Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja greška. Mada u zadnje vrijeme se dosta pisalo o Stranger Things pa sam zbog toga pomislio.

Sad ću da opet pratim ovu temu samo da bih brisao postove sa AHS, ST, PVZ, WD i slične skraćenice.

Doktor sta znam pogledao i sedmu epizodu... i dalje mi je Dr.House najbolja na tu tematiku.
Ovaj lik glumi izvaredno ali ko zna ili je sreo nekada osobu sa ovin poremecajem shvata da je ovo nerealno.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Moze bit da je Nidzo vrh glumac, ali je serija Meso nesto naajgluplje sto odgledah, doduse 3 epizode, tako jadno, sklepano, a najavljena kao remek delo

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Meni je serija solidna (za balkansku kinematografiju), Nikola je genijalac na više nivoa. Po meni je odlično odradio i ovu ulogu. Poznajem dvojicu takvih likova (nisu baš kriminalci) i upravo se ovako ponašaju. Nikada ne znaš šta misle. Jedno pričaju, drugo misle, treće rade.
Inače zamislio je da serija bude sastavljena iz tri celine - Meso, Kost(i) i Koža, koliko se sećam. Da li će to i realizovati, videćemo.

Nikola Pejakovic... Suvi genije.

Izzvinjavam se za off, morao sam da kazem.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Slusao sam ga, zaista sjajno svira gitaru

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Sad ću da opet pratim ovu temu samo da bih brisao postove sa AHS, ST, PVZ, WD i slične skraćenice.

Et tu, Brute?

Opet u off idemo sa Pejakovicem ali... Sa onim jednim albumom "Kolja i Smak Bjelog Dugmeta" mene je oduvao, od genijalnih tekstova do sviranja (izdrljao je stradzu "za sve pare") - skroz genijalan album koji sam nazalost tek pre koju godinu prvi put cuo. Po lucidnosti i muzickom umecu je prejebhao i Ramba (koji se strasno lozi na Zappu ali je jedini koji se u tom nekom "zanru" moze uporediti sa Koljom).

Spao remen... 🙂

Poslednja izmena:
Shameless , ovo bih mogao da vrtim do besvesti 😀 Frank radan čovek 🙂

Za ove koji su gledali Stranger Things S02, jel se scenarijo i generalno priča poboljšavaju ili je sve na nivou S01?
Lično nisam nešto posebno impresioniran od mene 6/10.

Sent from mTalk

Batali ako ti se ne dopada prva sezona jednostavno nije tvoj fazon.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Mislim da ni ne postoji serija kojoj je druga sezona bila bolja od prve.

Zavrsio Halt and Catch Fire secam se jos kad se serija pojavila pa me privuklo to sto je AMC a Breaking Bad je tada razvaljivo, ali nesto me plot nije zainteresovao. Bogu hvala pre 2 god ovde je neko nahvalio i poceo sam da gledam. Takav dijalog, takav razvoj likova, takav odnos likova, takva prijateljstva, takva drama, svaka cast kakava serija. Poslednjih nekoliko epizoda je toliko emotivno jako da je to wow.

Epizoda posle Gordonove smrti, nesto bolnije i intenzivnije da sam gledao a da mi je prijalo ne postoji. Prosto epizoda zaljenja za likom,
kao da sam bio sa njima.

Sta mislite sta je Donina ideja na kraju serije?

Za ove koji su gledali Stranger Things S02, jel se scenarijo i generalno priča poboljšavaju ili je sve na nivou S01?
Lično nisam nešto posebno impresioniran od mene 6/10.

Sent from mTalk
Jako slicna prvoj sezoni, bolja je prva za nijansu. Ko je nostalgicar, rodjen 80-ih ili ranije, nema sanse da mu se ne svidi..

Nekako je sve to super upakovano i nijedan element ne skripi..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Kome se nije svidela 1.sezona ne mora ni da gleda drugu.

