Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Probao neko da pusti FLAC 24bit?
Skoro sva muza mi je lossless,ko ce to konvertovati... :)

Kontam da moze al koce znati te kineze.Za 16bit ne sumnjam...
Mnogo mi je bitna muzika na telefonu,ne bi za svako cimanje da vucem plejer sa sobom...

Prilozi

• Screenshot_20180110-203245.png
    Screenshot_20180110-203245.png
    128.9 KB · Pregleda: 290
Бијело дугме у флацу...жали простора...[emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Aj i ja da se upisem... uzeo sam pre 4-5 dana telefon 64/4 .. devojka ima onaj model od prosle godine i zadovoljna, brat njen isto neki 5s isto zadovoljan :) tako da sam usao u klub ... narucio sam sa Alija silikon crni kao kolega sto je okacio gore (nisam video da ima i ovaj drugi izgleda dobro).. dva stakla sam porucio e sad jedno je celo staklo full a drugo je kao ekran. Jel uzimao neko to kao ekran? Jel su dobro odradili dimenzije posto je kod devojke to staklo skratilo ekran mozda 1mm. Ovako sam zadovoljan jos mi nema nadogradnje na 8. Sto se tice razgovora vidim da su neki imali problem sa senzorom kod mene nema problema :) inace sam presao sa M4 koga sam maksimalno koristio i dobro je radio osim sto je imao samo 8gb memorije i to me je izludjivalo nikad nisam imao memoriju :)
e5f4d149182fbbf4b93d1a0e4103a7f8.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Gde je opcija is prethodne verzije Androida ? Cini mi se do se zvala Schedule Power off and Power on. Za mene izuzetno korisna opcija

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Gcam + front hdr + portret mod iz Pixela

https://www.dropbox.com/s/udd9lrfyo37iyc9/MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2b.apk?dl=0

Model 6p
Config camera hdr + : Pixel 2017 zsl hdr+
Hdr parameteri medium
Black offset level 64
Jpg quality 97%
Portret mode on all models uključen

Restart aplikacije i pokrenite ponovo da bi se podešavanja učitala.

Sa hdr parametrima se igrajte, ako hoćete brže da fotkate onda smanjite na default, ako hoćete bolji kvalitet, ali sporije onda stavite super high (čeka se u proseku od 6-8 sekundi za sledeće okidanje)

Medium je neka sredina izmedju brzine i kvaliteta.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Tripujes :) .29 je oreo... .21 je zadnji N.

Sem gigatrona i winwina, da li jos neka prodavnica daje ovaj telefon na 12+ rata, cekovima? :D

12 rata na ionako preteranu cenu gigatrona i vinvina i jos plus dodatna naknada za rate? Totalno neisplativo.

Uflesovao sam Oero, za sada sve radi kako treba. Videcemo za dalje. Naravno, hvala Kidence-u na pomoci kao i uvek.

E posto je sa miui sajta..pogledaj da li su i sta su infiltrirali od mi aplikacija u sistem.
Posto sam na xda video da ljudi prijavljuju neke xiaomijeve bloat aplikacije, ali samo kod onih koji su flesnuli.

Kakve veze ima i ako postoji malo bloata, sta ne moze da se obrise, verovatno moze da se iskljuci u podesavanjima.

U cemu je problem, par stotina MB koje app zauzimaju? :D

Poslednja izmena:
Ja sam uradio OTA updete još 31.12.2017 i imam samo Mi Feedback i Mi Remote.

Zato sto ih u cistoj verziji nema.
Opet, ne razumem koji problem predstavlja nekoliko preinstaliranih aplikacija, koje se za manje od minuta pobrisu/iskljuce i ne ukljucuju se ikada vise.

Naravno da ne :D
Samo ne zanimalo zasto ljudi prave toliku frku oko toga(ne kazem za tebe, vec za ljude generalno, video sam da kukaju na XDA za razne telefone), pogotovo na telefonu koji stize sa 64GB interne, ili 32 u redjem slucaju.

Ne smeta prostorno, nego sto se vidi da je na kvarnjaka :d

E posto je sa miui sajta..pogledaj da li su i sta su infiltrirali od mi aplikacija u sistem.
Posto sam na xda video da ljudi prijavljuju neke xiaomijeve bloat aplikacije, ali samo kod onih koji su flesnuli.
Mi Remote i Feedback koliko ja vidim

Radi li na 8.0 gcam? Za otkljucavanje bl da li vaze stare dozvole i na ovom modelu ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Gcam + front hdr + portret mod iz Pixela

https://www.dropbox.com/s/udd9lrfyo37iyc9/MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2b.apk?dl=0

Model 6p
Config camera hdr + : Pixel 2017 zsl hdr+
Hdr parameteri medium
Black offset level 64
Jpg quality 97%
Portret mode on all models uključen

Restart aplikacije i pokrenite ponovo da bi se podešavanja učitala.

Sa hdr parametrima se igrajte, ako hoćete brže da fotkate onda smanjite na default, ako hoćete bolji kvalitet, ali sporije onda stavite super high (čeka se u proseku od 6-8 sekundi za sledeće okidanje)

Medium je neka sredina izmedju brzine i kvaliteta.
Konacno verzija na kojoj mi sve na MiMax2 radi besprekorno,i imam sve sto mi je bilo potrebno!!! Sto se mene tice,ja sam zavrsio sa daljim experimentima sto se Gcam tice :)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Šta mu tačno dođe Portrait mode ? Jel to možda Lens blur opcija ?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Зашто неће на нугату?

Vrh Dno