Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nije sa Marsa stigao, pa da prestane da radi na našim mrežama. Slobodno flešni neki od ROM-ova koje i drugi ovde koriste.

Pitao sam pre svega zato što t-mobile varijanta, osim što ima drugi čipset (Qualcomm a ne Exynos), ima zaključan bootloader. Imam i standardni s7 edge na koji jesam instalirao rom sa xda, ambasadii, tako da mi nije strano "čačkanje" po telefonu.
Izvinjavam se, ali čini mi se da pretraga na sajtu nije baš najbolja, pa nisam uspeo da nađem konkretnu varijantu telefona - zato sam i pitao. Hvala u svakom slučaju.

Mišljenja sam da ako ti sad radi, nećeš imati problema ni posle odin upucavanja nougata, ali ne mogu to da ti garantujem jer nisam imao iskustava iz prve ruke.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sta je ovo?
f988e7b171b126c06abf7606ef2a73fe.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nije topao u ruci, ne znam sto su mu ove temperature

Poslednja izmena:
Stigao security za Holandjanina.
1. Decembar.

Suboticanin restartuj telefon. Kod mene sve normalno.
c56641c3036a430a18823734b490b0c9.jpg

Poslednja izmena:
Nema. Mada ja nisam imao nikad problem [emoji4]

c38ed73ebd47bf2386dc8f8878d53550.jpg
2bbfd61e6cad5ed2fdc5a4d63e14252e.jpg
6131c91e960ca8ea22737baac788d542.jpg

Slabo je to za tebe, ocigledno su nesto zeznuli :p

Prvo punjenje, jače osvetljenje, više 4G :)

Screen off time je mozda i bolji. Za 8h je izgubio 6% baterijre sa sve night clockom. :)

Sent from my PandaS7Edge

ja za sada ne primećujem nikakvu promenu u odnosu na novembarski....

from komsa's edge

Izaso update za Svajcarca. 25.39mb
Za Decembar

Pa obzirom da oni od 50-800mb nisu ništa popravili i promenili, šta misliš kolika je važnost ovoga :d

Ja sam sada narucio S7, posto je bila neka akcija kod operatera. Uz njega sam porucio i S View Case (s prozorcetom). U temi se spominju neka ostecanja ekrana uz ovaj case, koliko je to jos aktuelno?

Nisam u toku,koliko je display za edge.Hvala

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Baterija drastično bolja kad sam ugasio Bluetooth, sync i AoD. Jel vi držite to uvek upaljeno?
Meni je sa tim awake time uvek oko 30%.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nisam u toku,koliko je display za edge.Hvala

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Izmedju 200 i 250e
Baterija drastično bolja kad sam ugasio Bluetooth, sync i AoD. Jel vi držite to uvek upaljeno?

BT i aod ne, sync obavezno (kako drugačije da dolaze IM poruke) čemu onda smartphone i korišćenje takvo?

Pa dolaze poruke na messenger, what's up, Viber normalno kad se ugasi sync.
Ne znam šta ali meni uvek nešto drnda u pozadini kad je upaljen sync. Uvek sam. To držao ugašen, na S3, S5. Mislim da i Mi Band app drastično troši bateriju jer izaziva wake.
Mada da bi znao sigurno samo BBS?
Ne stignem da odvojim 4h da uradim to.

Pod sync mislio sam da misliš da u pozadini Internet dozvoljen aplikacijama ili sync na Gmail-u

Samo bbs da se sve lepo vidi.

Ne moraš 4 sata može i više. Napuni telefon pred spavanje, ostavi ga, kad se probudis izvuci dumpfile i to je to.

Uvek upaljeno sve. I jel misliš na ovaj sync sa slike?!...i ja sam bio ubeđen kao i đilke da gašenjem njega ne dobijaš poruke sa socijalnih apk i svu sinhronizaciju generalno.
152727dd5732e061b366a0d715439408.jpg

Pa lepo piše. Kako onda dolaze notifikacije?

1a543b9295bee32cfc45d0ff7c8acf32.jpg

Aj isključi ga, šibnuću ti poruku na telegram, pa da testiramo.

Ae isključio

Poslao.

Ma nema ništa

Tek kad sam ušao poruke dobio. Nema bedž
309e88eee8a0fabf1a4162fdfc5ba5ea.jpg

Ja sam sada narucio S7, posto je bila neka akcija kod operatera. Uz njega sam porucio i S View Case (s prozorcetom). U temi se spominju neka ostecanja ekrana uz ovaj case, koliko je to jos aktuelno?
Da repliciram sam sebi... posto sam procitao na vise mesta da se dogadjaju ostecenja, nije da sam bas uvek sklon da verujem svemu sto pise po raznim forumima, ali sam odustao od s view-a, vraticu ga a porucio sam rugged armour... videcemo kada stigne kako to izgleda. Zeleo sam Liquid Air Armor, vec ga imam na A3, ali nije ga bilo za S7.

Poslednja izmena:
Izgleda super, ali povećava dimenzije telefona poprilično. Da sam znao da vijaš tako neku zaštitu, mogao sam ti UAG ponuditi...ipak je dosta ozbiljnija priča (imao sam i rugged pa prodao sretenu) :d

Izgleda super, ali povećava dimenzije telefona poprilično. Da sam znao da vijaš tako neku zaštitu, mogao sam ti UAG ponuditi...ipak je dosta ozbiljnija priča (imao sam i rugged pa prodao sretenu) :d

Hmm... Meni se ucinilo na slikama da je dosta sliciniji Liquid Air zastiti nego Tough Armoru. Ako bas dosta povecava dimenzije, ide i on nazad. Ako mislimo na ovaj : https://www.spigen.com/collections/galaxy-s7/products/galaxy-s7-case-rugged-armor-black ?

Viber i Skype rade i bez Sync on kod mene. Te aplikacije koje traze Sync uopste ne trose bateriju maltene, sem ako puno podataka ne syncuju, tipa Dropbox i sl., ili ne syncuju svaki sekund :)

Mare, koliko SoT sada?:)

@Nemanja, koliko je ispao S7? Vidim neki odlican deal u DE za S8, 520e zajedno sa Allnet flat tarifom :) A ne nalazim nesto slicno dobro za S7.

@Nemanja, koliko je ispao S7? Vidim neki odlican deal u DE za S8, 520e zajedno sa Allnet flat tarifom :) A ne nalazim nesto slicno dobro za S7.
To je bas dobra cena, mene ce izaci skuplje, ja sam ga uzeo za 0e i 2 godine na mojoj tarifi od 30e mesecno za neogranicene razgovore i 29 Gb interneta. Ovde je najjeftiniji S8 170e i 2 godine obaveze od 30e mesecno kod operatera, u MediaMarktu izadje 460e posto u cenu od 600 dobijes i neki Samsung tablet pa to mozes odbiti od cene. Mozda ga spuste pred izlazak S9 ali ja tako i tako ne bih kupovao s8... ne svidja mi se zakrivljeni ekran i citac otiska prstiju.

Vrh Dno