Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Nema, imaju svoju temu koju mozes da aktiviras kroz substratum

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel on ima podrazumevano instaliran substratum ili neki drugi color engine? Vidim Cypher ima (sopstveni engine?) ColorOM ako sam dobro zapamtio...
Ima Cypher ovo:

6732916e8e3e55d48ec4962e6ac88fbd.jpg

d9d954d7b56ce49669b6f7b6e09853c4.jpg

91c23852f99d062042f742ab820fcbb6.jpg
Nije na svim,nemam pojma. Na ovome sto ja koristim,ne radi.
Imas li linkove za commits koje to resavaju pa da kazem maintainer u gde da gleda,šaban?:))))
Nemam BT slušalice. Da ih imam znao bih na kom romu radi, ovako mogu samo da nagađam koji commit rešava problem jer ima dosta romova (za neke od njih i ne znam koji device tree koriste)

Laguje u GCam samo.

Ne vredi, ne radi VoLTE :D

Direktnim poredjenjem u foto sa Lg G2 (stock 4.4.2), ovaj nas rn4 je odneo ubedljivu pobedu. Cak i stock miui camera sa iskljucenim denoise (cak i bez HDR) daje vecu ostrinu, gcam sa hdr+ razbija, a tek snapcam sa llm... Toliko o Lg G2.

G2 je bio dobar ali ipak, to je tel iz 2013. Godine
Ja mislim da Ei Nis pravi senzore za kamere, napravio bi bolji za 4-5 godina :)
Salim se, g2 je svojevremeno bio odlican, i onaj lik xdabbeb ili tako nekako, portovao je camera app sa g3 pa posle sa g4 sa sve njihovim processingom, radio je odlicno. Ne znam kako bi g2 radio sa nekom savremenom verzijom GCam portom

Direktnim poredjenjem u foto sa Lg G2 (stock 4.4.2), ovaj nas rn4 je odneo ubedljivu pobedu. Cak i stock miui camera sa iskljucenim denoise (cak i bez HDR) daje vecu ostrinu, gcam sa hdr+ razbija, a tek snapcam sa llm... Toliko o Lg G2.
Uporedi i video [emoji14] a ni fotke nisu bolje

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Postavi poređenje da vidimo. Nije da ti ne verujem, nego kad si već radio poređenje.. Sa Gcam ok.

Nije ni jedan blizu miui sto se ti fp odziva... Jedino mozda aex rom

Laguje li kad se zumira slika kao kod svih oreo romova da dzaba ne instaliram?
Ako se instalira Google Photos i prebaci model na Pixel 2, otvaraće preko nje slike. Zumiranje u GPhotos ne laguje. Samo što se ne vidi slika dok se obrađuje.

Pixel 2 model ima manje oštrine, taman koliko treba da ima.

Screenshot_Camera_20180114-211615.png

Poslednja izmena:
Ovo su, čini mi se, do sada najbolji portovi GCAM.

MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2 by BSG

Pogledam slucajno... Cardinal/revolt, sve popaljeno i adaptive na nekih 60%. Doduse skoro sve na wifi ali u odnsou na miui sigurno mnogo bolje.

c4a68c3c50ffb8f563da389b0c3da2bc.jpg

Ima li neki rom da nije vredi probati vec da ostanem na njemu? Kao stock.

Nazad
Vrh Dno