Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Cudno i meni par sluski bilo tako, mada malih gabarita i nisu nikad naplatili. Zato kad sat napipaju, to cene nekad na 20-30, iako je 10.

Gledam ove papire, oni su osnovicu procijenili oko 1500 dinara, niđe veze. :D Ponekad te zakinu za sitnicu, a ponekad krupnu preskoče...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Znači mi u BG da pevamo, dok se ovako švercujemo. Valjda će i taj lik u Ns otići u penziju.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da su ti naplatili za sluške.
Meni su naplatili 550din pre mesec dana (Beograd) za Meizu EP52 plaćene $37 sa transportom.
Napisali su vrednost $20 pa na to onda PDV i možda otvaranje.
Carina se valjda ne naplaćuje do 50€.

Meni su naplatili 550din pre mesec dana (Beograd) za Meizu EP52 plaćene $37 sa transportom.
Napisali su vrednost $20 pa na to onda PDV i možda otvaranje.
Carina se valjda ne naplaćuje do 50€.

To ti je sve izaslo oko 4500din. sto je ok, opet bilo ja na KP duze vreme tipa za 4000 din, jos kao daju garanciju neku. Ako nista dostupne odmah za manji novac, i nema cimanja sa nasom "drzavom". Nazalost vise ih nema.

Konačno stigle es3 posle 40 dana [emoji23]. Prvi utisci mnogo bolji zvuk u odnosu na Sony slušalice koje sam imao ranije, možda je malo slabiji bass, Ali ove su glasnije i to dosta.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Odlične su ES3, meni stiglo nekoliko komada (naručio više za prijatelje), takođe dugo oko 40 dana.

Poslednja izmena od urednika:
Izvini, ali trenutno nisam u mogućnosti sada da ih uporedim kako treba, najverovatnije poređenje posle praznika, previše obaveza.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    79.1 KB · Pregleda: 134
Srećna Vam nova godina kolege benčmarkovci :)!

Htedoh da pitam za predloge bluetooth bubica, neke kvalitetnije sa bar normalnim basom(jer čitam da je uglavnom bas problem).
Takođe, šta mislite, da li je krajnje vreme da se otvori posebna tema za predloge bluetooth slušalica/bubica, jer tehnologija napreduje, sve ih više ima a i malo bi rasteretili ovu temu?

Sve zavisi kako i šta odrade...
Ja sam skoro našao direktno liniju od lika koji radi privatno prodaju stvari sa Gearbest-a I Alija (ali ne za svakog) tako da odradi slanje za EU, koje ocarini preko posrednika u EU i onda sortira odatle dalje mušterijama preko DPD/DHL-a...
Poslednja porudžbina 60e, austrijska carina me nije ni pipnula - mada je roba bila klasifikovana na 17$ što čim se vidi paket zna se da nema veze
. Doduše u Nemačkoj recimo su prilično rigorozni sa carinom (posebno Lajpcig kada vidi da je paket iz Kine) I u 90% slučaja otvaraju / provere i ocarine. Čak i lepe kazne za falširanje cena.

Kupio sam JBL E25BT, bio sam skeptičan kad su u pitanju bluetooth slušalice, ali sam veoma prijatno iznenađen ovim modelom. Zvuk je odličan, ima basa i to lepog i kvalitetnog, ja volim da odvrnem do kraja volume, i nema nikakve distorzije. Ne znam koliko traje baterija, videćemo. Odmah se upare sa telefonom, lagane su, i mogu samo da ih od srca preporučim!

Ehh, a sad moram da razmišljam da se odreknem viška, pa ću uskoro na oglas ath ckr10 (verovatno njih ili hifiman re300), jer ih najređe koristim, a imaju najbolji zvuk od svih bubica koje sam ikad koristio :). Bolje da neko drugi uživa u njima, nego da stoje, jer deca ne znaju da cene kvalitet, a i ne čuvaju stvari, tako da njima sleduju jeftinije, dok ne nauče drugačije.

Ja imam te JBL E25BT ali imaju jednu manu. Hoce da blokiraju iz cista mira i ne pomaze im nista dok se opet ne stave na punjač. Kontaktirao sam proizodjaca jer sam nasao na netu da je to čest problem. On me uputio na zamenu slusalica. Zato bolje sačuvaj račun ako nedaj bože zatreba.

Ja sam poslednji put kupovao bubice pre in-ear revolucije, i bile su to Sennheiser MX360, pre nekih deset godina (u je, ala se omatorilo :d )

Šta je danas neki best-buy tog nivoa kvaliteta i srazmerne cene, da uđem u prodavnicu i kupim, a da ne moram da poručujem iz inostranstva?

Sennheiser MX375 :D Najjeftinije Sennheiser kod nas...svrbi me da i njih uzmem :D

Znači Sennheiser ostaje dobra kupovina. Hvala ljudi. Sad sam Guglao malo, i vidim da su i one in-ear, ali flat, ne ulaze u ušni kanal.

Ako nema neki potpuno in-ear model probaću sa ovima, mada mi je dosta ispadanja sluški iz uveta i gubljenja sunđerčića.

Posle dosta vremena upokojila se jedna slusalica na Xiaomi Piston 2. Sta uzeti sada, a da je best buy kao tada Piston 2? Hvala momci

Meni su ove Mrice E100 ok..jedino ako ne voliš ravan odziv

Navikao sam na bubice, in ear. Ne bih se vracao na ove.

Ja uz Mi A1 koristim Einsear T2 (mislim da je taj model) odlicne su.

Mogu misliti :D

Svejedno ne mogu probati, smeta mi kad mi ide preko uha bilo sta.

Ja cu koristiti za iPod Shuffle, na telefonu ne koristim slusalice.

Vrh Dno