Da i ja dodam nesto u vezi mojih klima a nisu fujitsu

Od reklamacije sam odustao,poslao sam im mejl da necu skidati klimu jer ne dolazi u obzir da budem bez klime mesec dana a beba u kuci od 5 meseci i da daju neko drugo resenje a na taj mejl nisam dobio odgovor vec danima sto znaci da ih boli dupe,umoran sam od svega a verovatno bih terao "mak na konac" da mi mali beban to dozvoljava te sam ovako spreman i prinudjen da idem na svoju stetu...
Malo o klimama: 18-ka veoma retko ide u defros,greje kao luda pa cemo videti na vecim minusima sta ce da kaze,potrosila je za novembar do sada 320kwh
12-ka ide malo cesce u defrost,ali to cesce je u odnosu na 18-ku sto u stvari nije nesto precesto a na koji vremenski interval to nisam uspeo da ispratim,uglavnom ona postize temperaturu koja joj se zada,pogotovo uvece malo veca za kupanje bebe pa posle smanjimo,ona je za novembar do sada potrosila 160kw
Kada ih uporedim,moj subjektivni osecaj je,ta 18-ka je "duplo" jaca od 12-ke a i po potrosnji se to vidi...za modulaciju vec sve znate,nena tu sta pametno da se doda
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока