ST je Star Trek, inace skracenice smaraju strasno evo wtf je sad AHS?? Sad treba da guglam
Sad ću da opet pratim ovu temu samo da bih brisao postove sa AHS, ST, PVZ, WD i slične skraćenice.
Za ove koji su gledali Stranger Things S02, jel se scenarijo i generalno priča poboljšavaju ili je sve na nivou S01?
Lično nisam nešto posebno impresioniran od mene 6/10.
Sent from mTalk
Mislim da ni ne postoji serija kojoj je druga sezona bila bolja od prve.
Mislim da ni ne postoji serija kojoj je druga sezona bila bolja od prve.
Fargo i Hanibal, meni bolje druge sezone
Jako slicna prvoj sezoni, bolja je prva za nijansu. Ko je nostalgicar, rodjen 80-ih ili ranije, nema sanse da mu se ne svidi..Za ove koji su gledali Stranger Things S02, jel se scenarijo i generalno priča poboljšavaju ili je sve na nivou S01?
Lično nisam nešto posebno impresioniran od mene 6/10.
Sent from mTalk
Zavrsio Halt and Catch Fire secam se jos kad se serija pojavila pa me privuklo to sto je AMC a Breaking Bad je tada razvaljivo, ali nesto me plot nije zainteresovao. Bogu hvala pre 2 god ovde je neko nahvalio i poceo sam da gledam. Takav dijalog, takav razvoj likova, takav odnos likova, takva prijateljstva, takva drama, svaka cast kakava serija. Poslednjih nekoliko epizoda je toliko emotivno jako da je to wow.
Epizoda posle Gordonove smrti, nesto bolnije i intenzivnije da sam gledao a da mi je prijalo ne postoji. Prosto epizoda zaljenja za likom,
kao da sam bio sa njima.
Sta mislite sta je Donina ideja na kraju serije?
Jako slicna prvoj sezoni, bolja je prva za nijansu. Ko je nostalgicar, rodjen 80-ih ili ranije, nema sanse da mu se ne svidi..
Nekako je sve to super upakovano i nijedan element ne skripi..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Ovime si sve objasnio "jedan od najboljih i najrealnijih prikaza tuge posle smrti voljene osobe". Mnogo teska epizoda ali odlicna, gluma neverovatna. Drago mi je da je jos neko odgledao.e konačno neko da se javi i za ovu seriju.
tematika nekako baš leži ovom forumu, ali pretpostavljam da ovde nije bila toliko popularna, jer srpskih titlova ima samo za prvu sezonu valjda.
iz sezone u sezonu je bila sve bolja i bolja.
poslednja epizoda, jedno od najboljih finala ikada.
što se tiče ove dve stavke iz spojlerane mogu ni da pretpostavim šta je Doni palo na pamet, ali to je nekako najmanje važno. važno da ona ima ideju i da će ponovo da rade zajedno.
a epizoda posle Gordonove smrti, jedan od najboljih i najrealnijih prikaza tuge posle smrti voljene osobe. naročito pamtim scenu za kuhinjskim stolom kad su večerali i kad se Džo raspao.
Evo, hapsite mene - meni je Peaky Blinders dosadna serija...🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari