Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Pratiš li cijenu ETC?
Uvijek ima zelenih rudara koji koriste skripte i vlade ono što je u toj sekundi najisplativije... Odatle ovaj pad Diff.

Pa da

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako moze pomoc imam dve XFX RX570 4gb probao sam svaki bios sa ovog linka https://anorak.tech/t/xfx-rx-570-4gb-elpida/3747/9 i nema sanse da po kartama predjem 22 eventualno 23 mh/s. Svaki put ide flash karti biosom pa deinstalacija drajvera sa DDU pa instalacija ponovo i na kraju patch istih .Da li moze neko da mi kaze gde gresim.Posto vidim da ljudi sa svakim biosom sa pomenutog linka dobijaju najmanje 26 mh po karti.U pitanju je elpida memorija.

Imam ista podesavanja i bios kao ovaj lik

I'm using the Powersave rom on 7 cards and overclock on 1 more. I'm on Win 10.
I get 27.1 MH/s on all but one (one ~26-27 constantly).

It's pretty stable, my system never crashed but Claymore does from time to time (or just hangs and stops working).

Afterburner is at:

Core voltage: 0
Power Limit: +5%
Temp Limit: 90C
Core CLock: 1075
Memory Clock: 1900
I meni je oko 22mh/s :(

Blockchain driver aug23 ako nemas eto ti odg

1) blokchain drajvere instaliraj
2) probaj sa jačim memory clockom npr 1950

Jesi li probao koliko ti kopa stock, dakle bez ikakvog klokovanja? Inače trebalo bi 28 mhs da uloviš

Poslednja izmena:
Koliko mhs ti kopa?

Ljudi, jel imate problem sa ethermine pool-om trenutno? Meni rigovi kopaju ali ih ethermine ne vidi, na redditu pisu da su neka hakovanja u toku, valjda su hakovali nicehash... Nesto se cudno desava...

Ljudi, jel imate problem sa ethermine pool-om trenutno? Meni rigovi kopaju ali ih ethermine ne vidi, na redditu pisu da su neka hakovanja u toku, valjda su hakovali nicehash... Nesto se cudno desava...
Kod mene trenutno sve pokazuje u najboljem redu..

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Mozda ti se samo cini, ako kopas eth preko ethermine, pogledaj kad ti je poslednji put seen. Meni vec vise od sat vremena kao ne vidi minere iako po grafiku deluje da kopaju.
Kako ovo napisah i ponovo pogledah na pool tako mi jedan rig ode offline.

Kako ovo napisah i ponovo pogledah na pool tako mi jedan rig ode offline.

Ma, nije ti se to sad desilo, pogledaj za sve rigove kad su ti last seen, verovatno su pre vise od sat vremena... Nesto se cudno desava sa eth, prijavljuju neki ogroman overload, cena mu se mnogo cudno ponasa i ogromne su razlike na berzama, cex obustavio uplatu/isplatu...prijavljuju neka hakovanja pool-ova... videcemo uskoro sta se tacno desava. A moji rigovi uredno rade i primaju job od ethermine-a...

drugovi ocigledno da danas rigovi rade za dzaba...pocelo jutros sa nicehashom sad etermine...

Nemracite imaju problem sa provajderom za eu pool predjite na usa.
Morate da naucite da ovo nije bas samo pustis miner i ubiras plodove ima gimnastike a tek kad susa dodje moze i gore.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kao sto rekoh, nesto cudno se desava...Flypool na americkom serveru ne prijavljuje vec skoro sat vremena share-ove... A, tebi bas ni malo nije cudno sto je jutros hakovan Nicehash, sto je eth pao 10% u danu, sto su obustavljeni deposit/withrdraw na nekim berzama, sto se cena razlikuje znacajno na berzama...i sad ovo...aj da vidimo...

Poslednja izmena:
Sve će pući, rasprodajte rigove. Daj bre ljudi opustite se. Ako ne radi ethermine prebacite se na drugi pool ili drugi koin,ne znam čemu tolika panika.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Evo proradi eu

Nije dzabe,znate da je Ethermine prosli put nadoknadio sve po proseku koji je zadnji prijavljen pool-u.

Sve će pući, rasprodajte rigove. Daj bre ljudi opustite se. Ako ne radi ethermine prebacite se na drugi pool ili drugi koin,ne znam čemu tolika panika.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Kao sto rekoh, nesto se desava, nema veze sa sirenjem panike, ali vase negiranje dogadjaja i ruganje cinjenicama apsolutno nisu na mestu. Ko je na prve naznake ovih nemilih dogadjaja odmah prodao eth, mogao je da kupi sada 10-20% vise...

Ma sta se tu desava ? Kakvi macici
:) :)

Krenuo da poskakuje...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno