Grešiš, silno grešiš. Moja japanska 12-ca LT je jača od one kineske 18-ce Mission. Spušta na 170W u eko modu, iako je deklarisani minimum 200W. A Mission 18 neće ispod 800W, a SLABIJA od ove 12-ce.@Mitar
Ako sam dobro razumeo, ti gledaš prosek potrošnje na minimum sat vremena, i ako je 200w to je ultra dobro,
@ Ostali
i mislim da većina ovde pogrešno razume specifikaciju tj da u njoj pise trenutna potrosnja a ne prosecna,
to znaci da trosi u sekundi od 200-1000w kako pise u specifikaciji za recimo lu. I da ne mozete ocekivati da bilo koji inverter 18 pa i kineski trosi ispod 500w jer je dimenzionirana za prostorije vece od 60km.
I ona je možda jača i od nokrije, ali je 12tica...Ali je 12tica, ja sam rekao 18
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Nije jača od Nokrije. Nokrija je 14-ca, a više od 50% jača od kineske 18 Mission. Mission nije za 60+kvmI ona je možda jača i od nokrije, ali je 12tica...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ne, moja ne ispusta te zvukove, ima samo slabo skriputanje na vecim potrosnjama, koje se cuje samo uvece i ako je otvoren prozor, snimio sam, ali je na snimku jedno 5 puta bucnije, nego uzivo.Jel moguće da sve 12LU klime ispuštaju one zvuke što je nexteen objavio? To me sad odvraća od kupovine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari