Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mene su. Ne kapiram kako je moguće da cena toliko padne kad je toliko ljudi kupilo?
Cek, ti hoćeš da kažeš da smo kupili po nizoj ceni nego što pise? Onda je to ozbiljna prevara. U svakom slucaju opet sam osisan od strane ovog prevaranta i zavrsio sam sa ovim.

Poslednja izmena:
Fora je sto sam ja kupio tacno kad je izbacio post a na bittrex pise 10setak minuta kasnije i cijena potpuno druga. E pa haos. Namjestaljka klasicna.

Tako je meni zaboo bitreks po ulazu u emc2 na 12k satosija, 15ak minuta nije radio i cena padne ~20%.

I mene su. Ne kapiram kako je moguće da cena toliko padne kad je toliko ljudi kupilo?
Cek, ti hoćeš da kažeš da smo kupili po nizoj ceni nego što pise? Onda je to ozbiljna prevara. U svakom slucaju opet sam osisan od strane ovog prevaranta i zavrsio sam sa ovim.
Ja sam ga platio duplo vise. Dolar po akciji i ako sam postavio bid na 40-50 centri koliko je bio.

Au, brate mili. Znači oni tako krcaju pare na gomilu. Kriminal klasičan. Ispade da je dobro što nisam mogao da otvorim sajt.
I kome da se žališ sad?

Nikome, progutas i mute john mcafee .
Desavalo mi se isto sa bch/eth pri bch coinbase pumpu.

Ja znam da je Goldi uzeo pare jer ima brze prste :D

Poslednja izmena:
Ja im poslao email ali ne odgovaraju nikako na mejlove a ne sad da odgocore. Zali boze para. Dal da cekam da poraste na dolar ili da prodajem sad dok sam 500 usd u minus :smash:

faxcool-Pa ako tako bude to definitivno nije zdrava korekcija ovo do sada je bilo sve ocekivano i da kazemo donekle zdrava korekcija 8000 je vec pucanje balona...

hogarstrasni-Jeste trebalo bi biti 21000 i ja sam uveren da ce doci do te cifre pitanje je samo da li do kraja ove godine ili pocetkom sledece veca sansa je po meni da bude sledece godine...

Pa taj rast je itekako moguc do 31000 ali ne moze to da bude brzo tako bas videcemo :).

Ja taj rast vidim ovako nekako sa malim odstupanjima

30.000 update.png

Slazem se sa tim grafikonom u potpunosti...

Ovo sto sam do sada napisao ostvaruje se ponedeljak nam je doneo da kazem stabilnost nije doslo do 8000,u utorak uvece ocekujem oporavak sreda je vec glavna za rast cetvrtak uvece ili petak vec ocekujem pad sad da li ce taj pad biti 9000 ili 10000 videcemo.

Ocekujem pad samo iz 2 razloga u petak prvo taj petak je pred Novu godina drugo na pocetku meseca je bitkoin bio oko 9000 tj. 1 decembra ne vidim zasto ne bi dostigao tih 9000 na kraju ovog meseca...

Posle Nove godine bas ocekujem isto kao na tvom grafikonu mali rast neko vreme onda drasticni padovi mesecima i na kraju godine ta raketa....

Meni je jako zanimnljivo jos jedna stvar iako je bitkoin pao na 11300 altkoini nisu previse izgubili vrednost i rudarenje je i dalje itekako isplativo i mislim da ce rudarenje bez problema biti isplativo jos 6 meseci minimum....

Poslednja izmena:
Citam prethodne dve strane i ne verujem sta pisete. Jel znate vi da svako moze da cita i svaka ****** da se navuce na ove ponzi seme? Aj otvorite temu i lupajte tamo.

Koje ponzi seme sta smo lose rekli?

Da je neko napisao u januaru ove godine da ce bitkoin da ode do 20000 da li bi i to nazvao ponzi semom?

Uostalom svako ima svoj mozak pa nek razmisli sam sta ce biti sledece godine ne kazem ja da ce biti 100 posto ovako ali sam siguran 90 posto da ce tako biti.

Poslednja izmena:
Evo me blokirao Mr John :)
You are blocked from following @officialmcafee and viewing @officialmcafee's Tweets. Learn more

Napisao u komentar sto se desilo i odma opalio block.

Napisao sto se desilo isto kao i odje. Nisam ga nista pitao. Poslao email bittrexu, cisto sumnjam da cu dobit odgovor. Pomirio sam se :). Ako ne sto drugo, znat cu za sledeci put.

Bittrex ima tu praksu da odgovori na mail nakon mesec dana. Obećali su pojačanje u support timu, ali i dalje za odgovor treba večnost.
Svakako javi kako si prošao, delikatna situacija.

Blago ovima iz bittrexa kad im sa jednim twitom totalno srusi server. Dobro su se setili da ugase registracije dok ne skaliraju servere.
Ni preko appi-a ne radi, mislim radi ali na srecu da stavim cenu mi ne pada na pamet kad ne znam trenutnu.
esEnirS.jpg

Jel to bittrex aplikacija za telefon?

Meni je jako zanimnljivo jos jedna stvar iako je bitkoin pao na 11300 altkoini nisu previse izgubili vrednost i rudarenje je i dalje itekako isplativo i mislim da ce rudarenje bez problema biti isplativo jos 6 meseci minimum....

Sta to treba da znaci nakon tih 6 meseci po tebi vise nece biti isplativo,nece biti veoma isplativo ili ce jednostavno sve u zaborav?

Imas gomilu aplikacija sa api pristupom pa mozes i bitrex key ili bilo koje druge menjacnice. ja koristim

9DuAFdQ.jpg

Ona je samo za bittrex

CaptainCrash-Nisam napisao da nece biti isplativo nego sam rekao da ce minimum biti isplativo narednih 6 meseci ne bih da predvidjam za narednih godinu dana dug je to period.A mislim da ce biti isplativo jer bitkoin nece preko noci da padne mnogo na primer na 4000 dolara nego ce sledece godine da ima i uspone i padove pogledaj grafikon na prosloj strani jako lep grafikon.Altovi su do sada uvek bili vezani za bitkoin zato i o bitkoinu pricam altovi su realno dosta sazreli da se tako izrazim u odnosu na pre godinu dana mnogo je ljudi uslo u pricu i svasta se izdesevalo.

Kad uporedim ovu godinu i proslu u ovo vreme sto se tice rudarenja razlika je nebo i zemlja u ovo vreme prosle godine rx 480 8gb Sapphire mi je jedna vadila samo 1.2 dolara po karti kopao se Ethereum jer je bio najisplativiji.Sada ista karta daje vise 3 puta skoro sto je neverovatno.

Bitkoin tehnicki gledano i da padne na 5000 dolara opet ce biti u zarade u kopanju a na primer prosle godine da se prepolovio bitkoin u ovo vreme ne bi imali ni za struju.

Posle tih 6 meseci tek ce da bude zanimljivo jer izlazi Volta a i verovatno Amd nece sedeti skrstenih ruku....Recimo da posle 6 meseci padne dosta isplativost opet ce nove karte da nadomeste to i starije karte tj. ova sadasnja generacija isto ce zaradjivati nesto....

Nek mi ne zameri weasel sto sam odgovorio na tvoje pitanje.

Poslednja izmena:
Upravo upao u DOGE sa ~300$ na 0.00000066. HODL dok ne dođe do 0.00000330. Optimistično, ali daleko od nemogućeg.

Nije namestaljka u pitanju na Bittrexu nego tip ima 500k followera koji su istog trenutka pohitali najvecim delom upravo na Bittrex da izvrse transakciju. Naravno da necete uspeti svi u isto vreme da kupite. Napravite acc i stavite sredstva na EtherDelta, Poloniexu i na Binance-u i cekajte objavu. Te tri menjacnice pokrivaju najveci deo coina.

ps i Cryptopia

Poslednja izmena:
Nije namestaljka u pitanju na Bittrexu nego tip ima 500k followera koji su istog trenutka pohitali najvecim delom upravo na Bittrex da izvrse transakciju. Naravno da necete uspeti svi u isto vreme da kupite. Napravite acc i stavite sredstva na EtherDelta, Poloniexu i na Binance-u i cekajte objavu. Te tri menjacnice pokrivaju najveci deo coina.

ps i Cryptopia

Botovi su veći problem od toga. Bukvalno su podešeni da isprate ime coina u tvitu. Vrlo prost kod on nekoliko lajnova.
Ono što mu predlažu u komentarima jeste da ubuduće objavljuje link ka video klipu ili link ka slici na kojoj bi bila ispisana 'prognoza'. Čak je i za to moguće napraviti bota, ali to zahteva izuzetno kompleksan kod. Ja lično mislim da treba da postavi sliku koja zahteva captcha code da bi se otvorila. Time gotovo sigurno botovi ispadaju iz igre.

Hmm ne. Skripte su u pitanju kojr nautomatski kupuju i dampuju. Sutra ce objaviti u vidu slike pa ce biti drugacije.

Kao muzičke stolice bokte :)
A mcafee minja subota

Cega se vi igrate :D
Ko ce koga prvi da za****.

Ah ne nije to *****, to su ozbiljni projekti.

Poslednja izmena:
coinigy onda ili TabTrader(to je onaj sa screenshota sto sam postavio)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno