Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Hvala za info Djilke ;) Mislim nisam ga ni koristio, al nekako mi nedostaje kad znam da nije tamo :d

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zna li se razlog iznenadnog nestanka tog dugmeta?

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

@Dusan. Ne razumem, stavljao si novi firmware a ubacivao si samo ap i csc? Pa već 2 godine je drugačija verzija odina, gde je potrebno sva 4 polja da se unesu da bi to radilo kako treba?!

Nego da pitam, jel još nekom na youtube nestala mogućnost da razvuče sliku preko ekrana?...mislim na ono novo dugme gore desno?

Da, tako je.
Evo meni za sad sve radi kako treba. Na kraju procesa u Odinu je pisalo (Succed 1/ Failed 0). Tako da je sve proslo okej. Ako mozes da mi objasnis, za sta sluze druga dva ili tri polja? Posto ova za AP i CSC znam za sta su. I na Odin koji imam, mislim da je verzija 3.1 mogu samo dva polja da se ubace, nisu neophodna sva.

Skini novi odin. Posebno se flesuju modem, bl, csc...cudi me kad si raspakovao fw da nisi imao 5 fajlova

Nisam sada uz komp, ali mislim da se u folderu nalaze 5 fajlova.

Sad mi kazi za sta su svih 5? Ap i csc znam za sta su konkretno.

Kakve su one AKG sluske sto dolaze uz S8,koliko kostaju?

Dobićeš ovde mnogo bolje predloge:
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?55553-Bubice
Odmah da ti kažem za oko 10$ KZ - ES3 sa gearbest. Javi mi se za kodove za popust ako kupuješ. E da, da imaš telefon sa jačim izlazom preporučio bih ti KZ ZS5 ili KZ ZS6, ove KZ ZS6 su bile 25$ na popustu za crni petak, ali traže jak izlaz, to ima Samsung j iPhone *** :d

Verovatno je Google nešto cackao ispod haube .. mada ja i dalje imam to dugme na youtube.

http://www.androidpolice.com/2017/11/04/hdr-youtube-app-now-maxes-1080p/

Na ovim slusalicama uz S8 ne postoji bas izgleda. Kad ubacim one od ajfona one grme u odnosu na ove iz kutije.

Dvoumim se izmedju crne i srebrne boje S8.Teelfon cu svakako cuvati u nekoj masci,ali kakvo misljenke imate o srebrnom modelu?

Ja sam se kasnije pokajao zato što sam uzeo crni ali samo iz razloga što je ochrid boja mnogo bolja ako se mob koristi bez kejsova.
Crni bez kejsa je veliki rizik , em se grebe crna lajsna em se ogrebotine na crnom staklu više vide

Poslednja izmena:
Pa onda ti je svejedno.. ? ionako ide u kejs

Ja imam original samsung providni case, skoro sam uzeo staklo Nillkin CP+, sve je lepo leglo, nema greske! [emoji4]
2485541494d85f9ce16fc4c7220bdb1c.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Drustvo, je l neko od vas ubacio Oreo betu? Ja cekam OTU, al ima da se mi u Srbiji nacekamo. [emoji16]

54w5ung

@widjxv koji tačno samsung case? Žao mi što nisi i sa strane slikao, od nazad da vidim kako izgleda...

Svakako cu ga drzati u nekom kejsu,takodje mislim na Arctic silver boju
Ja sam uzeo srebrni, crni mi deluje kao plastikaner, ali sto rekose, ako koristis neku futrolu, onda to nije ni bitno. U sustini, ja od telefona vidim samo ove srebrne ivice, van tih ivica, sve boje imaju napred ono crno oko ekrana.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ja imam original samsung providni case, skoro sam uzeo staklo Nillkin CP+, sve je lepo leglo, nema greske! [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Fokus slike je na ovoj soljici kafe, slikaj iz nekog drugog ugla, da vidimo kako izgleda case u kombinaciji sa staklom...bas me zanima, koliko dugo ce ti izdrzati staklo, dok ne pocne da se odlepljuje.

To i mene najviše zanima. Gledajući case, kontam da bi moglo staklo i uz ovaj nilkin frosted opušteno...ipak ima bolji grip od silikona zbog texture pozadi.

Još jedan dokaz moje tvrdnje da kinezi nemaju pojma da optimizuju sistem i launcher i zato trpaju velike baterije da bi bili kolko tolko konkurentni. Ali ip8+ kao defektan!!?

Hmmm.. ovaj test nije merodavan jer očito favorizuje amoled displeje. U realnoj upotrebi npr ip8+ ima bolju bateriju od ipX

Meni se test sviđa jer je konačno lik uradio normalnije svakodnevno korišćenje (insta,fb,yt) još samo tapatalk i chrome surf da je ubacio bio bi kao ja korisnik:d

Od jutros na yt imam umesto dugmenceta crop to fit mogućnost da sa dva prsta uradim zoot to fit. Nisam radio nikakav update pojavilo se samo. Dakle to je razlog nestanka samsung opcije.

Od jutros na yt imam umesto dugmenceta crop to fit mogućnost da sa dva prsta uradim zoot to fit. Nisam radio nikakav update pojavilo se samo. Dakle to je razlog nestanka samsung opcije.
Evo i kod mene se to pojavilo [emoji3].

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Došao updejt na SEE napokon :)

93614d1bcd7042dda9e751ca84cd53c7.jpg

To i mene najviše zanima. Gledajući case, kontam da bi moglo staklo i uz ovaj nilkin frosted opušteno...ipak ima bolji grip od silikona zbog texture pozadi.

Kod mene je Nillkin sa teksturom i staklo. ;)

Sent from my SM-G9550 using Tapatalk

Adhell koji je kacen ovde i dalje radi na ovoj novoj verziji tw aqj5

67cf4e18a8964aa69a4145f67653402e.jpg

Vrh Dno