Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel može predlog za neku dobru seriju? Trenutno gledam samo TWD koji je stvarno postao glupost... Inače što se tiče mog ukusa, obožavao sam Prison Break, smarao me i na pola batalio Breaking Bad, probao Fargo par epizoda ali me nije privukao da nastavim... 🙂

Homeland je prava stvar za tebe. 🙂 Prve tri sezone su odlicne.

Žarko Laušević - glumčina!

Jel može predlog za neku dobru seriju? Trenutno gledam samo TWD koji je stvarno postao glupost... Inače što se tiče mog ukusa, obožavao sam Prison Break, smarao me i na pola batalio Breaking Bad, probao Fargo par epizoda ali me nije privukao da nastavim... 🙂

The Wire

Sent from mTalk

Žarko Laušević - glumčina!

Potpisujem i falio je svih ovih godina. Covek je odigrao minijaturu.

Mozda bi istorija bila drugacija da je princ Djordje nasledio oca Petra umesto sto je to uradio Aleksandar.

Poslednja izmena:
^ Počeo The Wire par epizoda ali mi je nekako bila spora i nezanimljiva ali definitivno planiram da na silu odgledam prvu sezonu pa mi se možda svidi. 🙂

Potpisujem i falio je svih ovih godina. Covek je odigrao minijaturu.

Mozda bi istorija bila drugacija da je princ Djordje nasledio oca Petra umesto sto je to uradio Aleksandar.

Ma idi bre, čovek u krupnom kadru, ćuti i glumi da se najeziš! Facijalne ekspresije za Oskara. Čudo.
pitanje je, Aleksandar je bio mnogo bolji diplomata, Đorđe je bio više kao Karađorđe, nije baš bio za politiku i diplomatiju. Pitanje je drugo, kako bi se sve odvijalo da Aleksandra nisu ubili u Marselju.

Poslednja izmena:
How to get away with murder
Odlicna serija!

@nikola1970
Nakon prve sezone, pošto uđeš u priču i "pohvataš" likove, shvatićeš da je to jedna od najboljih serija svih vremena.

Sent from my TA-1053 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mozda uz Slavka Stimca jedini glumac sa kojim se zivot poigrao a mogao je da bude jedna od najcecih legendi.
Boze on glumi kao da sam tamo scena kada ga hapse kako covek kao da je realan zivot.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Jericho, dobra fora, vidim neki nisu razumeli.
I ja pratim How to get away with murder i dobra je.
Flash, ne znam sto se mucite sa tim smecem, ja odustao. Arrow dobar ali nije kao ranije. Gotham dobar ali isto oslabio cini mi se.
Poceo Punishera i mogu reci da je dobar, Marvel stvarno ima bolje serije od DC-a. Bolje da snimaju dobre serije nego shitty filmove.
Star Trek odlican. Propustio sam Star Wars Rebels trecu i to pratim, meni super lezi.

+1 za Flasha... inače Punisher je mlak bar za moj ukus i za ono sto su nam predstavili u DD-u sa njim. Stigao do 10 epizode i i dalje mlak i nema tu jačinu nasilja po kojem je bio poznat. Očekivao sam više ali imam jos tri epizode.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Zavrsio sam The Punisher.
Gluma je odlicna tokom cele serije i Jon je (pogotovo) odglumio maestralno.
Ono sto mi se ne svidja je da je cela sezona mogla biti (skoro pa) duplo kraca, jer ima subplot-ova koji nepotrebno razvlace sve.
Sve u svemu, prva sezona Daredevil ostaje najbolja u Netflix / Marvel kolaboraciji, a ova je bolja i od Jessica Jones i Iron Fist, a i Luke Cage...

Šta reći za The Punisher-a osim ovo sam čekao odavno [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da ne kvarim zurku ali bih za Punishera (na osnovu 6 odgledanih epizoda do sada) rekao da je bolji od JJ, LK, IF (sto i nije tako tesko bilo) ali je i dalje prosek.
Glavnom glumcu je uloga legla samo tako i on vadi najvise. Ostatak je na generickom flatline-u. Moguce je da je doslo do zasicenja ili sam pak imao mnogo veca ocekivanja.
Ali mislim da hiperprodukcija uzima danak - jednostavano ne moze u kratkom roku da se istancuje dobar materijal.

Edit za neupucene:

JJ - Jessica Jones

LC - Luke Cage

IF - Iron Fist

Poslednja izmena:
Nemoj pisati skracenice, moderatori su obecali da ce brisati postove...

Pa i brisu se takvi postovi, ali kad napise legendu, onda nema problema. Ali prilicno je ocigledno da je to dupli posao.

Dodao sam da ne bi doslo do brisanja. Iskreno smatram da je post previse natrpan ako krene da se nabrajaju druge serije, napisane punim nazivom.
90% ljudi koje prati uglavnom zna o cemu je rec kada se pise u skracenicama (u tom kontekstu), uglavnom novajlijama i padobrancima zasmeta.

Mislim da najveci problem nastaje kada se pise samo u skracenicama (od pocetka do kraja), bez nekakve prethodne asocijacije navedene u postu - onda moze svako da se pogubi.

Cak i ako se navede puno ime a kasnije upotrebe skracenice ne vidim u cemu bi tu bio problem - Punishera sigurno necu uporedjivati sa serijama van njegovog zanra (posebno ne u skracenicama). Tako da se u tom smislu malo vise cepidlaci.

Inace mi je lepse da napisem legendu a u tekstu ostavim skracenice - da makar malo pomucim ove sto vole da se bune za iste. 😉

Post je natrpan ako se napiše puno ime serije!? E, *** sad...

Naravno uvek ce neko da procita i protumaci kako mu odgovara...

Procitaj drugu recenicu i reci da li sam pod time mislio na jednu seriju u punom nazivu ili vise kada se redom nabraja zarad uporedjivanja....

Dobra je Parks and Recreation (prva sezona je losija ali ima samo 6 epizoda).

Ja sam poceo da je gledam zbog klipa na youtube (Parks and Rec Come back joke).

Big little lies dobija novu šansu tj nastavak...

Sent from my D6603 using Tapatalk

Od tebe novu šansu ili će da bude nova sezona? Super vest ako je ovo drugo.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Iskreno meni je prva sezona zaokruzena i ne bih nastavljao sa istim likovima. Mozda neka nova prica.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno