Eh taj kruzni tok.. Da izgine narod [emoji28]Vidi veliki park i kružni tok [emoji14]
Sent from my MI 5s using Tapatalk
http://oi65.tinypic.com/20ggrx0.jpg
http://oi63.tinypic.com/90q87s.jpg
Samsung senzor, gcam hdr+ auto
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
MGCB_7.0H_C2API_Mid_v.3.8b_AllinOne_Full_Manual_XDA_DevelopersKoja verzija gcam i podešavanja? Jako dobra oštrina![]()
+1 i meni isto pravi mutne selfije sa hdr+ skoro svaka gcam verzija, cak i ona sto pise front hdr+. Pre sam imao neku arnovinu gcam verziju koja je pravila ostre hdr+ prednje fotke tj. selfije, ona je radila skroz dobro. U cemu je fora?A zasto meni skoro uvek na selfi slici bude mutna nikako da napravi neko izostravanje koju god gcam da probam uvek selfi mutan?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Evo primer prvo slika a zatim skreenshot podesavanja neka neko obrati dole u dnu ekrana pise da ne radi AF.![]()
![]()
Gcam ona sto ima hdr na prednjoj
MGC_5.1.016_7.0+C2API_v.1.3_AllinOne_HDR+_front
A sto ima veze sa Nexus 6P znaci kad ocu brze fotografije treba pixel podesavanje a kada hocu selfi treba nexus 6P podesavanje, mnogo to komplikovano ali radi u svakom slucaju.Podesite da model bude Nexus 6P.
Moras posle svake promene da ubijes aplikaciju da bi prihvatio promene. To dobro zapamtiSad je i meni ok, ali i pre sam probao sa Nexus 6p opcijom za model i izasao iz aplikacije sa back ali je i dalje bilo mutno. Uradio sam force close tj. ubio sam gcam aplikaciju i ponovo usao, sad je ostra selfi fotka...
Sent from my Redmi Note 4x
Jos jednaLepo i neka onda neko kaze da ne valja kamera na Xiaomi
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Koja je ovo verzija za portrait mode, i koja podesacanja?Ima nova verzija gcam, ne radi video snimanje i desi se da pukne ponekad, al ubacen je portrait mode i radi predobro, evo i primera:
ne znam zasto je rotirana slika, u galeriji mi je normalna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari