Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne uci se istorija samo u skolama,ima knjiga i knjiga..a prva epizoda je jadna,i to misli velika vecina..ja cu pogledati jos neku i ako ne podignu kvalitet odustajem.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

U doba smart telefona, gde deca ne čitaju ništa duže od jedne stranice, gde im pažnja ne drži duže od 5 minuta, gledati ovakvu seriju je epski uspeh za njih, bez obzira kakva je režija.

Samo da dodam, pod uslovom da se serija drži istorijskih činjenica, to je osnov.

Moje mišljenje u vezi serije, glavni glumac mi je malo antipatičan, mislim da je pogrešan izbor, ali šta je tu je.

Senke nad Balkanom... Domaća serija koja se ovdje komentariše u rangu sa stranim - 100% zasluženo.
Sada smo sve vidjeli. Gasi svjetla.
Bjela doktore.

Mene je toliko oduševila da je opet gledam, iz cuga pogledali juče 5 epizoda - fantastična.

Sent from my P10+ using Tapatalk

Jedva cekam da vidim sta ce sledece Bjela raditi. Verovatno ce zavrsiti 3 sezone Senki a onda ? Zivo me interesuje sta ce to biti. Posle uspeha sa Senkama imace sigurno i dobar budzet za sledeci projekat. Na primer Marko Kraljevic u svemiru [emoji23]

mzjl7.gif
Kad smo već kod Psych-a, jel izašao film? Trebalo je krajem godine.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Neverovatna gluma Nebojse Dugalica u Senkama. Odusevio me.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kad smo već kod Psych-a, jel izašao film? Trebalo je krajem godine.

Jeste, nije nesto, ali ajde. Možda im je malo poremetilo planove što je glumac koji glumi Lesitera doživeo moždani udar.

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

Black Mirror nova sezona sem možda poslednje epizode razočarenje. Reciklaža starih epizoda

Jeste, nije nesto, ali ajde. Možda im je malo poremetilo planove što je glumac koji glumi Lesitera doživeo moždani udar.

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Uh nisam to ispratio... Video sam da je imao cameo u Luciferu u prošloj sezoni.

Planiram da uhvatim backlog serija koje mi stoje spakovane na HDD-u (pored obaveznog obnavljanja gradiva na godisnjem nivou sa Firefly+Serenity -> jedne od najboljih serija ikada btw) -
tako da imam dve serije koje su mi visoko kotirane a nisam gledao uopste:

Rome

Deadwood

Koje od dve vredi izbindzovati? Nemam nazalost vremena za obe a vidim da su obe nazalost prerano bile sasecene.

Deadwood, Mekšejn je razbio sa ulogom, pa čak i da ti serije ne legne, a odlična je, gledaćeš zbog njega 🙂

Poslednja izmena:
^ zbog toga mi i stoji na hdd-u. U American Gods je isto razbio ulogu. Deadwood it is.

Poslednja izmena:
Obozavam Ian-a, ako budes imao vremena pogledaj i Kings jos jednu prerano sasecenu seriju, al je odlicna.

Rome je fenomenalan a Deadwood gledao nisam, eto sad i njega na mojoj listi.

HBO's Rome je jedna od najboljih serija ikada.

Bron/Broen, prva epizoda cetrvte sezone, jel gledao neko?

Gleda se, tačnije skinuta je epizoda 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Videh da je Rome valjda posle GoT-a najskuplja HBO-ova serija, koja ja imala malu gledanost i zbog toga su je sasekli prevremeno. Svi pricaju kao o jednoj od najboljih serija koju niko nije gledao... Isto kao i Firefly (koju sam uhvatio tek oko 2005/6 zajedno sa filmom Serenity) koju obavezno obrnem jednom godisnje.

Verovatno cu je odgledati sledecu, posle Deadwood-a, jer me setting interesuje isto kao i taj famozni budzet odnosno kako se odrazava danas.

edit:

Btw. Deadwood izgleda dobija kraj u vidu filma (navodno na HBO-u sledece godine)?!

Poslednja izmena:
Naprotiv, mnogo je bolja posle prve sezone Justified...

Sto se time Rome na HBO ja sam odgledao celu i ok je ali nista vise od toga. Posle prve sezone prica karaktera se non stop vrti i ponavlja (da ne otkrivam zbog onih koji nisu gledali). Firefly nikad nisam gledao i to mi je na spisku. Ono sto mogu da kazem da je dobro (a vec znate) je peaky blinders i senke nad balkanom. Bordzije takodje nisu lose ali se vidi da su pokusali da ih prikazu u boljem svetlu.

P. S. Ko nije gledao neka odgleda Lie to me

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno