Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Radi kod za BT kabal, BT model za ES3, mada piše kod njih na stranici na jednoj slici i za ZS5 da podržava, u komentarima kažu da ne radi sa ZS5. Videćemo kada stigne...

Prilozi

• 11.jpg
    11.jpg
    77.1 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Na koju mrežicu misliš? Kada skinem one kapice? Imaš li neku sliku ili YT klip?
Moraš malo da rotiraš sluške da pogodiš ugao pod kojim se svetlo odbija o otvor BA drajvera.
Ovo su moje ZS5 v1, vidi se jedna svetla tačka.

Inače, ovi BT kablovi su isti, samo se konektori, tj. kućišta konektora blago razlikuju. Sve može da se ubudži uz malo turpijanja :)

Prilozi

• IMG-3646.JPG
    IMG-3646.JPG
    60.9 KB · Pregleda: 104
Poslednja izmena:
Ja sam 10og porucio sa gearbest neki tv box, poslat je posle 4 dana... Ne znam da li utice na nesto kada se klikne na Dispatch faster.

Elem, porucih i ZS6 sa sve BT kablom. Videcu koje mi budu bolje, Treblab X11 ili ZS6 pa cu njih zadrzati. Interesuje me koji je promer cevke na ZS6, hteo bih da porucim i neke vrhove od memorijske pene ali ih ima u raznim precnicima, 3mm, 4mm, 5mm...

Meni stigoše Meizu EP51, po mom mišljenju najbolji dizajn i dalje, zvuk vrhunski s obzirom da je bluetooth konekcija.

Pitanja par, mogu li se možda promeniti oni ulošci za uši? I da li možda neko ima link?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    229.2 KB · Pregleda: 103
Pošalji mi tvoje da uporedim :D
Nije mi ništa paralo uši, mada ih nisam dosta koristio, za moj ukus da budu top fali malo basa (rešim to sa EQ), inače takav sam tip, volim dosta basa, što @hsv i reče za mene. Imaju bas, kao što si ti i rekao, ne guši ostale tonove, jeste to izbalansirano. Definitivno moraju na nešto što ima jak izlaz, što gura dosta đusa da se bocnu. Za ovu lovu nisam očekivao ovakve sluške.

Totalno možemo da napravimo uporedni test :) I totalno zvuče bolje nego što bi se očekivalo za te pare.
Mene jedino brine trajnost, pa hoću da naručim još jedan par za svaki slučaj.

Više basa imaš na ES3 (ili da probaš da zapušiš prednje ventove na ZS5), ali ovakvu separaciju i soundstage nemaš po sličnoj ceni.

Nema, napisao sam da nisam očekivao ovakve sluške za ovu lovu, pohvalno. Putuju i ES3, njih sam i pre ovih naručio (upravo zbog basa), ali bez praćenja pošiljke, onda i duže putuje ***. Čekam ES3 i ZS6.

Ovde se samo pise o nekim KZSe6 itd :D

Ima li neko preporuku za sluske sa mikrofonom, a da se mogu naci kod nas, za oko 2/2,5 k? Jel i dalje nema nista bolje od onih Panasonicovih bubica?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Vrh Dno