuče. Kada sam se malo uzeleo.
b2829e546b2932237a5a921dde91dbb0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

kakvi su dembele i bellerin ? meni je cilj courtois, sad je oko 50k poena, i bolji levi bek.
gundogan je ubica, pravi razliku, šteta što nema snage za više od 75 minuta.

Za dembelea svaka preporuka, odlican u oba pravca, dok sam od beljarina očekivao više, sličan je seržu orijeu koga isto imam. Mislio sam da će mu brzina više dolaziti do izražaja ali nekako je neprimetan.
Kurtou sam uzeo prekjuče za 60k, u tom trenutku je bio najjeftiniji, sutradan pao na 55 🙁 njega mi je rano da ocenim jer samo odigrao jedva desetak partija, prvi kontakt mu je bio kiks gol pa je posle iskidao 🙂 Uglavnom, meni je gundogan dosta neprimetan, možda bi trebalo da ga preselim na poziciju kao tvoju i da levog cm uzmem ofanzivnijeg da idu napred a u sredini jedan defanzivan..
Kakav je Eriksen? znam da nije jeftin..

Hvala. Probacu dembelea.
Gundoganu stavi drugu hemiju maestro npr i pomeri ga desno umesto bakayoka koga stavi u sredinu i da ostaje nazad, kida.
Eriksen odlican, nesto slabiji u odbrani al dobro, uzeo sam ga sa hunter hemijom za 45k.

Poslednja izmena:
Sta mislite, kako će se kretati cena TOTY igrača?
Mene konkretno zanima Bonuci, sada je ispod 700k.

Krece se isto kao i cene za ostale kartice... Jednom kada se utvrdi cena, fluktuira zajedno sa opstim padom i rastom cena, ali malo bolje drze cene od ostalih kartica jer su to ultimativne verzije koje nece imati poboljsanja.

Haha!

Hteo sam da radim onaj garantovani TOTW 81+, ali sam preskocio proslu TOTW zbog Dosta 😀

je li su dostupan celokupan toty tim u pekovima od veceras ili tek sutra? ne znam vise kad da otvaram ove pekove a znam da necu izvuci nista 😀

mislim da je od veceras, tacnije vec sad ako izvlacis mozes izvuci nekog iz toty... srecno !!

Od 12 pekova sto nakupih otvorio Hummelsa i Milera tako da cu vrv krenuti sa Bundesliga ekipicom ali ovo ostalo jako slabo..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Gledam ovog Castra covek otvorio 200e packove nista posebno, najskuplji boateng. 2000 fp packovi.. nema leba 🙂

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno