whatgives
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.06.2008
- Poena
- 365
mislite na isto 😀
u americi se pojavilo 12. januara, a u velikoj britaniji se emituje od septembra.
Niko nije pogledao Philip K. Dick's Electric Dreams od amazona?
Pre par dana se pojavilo
ST Discovery razbio sa zadnjom epizodom.Discovery još bolji ove nedelje, odlično su ovo odradili.
Shameless i propaganda uspjeli su da se nađu na jednom potpuno novom nivou. Ko je gledao posljednju epizodu može čitati.
Epizode stvarno nisu loše, dobar je rasplet sa Lipom koji jedini uvijek odgovara onome što bi se stvarno dešavalo nekome ko živi u takvom okruženju, slično je i sa Frankom, pa i Karlom i Debi. Međutim Ianov lik ne služi ni za šta sem za ispiranje mozgova širokim masama.
Nikome ne predstavlja problem što je on gej, niti mu neko uzima to kao nešto što se kosi sa zdravim razumom, ali ove "tezge" koje drži po crkvama pričajući o nekim non-binary, sis-gender, cis-gender, gender fluid glupostima kao sam ušao na tambler među osinjak SJW tinejdžerki koje traže način da budu drugačije pa izmišljaju polove.
I način na koji su to oni predstavili, ispade da je svaka druga osoba ima u sebi neki poseban pol koji gaji u svojoj glavi i svi se toga boje, pa onda na tim njegovim tezgama bude ljudi kao na fudbalskoj utakmici.
Sve u svemu odlična serija, koja ima veliki SJW mentalitet i to samo preko jednog lika koji nikakvu drugu radnju nije imao tokom osam sezona sem da se sve vrti oko toga da li je on gej, trans, pas ili mačka.
Da ne bude zabune, nisam vjernik niti religiozan pa da me to pogađa jer neko dira Isusa i svašta mu govori. Samo mi zdrav razum i ono što znam o biologiji ne daju da puštam da mi društvene gluposti i izmišljotine škrabaju po jasno definisanim pravilima koje nam je dala priroda, a to je da postoje samo dva pola, i pol nema veze sa rasploženjem i opredjeljenjem. To je problem kod današnjih serija, filmova odnosno mašine za krojenje javnog mišljenja.
Bas je veliki pad kvaliteta Shamelessa, ja sam na granici da odustanem, bila je comedy sad je bukvalno drama skroz, ne pamtim kad sam se pokidao od smeha kao u prethodnim sezonama...
Shameless, moja najdraža serija posle Dextera i Breaking Bada, je čista komedija-drama. Ono što seriju održava je, po mom mišljenju, maestralna gluma Emmy Rossum i William H. Macya.
Inače, završio sam prvu sezonu Oz. Fantastična je. Doduše, po struci sam dipl pravnik pa i iz tog ugla mi je jako zanimljiva. Hvala vam na preporuci. Nadam se da je kvalitet serije sve veći.
Sent from my LG V20 using Tapatalk
Jos vise iritira u sezonama koje dolaze... Emmy Rossum moja #2 simpatija iz tv serija (#1 je Meghan Markle) 😀
Pogledao Senke nad Balkanom za vikend, previse likova koji OCAJNO glume, ali serija kao serija mi je jako zanimljiva i nastavicu da pratim kad izadje jos.
Ma uzmes iz videokluba i mozes da gledas kad hocesTo bre taman ne moram da idem do ortaka da narezujem.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari