Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Ovog puta su mi za 3 min prebacili KT na pripaid, direktno (prošli put je trajalo 20min, KT-Postpaid-Pripaid), ali su i ovog puta izgubili kredit.

Vec neko vreme se "gubi" kredit, bas zbog tog sistemskog prelaska na postpaid prvo.

Da li je realno da slusanje internet radija u trajanju od pola sata max potrosi 330 mb??? Dakle, popi. io sam danas, em mi je potrosilo sve Mb em jos 2200 din kredita.. Defin. Mts krade na potrosnji internet saobraćaja.. Isti radio slusam na Mtel mrezi kad sam u BiH i za isto vreme ne potrosi vise od 70mb.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Meni se potrošnja poklapa sa limiterom u telefonu.

Da li je realno da slusanje internet radija u trajanju od pola sata max potrosi 330 mb??? Dakle, popi. io sam danas, em mi je potrosilo sve Mb em jos 2200 din kredita.. Defin. Mts krade na potrosnji internet saobraćaja.. Isti radio slusam na Mtel mrezi kad sam u BiH i za isto vreme ne potrosi vise od 70mb.
A sto pitas uopste? Imas data usage u telefonu, PROVERI.

Bezobrazno je uopste pitati ovakve stvari ako prvo niste proverili u telefonu. Ako se ne slaze, nema sta da pitate - jasno je.
Ako nemate upisano - VASA GRESKA.

Kako to da se nikada ne desi u slucaju 2, nego uvek slucaj 1 i 3 ;)

Dakle procitaj opet sto sam napisao.. Pola sata slusanja app radio Serbia na Mtel BiH mrezi svuce 70Mb a na MTS 330 MB? na bonbon HR svuce oko 90mb. KO JE LUD? najlakse je odmah kontru udariti, zar ne? A tesko shvatiti procitano

Poslednja izmena:
Dakle procitaj opet sto sam napisao.. Pola sata slusanja app radio Serbia na Mtel BiH mrezi svuce 70Mb a na MTS 330 MB? na bonbon HR svuce oko 90mb. KO JE LUD? najlakse je odmah kontru udariti, zar ne? A tesko shvatiti procitano
Ajde ti nama prvo pokazi sta pise Data Usage, onda mozemo dalje.

Zeznuto ako na KT ne pazis trosenje neta. Meni jednom tako svuklo sve mb i bonus kredit, nije srecom osnovni jel ga retko kad ima. Mozda skinulo na nesto drugo te mb ili azuriranja nekih aplikacija.

Ažuriranje je samo preko wi fi namesteno. Dakle, poanta je da je pola sata slusanja radija svuklo 330mb.. Strasno.

planiram raskinuti prevremeno ugovor sa telekomom za 4g net od 10gb. nudim 4g sim karticu nekom ko hoce da placa 750 dinara mesecno,modem ne nudim.

mora popust da bi ti neko to uzeo u razmatranje :)

Prvo internet po mb je skup bas da ne bi mogao slusati internet radio ili muziku sa youtube kao sto neki rade.
Zato sto gusis kanal za vrlo malo saobracaja. Zato wifi u gradskom prevozu ima smisla.

Dobio neko 50% popust za produzenje KT ugovora ?

Oni zovu,nude ili trazis ?

Istice mi ugovor a naviko se na placanje parkinga

^ Ja sam dobio krajem leta 50% i gratis 1 pretplatu. Na 3 broja. Bez prelaska, sasvim slučajno, bez poznantva, bio "na pravom mestu u pravo vreme", službenica je sama zvala nadređene i odobrili mi odmah. Pre toga me odbili kad sam poslao pismenu molbu.

Dobio neko 50% popust za produzenje KT ugovora ?

Oni zovu,nude ili trazis ?

Istice mi ugovor a naviko se na placanje parkinga

Vise se ne dobija 50% nego 40%. Meni istice KT u avgustu i nadam se da ce vratiti do tada. Ako ne menjacu mrezu najverovatnije.

Nema sanse da vrate 50%. Ignorusali ljudi.

Дуго је и било,ал добро умјесто 50% има до 40%,само да не буде још мање.

Poslednja izmena:
Да,зато сам и написао до 40%.Реално,то је скуп пакет,али мени треба за неке друге ствари.Био сам на КТ 1000,а сад ћу размислити шта и како.

^ Ja sam dobio krajem leta 50% i gratis 1 pretplatu. Na 3 broja.
Мене су одрадили. :(

Писао сам пре неки месец, планирао сам телефон уз постпејд и добио понуду 3 месеца по динар за две године и већи уговор. Пошто телефона тренутно није било, питао сам да узмем тај постпејд уз неку повољност и да касније узмем телефон уз КТ (опет већи пакет од постојећег) па ми је понуђено 2 месеца по динар уз постпејд са попустом и касније 3 месеца по динар за телефон уз КТ2000 без попуста. Пристао сам и потписао све.

Прва КТ претплата наплаћена у пуном износу па сам сачекао и другу и пошто је било исто, написао мејл. Јавили су ми се после неколико дана и рекли да не постоји могућност да имам тај попуст а да су преслушали моје разговоре. Питао сам их и тада а и касније, да ли ми је то понуђено или не, одговор су лагано избегли.

Опет сам написао мејл, опет су се јавили, опет сам питао да ли ми је то понуђено а као одговор је поновљено да нема те могућности и да ће да ми учине па ће децембарска претплата да буде динар. И опет питам да ли ми је то понуђено или не, јер ако јесте онда су ме обманули ... одговор је био ... ево, учинићемо вам једну претплату мада нема основа. Ниједном нису рекли да ми нису понудили па ћу од сада на даље и убудуће за сваки договор ове врсте да тражим потврду на мејл о понуди, више им не верујем. Препоручујем и осталима.

Није ми толико битно, 4к пара ћу да им опростим, ионако све моје КТ претплате иду у добротворне сврхе и нећу много да изгубим. ;)

Ti si secam uzeo NOKIA 6 koliko se secam. Trebas to da isteras do kraja, nije greda 4000 dinara ali nije ni za bacanje. Samo treba da stisnes i nateras ih da ispostuju dogovor. Covek je presao u drugu mrezu i za 2 sata kasnjenja prikljucenja u novu mrezu dobio celu pretplatu za 1 dinar. Napises dopis u vidu zalbe i rokaj. Ne treba oprastati takve stvari ni zbog tebe a i drugih, opet ce oni tako nekog da ukradu. Ovde se radi o cistoj kradji koliko ja vidim. :)

Poslednja izmena:
^ Žao mi je što si tako prošao. Kada se dobiju gratis pretplate, to se nigde ne dobije napismeno. Evo, zakljucio sam tri navedena ugovora pod potpuno istim uslovima, na dva sam dobio jednu gratis, na jednom nisam, iako je dogovoreno. Rekli mi da se gratis pretplate rucno unose i da ako bude greske - pisem.

Zalio se, kažu, nije tako uneto u sistem, a i nigde nemate napismeno. Haha, sad cu da isteram iz inata.

Чиме се све баве:D,ал ово стварно нема смисла.Како сад нешто доказати?Оно као неки усмени договор у кафани.Ја не бих имао живаца да тјерам до краја,а вама наравно желим да остварите жељено.:)

Теоретски бих могао да истерам, имају снимљене разговоре, ја имам лог позива и могу да тражим да пусте све са списка па би се лако чуло да је понуда стварно била 3 претплате по динар уз КТ2000 са телефоном. Ипак, у неким приликама не волим да таласам, не бих да се ово шири и да неко сноси последице због 4к пара ... а ни мене неће да кошта 4к него мање ... да не пишем више да се Алфи не наљути. ;)

Све у свему, од сада на даље и убудуће користим све што могу а у некој следећој прилици ћу да тражим мејл са описом договореног да бих потписао. За сада имам план како даље и у њему ја не губим.
:-devil-:

Da li je neko proveravao listing na "Moj mts" (https://www.mts.rs/privatni/moj-mts).
Meni Internet meri u minutama i sekundama (?!?), a sve stavke koje se odnose na Internet i na USSD kodove (BusPlus) mi zapisuje po 4 puta.
Ne znam da li tako i skida sa računa. Proveravao sam jednom neposredno pre i posle slanja USSD koda i tada je skinuo jednu naknadu, ali ko zna da li se nešto dogodi naknadno.
Pored toga, opisi su im katastrofa. Sve je "Ostalo" (tu su pozivi i SMS poruke), "Internet" ili "Pripejd dopuna", dok na istom mestu za postpejd broj mi lepo piše "Poziv u mts mreži", "SMS u domaćem saobraćaju", "Internet" (prikazan u kB)...

Nisam proveravao šta se vidi na http://listing.telekom.rs/. Možda tamo i liči na nešto.

Jel daju uopšte telefone uz KT sa nekm popustom?

Sent from my x600 using Tapatalk

Da li je neko proveravao listing na "Moj mts" (https://www.mts.rs/privatni/moj-mts).
Meni Internet meri u minutama i sekundama (?!?), a sve stavke koje se odnose na Internet i na USSD kodove (BusPlus) mi zapisuje po 4 puta.
Ne znam da li tako i skida sa računa. Proveravao sam jednom neposredno pre i posle slanja USSD koda i tada je skinuo jednu naknadu, ali ko zna da li se nešto dogodi naknadno.
Pored toga, opisi su im katastrofa. Sve je "Ostalo" (tu su pozivi i SMS poruke), "Internet" ili "Pripejd dopuna", dok na istom mestu za postpejd broj mi lepo piše "Poziv u mts mreži", "SMS u domaćem saobraćaju", "Internet" (prikazan u kB)...

Nisam proveravao šta se vidi na http://listing.telekom.rs/. Možda tamo i liči na nešto.
Ако ревносно будеш пратио текуће стање и листинг можеш добити чир на желуцу.:D
То је нормално за МТС програмере,ту је сва памет Србије.Чекај рачун и ако ти се нешто не слаже,рекламирај.

Mislim da se na KT racunu vise nista ne vidi konkretno, tako da je reklamacija nemoguca misija :)
A i MTS Centar je poceo da zeza za KT, ne prikazuje Dopunjeni sada, nego 0 (nesto je ovih dana, radio je do pocetka nedelje otprilike).

@iron, vec ~3 godine nema nista pametno za KT :( Ono kad je Lumia 808 bila za dinar uz KT2000 (i L520 na poklon valjda) to je zadnje sto su dali mimo standardnog, ili isplativog.
Ako mislis na nesto nestandardno (segmentacija i sl.), NISTA ne daju za KT.

Vrh Dno