Ja sam dobio. U pitannu je singleJa još nisam dobio ni onaj prvi update - jel neko sa Telenora dobio zvanično?
Vidim u komentarima da se i preko neki zale na Telenor, takodje nisu jos dobili za novembar.. Cekaj ovaj za decembar,mozda bude ovih dana,ili flesni sam za novembar, ako te ne mrzi.I kod mene je singl SIM ali još uvek ni glasa od updatea...
Izgleda da su kod Telenora svi singl SIM i da nisu ni imali dual.
Niko nije imao ovde SOT od 12 sati. [emoji16] Ali ja lako imam SOT od 7h. A za ostalo si u pravu. Toliko je verzibilnosti koriscenja android telefona, da je jedino relativno relevantni podatak SOT, od konstantno koriscenog ekrana. A ako to nije slucaj, SOT nije relevantan.Pa to je normalno od 4-6h u zavisnosti od upotrebe ...
To što su neki lupali ovde sa 10-12h sot-a je smešno 😉
Podaci/wifi još ako je loš signal mreže - za dual sim je to odličan rezultat!
ja sam napisao "relativno relevantan" bas zato da neko ne bi napisao to sto si napisao[emoji6][emoji39]Ni u tom slučaju nije relaventan, jel nije isto ako je nekom ekran na 30% a nekom na 90% osvetljenja recimo. 😉
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
aha.. video sam na dnu ali to je average.. Pa nisam navikao da neko kaci [emoji367] usage van sistemskog monitoringa tj kroz third party applicationKakva 2 sata, vidis da je 20 min. 🙂
Settings/Advanced optionsGde se nalazi ova opcija? 🙂
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
ukljucena je default. barem je tako kod mene. advanced optionsMislim da po def nije ni upaljena. Dovoljno da probaš da swajpuješ po fp i ako se ništa ne dešava, uživaj 😉
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari