Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas pocinje the punisher 😀

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
То се чека! Имам осјећај да ће бити одличан. Доста је мрачан тако да мора да буде добар, само да га не умекшају. Како су га представили у Daredevil-у је мени било одлично.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Bolje da krade nego da snima njesra. I ja moram da pocnem da gledam.

Zna li se uopšte koliko je epizoda planirano?
Nešto se sporo razvija priča

Ja mislim 14 za 1 sezonu a trebalo bi 3 sezone da budu i da se zavrsi raspadom kraljevine tacnije pocetkom ww2.

Zanimljivo citam Valis od Dika i ladno se pojavljuje ista/slicna ogrlica kao u seriji.

Moguće. Nešto se prisećam nekog razgovora na RTS, 11. bi trebalo da se daje za doček NG, ako ne grešim.

Ma gde gledate Senke nad Balkanom, hteo I ja da gvirnem kada je hvalite toliko ali na tv-u je već treća četvrta epizoda pa tu ne mogu.
Ako nema na tvu onda ne znam kako bi mogao..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Zezam se bre naravno da ima online 🙂

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Arrow se kobajagi malo popravlja iz epizode u epizodu, smatraju sa moralisnjem ali st je tu je.
Ali Shannara razbija koliko su postali brutalni.
Kad se uporedi prva i druga sezona razlika je ogromna.
Skoro GOT fazon sa tinejdžerima...

Arrow se kobajagi malo popravlja iz epizode u epizodu, smatraju sa moralisnjem ali st je tu je.
Ne preteruj da uporedjujes sa GoT

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Arrow ima vidno poboljšanje, dok Flash ima otvoren put ka propasti. Trpim i gledam, trudim se da izguram sezonu do kraja, ali postaje retardirano. Siluju neki humor u bukvalno svakoj sceni, likovi se ponašaju kao da su drogirani, čak su i lik Harisona Welsa uspeli da sj**u. Koliko je serija ranije gurala neke ozbiljne momente (praćene ozbiljnim soundtrackom), sada je sve na nivou serije za decu, nema ozbiljne scene, zlikovac je nula (DeVoe uopšte nije ubedljiv)...

Znam da možda puno tražim od comicbook serije, ali Marvel to za sada radi mnogo ozbiljnije u odnosu na DC (ne računam Gotham). Što se humora u seriji tiče isto mogu da se ugledaju na Marvel i Agente Štita...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Da li neko gleda ovu Belu Princezu nije losa serija opet borba izmedju Tjudorovih i Yorkova.

A Britvama dajte sansu mislim da se necete pokajati i sve su sem dosadne serije.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Arrow ima vidno poboljšanje, dok Flash ima otvoren put ka propasti. Trpim i gledam, trudim se da izguram sezonu do kraja, ali postaje retardirano. Siluju neki humor u bukvalno svakoj sceni, likovi se ponašaju kao da su drogirani, čak su i lik Harisona Welsa uspeli da sj**u. Koliko je serija ranije gurala neke ozbiljne momente (praćene ozbiljnim soundtrackom), sada je sve na nivou serije za decu, nema ozbiljne scene, zlikovac je nula (DeVoe uopšte nije ubedljiv)...

Znam da možda puno tražim od comicbook serije, ali Marvel to za sada radi mnogo ozbiljnije u odnosu na DC (ne računam Gotham). Što se humora u seriji tiče isto mogu da se ugledaju na Marvel i Agente Štita...

Čim su vratili Manu Beneta aka Deathstrok-a Arrow dobio stari šmek.
Vidno poboljšanje!!!!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Čim su vratili Manu Beneta aka Deathstrok-a Arrow dobio stari šmek.
Vidno poboljšanje!!!!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Слажем се. Deathstroke је и најјачи лик генерално тамо. Доноси много серији. Сезона гдје се он појављује је можда и понајбоља.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Punisher na binge 🙂

The Punisher sve bolji kako epizode odmicu. Krenulo je malo blago, ali vec posle druge ili trece epizode pocinje da biva vrlo interesantno... Sad sam na osmoj i bukvalno trazi binge...

Jel može predlog za neku dobru seriju? Trenutno gledam samo TWD koji je stvarno postao glupost... Inače što se tiče mog ukusa, obožavao sam Prison Break, smarao me i na pola batalio Breaking Bad, probao Fargo par epizoda ali me nije privukao da nastavim... 🙂

Zavrsio Punisher-a...koliko god zeleo da mi se svidi, ovo je bilo cist prosek u najbolju ruku. Toliko sporo, dosadno i lose snimljeno...Od 13 epizoda 11ta i 12ta gledljive. Ostalo za zaborav. Ali opet bolje od Defenders, Luke Cage i pogotovo Iron Fist (sto i nije neki uspeh). Punisher u drugoj sezoni Daredevila je prava stvar.

Da li to znaci da drzi paznju kad si vec uspeo da ogledas svih 13 u kratkom roku ?

Jedva. Ali mislim da nisam bas merodavan jer obozavam lika i ovom Bernthalu stvarno lezi uloga. Al opet kad sam izdrzao gledanje i jos one tri serije koje pomenuh, ko ce ga znati koliko dasaka u glavi mi nedostaje😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno