Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta tebe briga zašto komentarišem - ja sam komentarisao ono što sam gledao a što je jedan pojedinac potpuno besmisleno uvukao u priču o ovoj seriji!?

Poslednja izmena:
Šta tebe briga zašto komentarišem - ja sam komentarisao ono što sam gledao a što je jedan pojedinac potpuno besmisleno uvukao u priču o ovoj seriji!?
Pa dokle se kacis za moje komentare imam pravo da ti repliciram. Kazem ti lepo nemoj da gledas i bices mirniji ustedeces sebi i vreme i zivce.
Da ne gusimo temu bruda ako nesto treba na private ti stojim na raspolaganju.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Super, kao što je i moje pravo bilo da reagujem na besmisleno poređenje koje sam pročitao.

Po meni je Kičić bez konkurencije.

Dobro je odigrao negativca onako psihopatski sa onim replikama.
Ali Lausevic e on je za klasu ako ne i dve iznad svih ostalih. Nedostajao je svih ovih godina,steta.
Slazem se takodje da su neke glumice ovde zalutale.

Poslednja izmena:
Iako mi je apsolutno fuj lik, Sergej bi odvalio ulogu Kaludjera.

P.S. ne znam zasto ga onako na silu ugurase u Ubice moga oca, mozda mu se posle uloga razvije ?.?

Poslednja izmena:
Agente Šilda, je l gledao neko?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Berlin Station

Jeste da je "cija snajka" ali mi je drago da je Hektor, kao najgotivniji lik u seriji, za kraj sezone, otplovio u sunset.:wave: Treća sezona neće biti ista bez njega...

Stavi to u spojler!

Zavrsio Senke

Nisam povezao neke stvari ili su to neki propusti.. Nisam skapirao sta Jezdic ima od svega toga, sto je izdo kaludjera i sto pomaze pandurima i rusima, osim razloga da mu je ovaj doqrcio i da ga mrzi sve vreme? Sto su se toliko iscimali da ga uhapse kad ispada da su znali da ce odma sutradan da ga izvuku iz zatvora..

Ubice moga oca sat vremena odgledah nista konkretno se nije desilo. Ima ovo da se vrti u krug

Zavrsio Senke

Nisam povezao neke stvari ili su to neki propusti.. Nisam skapirao sta Jezdic ima od svega toga, sto je izdo kaludjera i sto pomaze pandurima i rusima, osim razloga da mu je ovaj doqrcio i da ga mrzi sve vreme? Sto su se toliko iscimali da ga uhapse kad ispada da su znali da ce odma sutradan da ga izvuku iz zatvora..

Pa Kaludjer je apotekar koji je Austrijancima-Nemcima pokazao gde je grob Krojacevog komandanta Tankosica osnivaca Crne Ruke(ona slika koju je Mustafa pokazao Krojacu i Tanetu gde se vidi Kaludjer sa skeletom Tankosica) Krojac je sa Mustafom bio u Crnoj Ruci otud i ono njihovo "cimeru".

Poslednja izmena:
Zavrsio Senke

Mustafa Golubic mu pokazao sliku mrtvog Tankosica sa kaludjerom koji im je pokazao gde ja zakopan. Austrijacni hteli da se uvere da je mrtav pa posle telo bacili psima. Jezdic je obozavao Apisa, bio kod njega u jedinici itd pa dolepio kad je to saznao, pa da mu se osveti za izdaju.

Zamalo, pretece me emaremare

Poslednja izmena:
Hvala drugari, to nisam pohvatao iz nekog razloga, bio umoran na par epizoda..

Zavrsio Senke

Zbog casti ga je izdao jer je Kaludjer izdao Voju Tankosica jednog od poznatih Cetnickih vojvoda kao i osnivaca Crne ruke. Koliko vidis kroz seriju stalno se preplicu crnorukasci a ovaj pandur je bio i Gvozdenom Puku a to se vidi kada on hapsi princa Djordja. Kao sto vidis posle Solunskog procesa crnorukasi su bili protiv kralja. A prvi cetnicki pokreti su bili oformljeni od strane Bugara a to je bila VMRO, nasi su bili komiti i jedan od prvih je bio Jovan Babunski.

Nije Apis jer je Apis ubije u Solunskom procesu vec Voja Tankosic

Pretpostavljam da na moj post mislis, ispravljeno.

Poslednja izmena:
Senke... Ipak ostaje nejasno/nelogično
zašto nisu ubili Kaluđera kada su znali da će biti oslobođen?

Knightfall - 7/10

Jedino sto drzi ovu seriju su Templari jer nemamo dovoljno filmova i serija koji pokrivaju njihovu istoriju. Pilot epizodu sam jedva odgledao... Posle 3 epizode se nista ne popravlja znatno. Koga interesuje kraj Templara moze da odgleda.

Senke... Ipak ostaje nejasno/nelogično
zašto nisu ubili Kaluđera kada su znali da će biti oslobođen?
Pa zbog druge sezone ;)

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Knightfall - 7/10

Jedino sto drzi ovu seriju su Templari jer nemamo dovoljno filmova i serija koji pokrivaju njihovu istoriju. Pilot epizodu sam jedva odgledao... Posle 3 epizode se nista ne popravlja znatno. Koga interesuje kraj Templara moze da odgleda.
Baš to, najveća prednost serije je nedostatak serija/filmova iste tematike ;)
Može da se gleda serija ...

Od Kingdom of Heaven (2005) http://www.imdb.com/title/tt0320661/ nema bolje na ovu temu.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma OK, nisam se dobro izjasnio. Svestan sam ja koji je razlog u pitanju, ali je po meni sve to trebalo mnogo smislenije odraditi.
Pa da l' je realno, u kompletnom sledu događaja koji su prethodili očekivati da bi ga, u krajnjem slučaju Krojač (a i inspektori, jer nema šanse da nisu pretpostavljali šta će se dogoditi sa tako moćnim čovekom ako ga uhapse), ostavio u životu?
Meni je serija super, ali mi ovaj detalj mnogo smeta i kvari sliku. No dobro, možda sam cepidlaka, šta znam...

Poslednja izmena:
... udaljivanje na 7 dana zbog spoilera...

Koristite spoiler tagove i neće biti problema.

Poslednja izmena od urednika:
A daj bre, spoilers!

Sad će da odmori 7 dana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno