Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2b instalirah zadnju verziju od BSG-a, sa portrait modom i pozadi i naprijed, i taman pomislih da sve radi besprekorno, kad vidim da zadnja kamera ima problem u situacijama gdje je jace svijetlo ( u low lightu radi i portrait i HDR mode besprekorno, a kad probam npr da slikam sijalicu dugme se zasivi i ne moze nista da se slika ni sa obicnim HDR ni sa portrait modom). Je li moguce taj problem da je prisutan jos uvijek? Prednja kamera u svim uslovima radi i portrait mode je fenomenalan

Meni na toj verzji radi sve osim prednje kamere koja kad uslikam sliku bude roza ljubicasta sta znam,a isti su senzori samsung napred i nazad,sad sam bas to probao na sijelicu i radi normalno hdr.Na miuiu sam nzm ima li to veze?

meni je omnivision nazad, a samsung naprijed. Ako ti je ista verzija,stavi black level prednje kamere na 64 i onda nece biti ljubicasta. Nikako da se pojavi verzija kod koje mi sve radi bez problema...

Meni na toj verzji radi sve osim prednje kamere koja kad uslikam sliku bude roza ljubicasta sta znam,a isti su senzori samsung napred i nazad,sad sam bas to probao na sijelicu i radi normalno hdr.Na miuiu sam nzm ima li to veze?

ova verzija kida. stavi black offset na max i nece vise biti ljubicasta

Je l' neko probao MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2c.apk

Zvuk OK, na nivou LOS-a?

Otprilike je sve to isto. Nisam testirao zvuk sa BT slušalicama.

Ima li neko problema sa pozivima na bt slusalicama? Muzika radi kako treba ali kad nekoga zovem ,imam smetnje,krcanje. Probao sam sva podešavanja, ništa.
To se dešava na 8.1 romovima,nisam testirao na drugom uređaju ili na Miui romu.

Na svim 8.1 ROM-ovima? Mislio sam da je ispravljen bug.

Poslednja izmena:
Screenshot_2018-01-11-18-31-55-630_com.miui.securitycenter.png
Screenshot_2018-01-11-18-31-47-341_com.miui.securitycenter.png

Nesto mi ovaj android sistem bas gadno jede bateriju nisam ni 10 minuta na wifi a vec 94 posto.Zna li neko sta moze biti?Koristim zadnji xiaomi.eu

Jel moze pojasnjenje ako nije problem?
Koristim magisk pa da znam na cemu sam.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Pa stalno nešto ne radi. Te ne mogu da instaliraju samu aplikaciju,pa flesuju 3,4 verzije jer stalno dobiju bootloop, pa nece da se apdetuje aplikacija iz aplikacije,pa nece sam da flesujes zip ako ides iz aplikacije,pa nece da prodje safety net. Cuda luda. Ja sam zapeo kad sam probao jednu verziju preko druge da flesujem,crko konj pa sam zaključio,ne mora da znaci,da ne voli jednu verziju preko druge nego da je najsigurnije da prvo flesnes stock boot img pa onda zip.

To se nije ni jednom desilo na SuperSU,bar meni.

Probaj noviju 2c. Ja sam sad bez problema uslikao izbliza sijalicu: iso 100, 1/281 stoji u detaljima slike. Model nexus 5x, config auto, very high, 97% (Samsung)
p.s. izgleda da taj provlem sa jakim osvetljenjem postoji kod Pixel model/config, neka jos neko proveri

Poslednja izmena:
Pa stalno nešto ne radi. Te ne mogu da instaliraju samu aplikaciju,pa flesuju 3,4 verzije jer stalno dobiju bootloop, pa nece da se apdetuje aplikacija iz aplikacije,pa nece sam da flesujes zip ako ides iz aplikacije,pa nece da prodje safety net. Cuda luda. Ja sam zapeo kad sam probao jednu verziju preko druge da flesujem,crko konj pa sam zaključio,ne mora da znaci,da ne voli jednu verziju preko druge nego da je najsigurnije da prvo flesnes stock boot img pa onda zip.

To se nije ni jednom desilo na SuperSU,bar meni.
Hvala na objasnjenju. [emoji4]

Ja nisam imao nikakvih problema, ali mislim da sam imao srece. [emoji16]

Ja do sada nisam imao problem. Uvek mi je prolazio SafetyNet.
Probaj noviju 2c. Ja sam sad bez problema uslikao izbliza sijalicu: iso 100, 1/281 stoji u detaljima slike. Model nexus 5x, config auto, very high, 97%
p.s. izgleda da taj provlem sa jakim osvetljenjem postoji kod Pixel model/config, neka jos neko proveri
ov senzor? Kod mene sa samsung senzorom i Nexus6P + AUTO + Super high + 97% nema problema.

i dalje nece... Prokleti omnivision, koliko muke sa njim... A sve ostalo na ovoj verziji top, portrait na prednjoj fenomenalan, ne mogu da vjerujem da ovako dobro ispadaju slike

Ni ja nisam mogao da verujem kada sam prvi put slikao, stvarno su super slike čak i sa slabijim osvetljenjem.

Nesto mi ovaj android sistem bas gadno jede bateriju nisam ni 10 minuta na wifi a vec 94 posto.Zna li neko sta moze biti?Koristim zadnji xiaomi.eu

Možemo samo da nagađamo. Vidi preko BBS-a. Imaš i temu na ovom forumu.

Poslednja izmena:
Je l' moze neko ko je na miui da proba ovu verziju gcam, da vidi da li radi hdr+ na prednjoj, portrait na prednjoj i zadnjoj i video snimanje?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Instalirao sam ovu verziju na xiaomi.eu rom, sve radi kako treba, proverio sam sve, odlicne slike pravi u portrait modu.

Ma nema na cemu! [emoji3] Sad sam provalio da kresuje aplikacija kada se izabere Slow Motion, ne znam da li je to radilo uopste na starijim verzijama, nisam ni obracao paznju na to?

Slow Mo ne radi ni na jednoj verziji gcam na rn4x, nazalost

E nisam to znao, hvala na informaciji. Koristi li mozda neko originalni Xiaomi Smart View Flip Cover i da li je dobar? Narucio sam sa alija, bio na popustu.

Ima li jos iko problem sa zadnjim xiaomi.eu da mu ubije viber notifikacije nakon par sekundi?

Jel moze mala pomoc?

Imam ovu verziju prednje kamere ofilm_s5k5e8 i zadnja je ofilm_s5k3l8.
Koji su ovo senzori, Samsung, Sony ili?
Pitam zbog ove portovane gcam, slucajno probao ovaj zadnji ziletov link i vidim radi na global romu.
Ne radi snimanje, izbaci neku gresku kao da ne prepoznaje kameru ili sl.

Zahvaljujem.

Bivsi nexus user, prvi xiaomi telefon i miui rom, vidjet cu koliko cu dugo izdrzati bez klot androida.

E nisam to znao, hvala na informaciji. Koristi li mozda neko originalni Xiaomi Smart View Flip Cover i da li je dobar? Narucio sam sa alija, bio na popustu.

Narucio kao i ti, videcemo kad stigne

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Korisim pola godine Nilkin verziju, i prezadovoljan sam.Nema jurnjave za staklom, uklapanjem, folijama, i gaćama.Ko voli ovaj vid zaštite, besprekoran je.

Koliko je samo Oreo romova niklo za par dana... Ne moš odlučiti koji probati [emoji3]

Mislim da je i dalje Cardinal najbolji izbor :)

Vrh Dno