Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Je li ti Huawei 5V/2A bio?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Za koje trziste je telefon ? Uglavnom za EU svi su dobili....

I kod mene je bila folija UK 10/17

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Latinoamerikanci iz 9-og meseca su bez folije...cenim da je taj uzeo :)

To je problem onda.

Ja isto dobio foliju.

Moj je 08.2017 i nema folije.

pa koliko onda traje brzo punjenje? 20 min? [emoji3]
i ja sam dobio foliju,i dosta se grebe. ali se bukvalno ne vidi na ekranu

Da li cekati Redmi 5 plus ili je A1 bolji tel? Bar po specifikacijama sta mislite jer ga jos nema?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mi serija je bolja od Redmi + stock android i kvalitetniji zvuk na A1. E sad, R5 plus, nov model, veci ekran, bolja rezolucija i jaca baterija. Pa sad sam prosudi. Ja cu sacekati 5-icu da vidim u praksi kako ce se pokazati.

Poslednja izmena:
Realno možeš da izgustiraš A1 dovoljno dok izađe Note 5 Global Version.

Kako se uopšte prikazuje 16:9 snimak na tim 18:9 ekranima ? Konkretno YouTube i MX Player

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Retardirano...sa dve crne strafte na krajevima.

Najveci *****izam taj ratio i onaj branik na iphone X.

Vrhunac dizajnerskog ludila.

Kad ce bre vise ovaj image za Oreo. :D

Da se i ja upišem.

Ima li da je neko stavio Oreo i da pokušava rutovanje preko Magisk? Stigao sam do TWRP koraka i pokušavam sa 3.2.1-1 (ne znam da li su starije verzije kompatibilne sa Oreo).
Radi fastboot boot <twrp>.img, ali posle butovanja, ne vidi sadržaj interne memorije i ne može da se izabere i instalira zip.

Realno možeš da izgustiraš A1 dovoljno dok izađe Note 5 Global Version.

Covek je pitao za R5 plus, a ne note 5.
Sto se tice dijagonale 18:9, bice aplikacije prilagodjene tom odnosu stranica kao i kod ajfona.

Poslednja izmena:
Da se i ja upišem.

Ima li da je neko stavio Oreo i da pokušava rutovanje preko Magisk? Stigao sam do TWRP koraka i pokušavam sa 3.2.1-1 (ne znam da li su starije verzije kompatibilne sa Oreo).
Radi fastboot boot <twrp>.img, ali posle butovanja, ne vidi sadržaj interne memorije i ne može da se izabere i instalira zip.

Treba sd card, nije optimizovan jos magisk, pa da cita sa interne. Imas i patched boot.img mozes i tako da flesujes.

Mislim da se ne razumemo. Nisam stigao do Magisk, jer ne mogu da flešujem (instaliram) TWRP sledećom procedurom

Instructions:
Steps:
Download required files from downloads
Unlock your bootloader( u must be unrooted)
Reboot to bootloader
fastboot boot recovery.img
flash twp-installer.zip
reboot to recovery and check if twrp is there
, if not (100% chances)
Reboot to bootloader
fastboot set_active b (I am assuming you are on slot a, else use fastboot set_active a or you can change slot on twrp itself)
fastboot boot twp.img
flash twp-installer.zip
reboot to recovery
Success
Poslednji uspešan korak je podvučen, a podebljan ne uspeva, jer TWRP ne vidi sadržaj interne memorije. Folderi sdcard i sdcard1 su potpuno prazni, nema ni podfoldera. Svaka memorija ima 0 MB.

Vidim na kraju linkovane teme da nisam jedini.

Убија камере не труди се...још нема ваљаног рута за орео

Okacio sam post bas iznad tvog? Kakve kamere?

Nema ništa bez neksusa i pisela ...

fastboot flash recovery twrp.img + magisk zip iz rikaverija i to je to :)

Okacio sam post bas iznad tvog? Kakve kamere?

Споро се учитавају и раде ако се рутује на онај начин...једино да се стави селинукс на пермисив...што је паметан потез :d

Svejedno ni root nije pametan potez, pa se opet radi, tako isto i podešavanje na permissive.

Važno je da se kamere srede i sve ostalo u dva klika.

Moжда неко и може ја не могу због нечега...ако се неко сети да одради то како треба прећи ћу за сада овај јадни нугат је одличан.
Још нису пустили СОРС КОД да сам знао јуче би купио телефон.

Nema ništa bez neksusa i pisela ...

fastboot flash recovery twrp.img + magisk zip iz rikaverija i to je to :)

Tako je. Nista ne radi dobro i pouzdano kao te singerice, i sve procedure mnogo jednostavne. Probah Oreo 8.1 na svom plexusu prije par dana, sve extra, i osjetno je vise smooth, buga nisam nasao u svakodnevnom koriscenju. Jedva cekam da LOS 15.1 krene (pretpostavljam krajem januara), vec bi sad mogao 'ladno... To je brate nexus/pixel, ovo ostalo druga liga, mozda zadnje kolo kvalifikacija pred grupe... :D

Poslednja izmena:
Nexus 5x je baš reprezentativan primer koji si trebao da navedeš, nov kada sam uzeo tvrdio sam da krš, radi jako loše, baš se videlo da mu fali RAM, ni blizu kako se očekuje od nexus-a, zvuk loš, baterija loša, plus vodi u večna lovišta. Što se tiče 6P, dobar fon za svoje vreme koji sam sa uživanjem koristio, jedino mu je falilo snage na izlazu za slušalice, A1 bolje radi od njega, nemam tu nikakve dileme! Plus A1 ima DAC, naravno A1 duplo jeftinije sam platio od 6P. Pixele porediti ne mogu, nisam ih imao, ali cenovno su daleko od A1, posle A1, pitanje je vredi li neki fon i blizu te love a da nema DAC! Zaista je nije realno iskeširati za neki fon i 1e više a da nema DAC, zvuk na A1 je fantazija. Ne morate da slušate muziku, dovoljno je da telefon koristite za pozive i da vaša mreža podržava HD (VIP i Telenor), onaj ko ne razgovara preko telefona može da kupi i digitron, mislim tablet, koji će moj telefon.

Nazad
Vrh Dno