Zavrsio Halt and Catch Fire secam se jos kad se serija pojavila pa me privuklo to sto je AMC a Breaking Bad je tada razvaljivo, ali nesto me plot nije zainteresovao. Bogu hvala pre 2 god ovde je neko nahvalio i poceo sam da gledam. Takav dijalog, takav razvoj likova, takav odnos likova, takva prijateljstva, takva drama, svaka cast kakava serija. Poslednjih nekoliko epizoda je toliko emotivno jako da je to wow.

Epizoda posle Gordonove smrti, nesto bolnije i intenzivnije da sam gledao a da mi je prijalo ne postoji. Prosto epizoda zaljenja za likom,
kao da sam bio sa njima.

Sta mislite sta je Donina ideja na kraju serije?

e konačno neko da se javi i za ovu seriju.
tematika nekako baš leži ovom forumu, ali pretpostavljam da ovde nije bila toliko popularna, jer srpskih titlova ima samo za prvu sezonu valjda.
iz sezone u sezonu je bila sve bolja i bolja.

poslednja epizoda, jedno od najboljih finala ikada.

što se tiče ove dve stavke iz spojlera
ne mogu ni da pretpostavim šta je Doni palo na pamet, ali to je nekako najmanje važno. važno da ona ima ideju i da će ponovo da rade zajedno.
a epizoda posle Gordonove smrti, jedan od najboljih i najrealnijih prikaza tuge posle smrti voljene osobe. naročito pamtim scenu za kuhinjskim stolom kad su večerali i kad se Džo raspao.

Krenuli Peaky Fokin’ Blinders. Izgleda da ce biti ludilo sezona [emoji118]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jako slicna prvoj sezoni, bolja je prva za nijansu. Ko je nostalgicar, rodjen 80-ih ili ranije, nema sanse da mu se ne svidi..

Nekako je sve to super upakovano i nijedan element ne skripi..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Pa i ja sam rođen 80-tih i čak sam fan starog Twin Peaksa, zbog čega mi se dopao taj retro vajb. Ali ovo nije za mene izgleda.

Sent from mTalk

e konačno neko da se javi i za ovu seriju.
tematika nekako baš leži ovom forumu, ali pretpostavljam da ovde nije bila toliko popularna, jer srpskih titlova ima samo za prvu sezonu valjda.
iz sezone u sezonu je bila sve bolja i bolja.

poslednja epizoda, jedno od najboljih finala ikada.

što se tiče ove dve stavke iz spojlera
ne mogu ni da pretpostavim šta je Doni palo na pamet, ali to je nekako najmanje važno. važno da ona ima ideju i da će ponovo da rade zajedno.
a epizoda posle Gordonove smrti, jedan od najboljih i najrealnijih prikaza tuge posle smrti voljene osobe. naročito pamtim scenu za kuhinjskim stolom kad su večerali i kad se Džo raspao.
Ovime si sve objasnio "jedan od najboljih i najrealnijih prikaza tuge posle smrti voljene osobe". Mnogo teska epizoda ali odlicna, gluma neverovatna. Drago mi je da je jos neko odgledao.

Peaky Blinders pocetak cetvrte au.. Ko ne gleda ovaj dragulj, treba ga hapsiti.

Evo, hapsite mene - meni je Peaky Blinders dosadna serija...🙂

Nemoj dva puta da kažeš, mnogi bi hteli tvoju glavu 🙂

Evo, hapsite mene - meni je Peaky Blinders dosadna serija...🙂

Takođe. Nisi jedini. Pokušao da gledam pre nekog vremena i posle 3-4 epizode jednostavno me smorilo. Ne znam da li je od onih serija gde trebam da pogledam celu sezonu da bi me privuklo, ali onda ***a već. 🙂 Daću joj verovatno priliku ponovo kad se komplet serija završi, možda promenim mišljenje kroz par godina.
A nije da mi smetaju drame, pa ne mogu da ih gledam (jer ima dobar broj drami koje mi se sviđaju).

Poslednja izmena:
Danas pocinje the punisher 😀

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno