Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Na FF-u izasao B391, opet samo sigurnosne zakrpe.
Ocekujem da ce vecini stici kroz par nedelja OTA, kao i svaki prethodni.

Na B389 je novembarska sigurnosna zakrpa, nije lose, samo je glupost sto je 99% sansa da necemo videti ni jedan system update, bar da smo dogurali do 7.1.2 i neki noviji emui..

S druge strane, telefon posle duzeg vremena radi skroz ok.
Meni je praksa da posle svake zakrpe(cak i sigurnosne) uradim Wipe cache partition, to bih i ostalima na bilo kom Huawei uredjaju preporucio.

Poslednja izmena:
Dobro vece. Posto se druzim sa ovim telefonom tek nekih mesec dana i da sam prezadvoljan, polako me hvata zelja za cackanjem i igranjem sa ostalim opcijama. Interesuje me da li je neko probao instalaciju programa za kameru sa P10? Cini mi se da sam ovde nasao taj video. I da li je neko rootovao telefon sa Nugata? Poz.

Ja sam odavno našao podatak da će P9 lite ići preko b400 e sad....

HUAWEI VNS-L21 Elite rom v5.1

Ljudi ima li neko da je rootovao ovaj fon sa EMUI 5, odnosno sa B389, da je pouzdano?

Jel neko vec probao Elite v7 ...ja sam skinuo pa veceras startujemo .. [emoji14] [emoji14]

Ja se sa Elite vratih na stok b388 i za sada radi odlično imao sam problem sa sporim otvaranjem app za kameru pre na stok Romy ali sada radi dobro. I ram drži ok. Na Elite mi je kompas brljavii ,a time i nacigacija.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

HTC desire 820 daleko bolje drzi aplikacije u memoriji od P9 Lite, bukvalno svaku aplikaciju iz recents otvori tu gde je stala i posle duzeg vremena.

Na P9 Lite zavisi, ne znam od cega. Nekad preko noci zadrzi Tapatalk, pa sutradan nastavim tacno gde sam stao, a nekad ga izbaci u roku od 10 minuta, iako ima 500+ MB slobodno.

To je sve na žalost do emuia

I P10 plus ima emui pa drzi app od pre mesec dana [emoji39]

Poslato sa Huawei P10 plus VKY-L09 uz pomoć Tapatoka

U cemu je onda problem?
U 2GB ne mogu da stanu Tapatalk, Messenger i browser? :D

Mada, u poslednje vreme bolje drzi nego ranije..

U cemu je onda problem?
U 2GB ne mogu da stanu Tapatalk, Messenger i browser? :D

Mada, u poslednje vreme bolje drzi nego ranije..
Verovatno je pravljen za ljude kojima nije bitno da drzi apk u pozadini kako ne bi usporavao telefon. Takvih verovatno ima vise koji kupuju ovu klasu pa je Huawei procenio da je bolje da emui za p9l sve to gasi cim se napusti aplikacija. Drugih objasnjenja nema.

Poslato sa Huawei P10 plus VKY-L09 uz pomoć Tapatoka

Ja se sa Elite vratih na stok b388 i za sada radi odlično imao sam problem sa sporim otvaranjem app za kameru pre na stok Romy ali sada radi dobro.

Ja sam takodje nakon po meni ne bas uspesnog Elite v7 ..vratio bekap V6 koji mi je bio sasvim pristojan za moje potrebe ... pa sam opet po ko zna koji put na stock b389 ...i po ko zna koji put kazem samom sebi da cu i ostati na stock romu ...:wall::wall:
Jer inace sve sto ja koristim na telefonu to radi sasvim lepo da i ustvari i nemam potrebu za flesovanjem raznih probnih i nedovrsenih romova ... al ajd :-devil-: ne da mira ...iskreno se nadam da cu do kraja godine ostati na stock romu ... :smackbum:

Da li se isplati preci sa p9 lite na lg g5, cijena za koju mogu uzeti g5 je oko 180€?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

G5 je odličan i ako je kvad cpu radi kao zmaj. 4gb rama i taj Kryo Snapdragon 820 je za respekt. Ako ima neka garancija stor da ne. Ne volim ih basr jer imaju dosta problema sa pločama.

Postoje li za p9 lite nalepnice kao što dbrand pravi, jel tražio neko po netu?

Sad se pojavio i neki B181 update na FF-u, isto pise security optimizations..

Ponadah se neki software update kada sam video B1XX :D

Poslednja izmena:
End of time? Ovo je odličan aparat teško

EOL je faza kada uredjaj izgubi podrsku proizvodjaca, dakle kada definitivno prestanu ikakva azuriranja.

Instalirao sam eliterom v7.1 i imama problem da podesim zvono za sim2, odnosno ne postoji opcija kroz zvuk. Da li je neko resio problem sa tom drugom karticom....

A 2017 je bolja od 8L?
To je isti telefon samo Huawei komplikuje... Honor 8 lite, P8 lite 2017, P9 lite 2017, Nova Lite i GR3 2017. Sve nazivi za jedan te isti uređaj.

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

8. Децембра ми је стигао 389, овај данас. Мање од месец дана [emoji846]
e2901930e48192ce8015801cc751d08c.jpg

Kakav je ovo p9 lite mini sto ide uz mts. Vredi li uzeti ili da gledam nesto dr.?

4 jezgra nisu prevaziđena nikako,ima masa telefona koji sahranjuju sa 4 jezgra. Dotični p9 ne spada u tu vrstu doduše. To je y6 2017 ako se ne varam

Nazad
Vrh Dno