@Dusan. Ne razumem, stavljao si novi firmware a ubacivao si samo ap i csc? Pa već 2 godine je drugačija verzija odina, gde je potrebno sva 4 polja da se unesu da bi to radilo kako treba?!
Nego da pitam, jel još nekom na youtube nestala mogućnost da razvuče sliku preko ekrana?...mislim na ono novo dugme gore desno?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kakve su one AKG sluske sto dolaze uz S8,koliko kostaju?
Verovatno je Google nešto cackao ispod haube .. mada ja i dalje imam to dugme na youtube.
Ovakav druze [emoji16]@widjxv koji tačno samsung case? Žao mi što nisi i sa strane slikao, od nazad da vidim kako izgleda...
Ja sam uzeo srebrni, crni mi deluje kao plastikaner, ali sto rekose, ako koristis neku futrolu, onda to nije ni bitno. U sustini, ja od telefona vidim samo ove srebrne ivice, van tih ivica, sve boje imaju napred ono crno oko ekrana.Svakako cu ga drzati u nekom kejsu,takodje mislim na Arctic silver boju
Ja imam original samsung providni case, skoro sam uzeo staklo Nillkin CP+, sve je lepo leglo, nema greske! [emoji4]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Evo i kod mene se to pojavilo [emoji3].Od jutros na yt imam umesto dugmenceta crop to fit mogućnost da sa dva prsta uradim zoot to fit. Nisam radio nikakav update pojavilo se samo. Dakle to je razlog nestanka samsung opcije.
Konacno i kod mene! [emoji16]Došao updejt na SEE napokon
![]()
Kod mene je Nillkin sa teksturom i staklo.To i mene najviše zanima. Gledajući case, kontam da bi moglo staklo i uz ovaj nilkin frosted opušteno...ipak ima bolji grip od silikona zbog texture pozadi.
I moj nilkin frosted naručen.Kod mene je Nillkin sa teksturom i staklo.
Sent from my SM-G9550 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari