Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

A sta cemo sa garancijom? [emoji16] Nije tema uopste o tome,poenta price je da to nisu isti uredjaji,sa ili bez olovke,kako hardverski,tako ni softverski.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kako su se zaleteli,jos ce nas obradovati osmicom za ng.

Poslednja izmena:
I kod mene je singl SIM ali još uvek ni glasa od updatea...

Izgleda da su kod Telenora svi singl SIM i da nisu ni imali dual.

Telenor, single sim. Telefon uzet 15.09.
540bbe5f684990979e045417708f9746.jpg

I kod mene je singl SIM ali još uvek ni glasa od updatea...

Izgleda da su kod Telenora svi singl SIM i da nisu ni imali dual.
Vidim u komentarima da se i preko neki zale na Telenor, takodje nisu jos dobili za novembar.. Cekaj ovaj za decembar,mozda bude ovih dana,ili flesni sam za novembar, ako te ne mrzi.

Pa to je normalno od 4-6h u zavisnosti od upotrebe ...
To što su neki lupali ovde sa 10-12h sot-a je smešno 😉

Podaci/wifi još ako je loš signal mreže - za dual sim je to odličan rezultat!
Niko nije imao ovde SOT od 12 sati. [emoji16] Ali ja lako imam SOT od 7h. A za ostalo si u pravu. Toliko je verzibilnosti koriscenja android telefona, da je jedino relativno relevantni podatak SOT, od konstantno koriscenog ekrana. A ako to nije slucaj, SOT nije relevantan.

Ni u tom slučaju nije relaventan, jel nije isto ako je nekom ekran na 30% a nekom na 90% osvetljenja recimo. 😉

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja ne znam kako vam ne smeta ekran da držite na 90, 100 posto osvjetljenja i to naročito u stanu, kući, meni smeta, uvijek mi je na 50 posto osvjetljenje jer ovaj ekran ubija koliko je jak na 100 posto

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ni u tom slučaju nije relaventan, jel nije isto ako je nekom ekran na 30% a nekom na 90% osvetljenja recimo. 😉

ja sam napisao "relativno relevantan" bas zato da neko ne bi napisao to sto si napisao[emoji6][emoji39]

Poslednja izmena:
I kod mene always on screen drugi po redu potrosac baterije, na Dual modelu, posle drugog punjenja. Da li se kasnije to menja ili ce always on da ide na always off? 😀

Dobio i Bangladesh i Nepal hahaha
baš su ažurniScreenshot_20171214-162820.jpg

NOTE 8

Da li je ovo normalno, cime da peoverim bateriju sve imam utisak da je jako losa, jako mali sot, uz nekoliko poziva dnevno, msm da je sramota, a ne bih da ga reklamiram bez pravih argumenata.
094aa7b413f0d6d927dc40e9a5e5d171.jpg

ako sam dobro razumeo, ovo je odličan početak sa ovolikim SOT... 2 sata SOT na 86% baterije

Poslednja izmena:
Nema problema, samo sam skrenuo paznju. Da je 2 sata gde bi nam kraj bio. 🙂

Pa je l do mene ili dotelefona ploce nesto je neko spominjao neke lose ploce pa da zato traje slabije baterija. Nigde ne mogu da nadjem sta da uradim kako da sam proverim a ni ne koristim ga previse, telefon imam skoro 2 meseca...

mijalkocar pa koliko vidim 14 sati korišćenja telefona - potrošeno 14% baterije , od toga ti je 10h WIFI uključen , 30 minuta si pričao .... to ti je sasvim OK . Ne vidim razlog za paniku .

@mijalkocar Nema potrebe za geekovanjem.Koirstis telefon i vidis da li moras da ga dopunjavas danju.. Kod mene to nije slučaj.. Ako je kod tebe dopuna dnevno obavezna, i to ti smeta, zavali fon i prelazi na neki fon kao npr. blackberry keyone, koji ima jaku autonomiju...

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Savet.:ko ima nova launcher pro, ovo neka isključi... nepotrebno a troši bateriju..
c1291826e805cf0c2813f80e5aa5c266.jpg

Gde se nalazi ova opcija? 🙂

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Mislim da po def nije ni upaljena. Dovoljno da probaš da swajpuješ po fp i ako se ništa ne dešava, uživaj 😉

Mislim da po def nije ni upaljena. Dovoljno da probaš da swajpuješ po fp i ako se ništa ne dešava, uživaj 😉

ukljucena je default. barem je tako kod mene. advanced options

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno