Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp 2017

Ја немам своју собу, украо сам парче дневне за себе па парче и показујем јел.
Ништа спектакуларно, светли ко цигаЊски рингишпил, али то је у тренду ***.
Машина је старија али још увек употребљива...
Pogledajte prilog 238976
IMG_20171022_214720.jpg
IMG_20171022_215119.jpg
IMG_20171022_182051.jpg

Prilozi

• IMG_20171022_214708.jpg
    IMG_20171022_214708.jpg
    1 MB · Pregleda: 502
koja je tastatura, magicforce smart ili neka slicna? ne vidim lepo na telefonu...
bas lep i uredan kutak.

@makiacaveki нема на чему.
Тастатура је кинџос, што би рекла моја ћера татин расиста:d, metoo zero x51 плави прекидачи, изузетно удобна у употребљива тастатура, има модове за осветлење, искључивање вин тастера, као и повећавање и смањивање интезитета осветљења, ма све има...Једино што светли у ЛГБТ бојама...али ето...да се угасити.
IMG_20171021_162425.jpg

hvala na odgovoru :)
planiram mini build za spavacu sobu u beloj boji pa polako stavljam na papir...
za sad su zapisane ak33 i magicforce smart 68 pa cu sutra da pogledam i ovu tvoju.

Е имао сам ја ајааазззз 33јку служила ме одлично, али сам је на инсистирање супруге продао....невероватно шкљоца, и ова метоо исто шкљоца лаи је звук некако пријатнији и некако не смета уху, ајазз је имао некако пискавији звук и светло је доста лепше и пријатније на метоо него на ајазз, она је имала неко плаво светло што је баш ишло на ганглије, као да не ваља рифреш рејт је осећај, као неко треперење и дрхтање...мада нисам наишао да се људи масовно жале на то могуће да је само моја била лоша.

a ja bas hteo da isprobam plave switcheve.... nekako mi je zapala za oko ali nisam jos nista odlucio. mozda joj i ugasim skroz osvetljenje ili smanjim skroz na minimum posto vise volim stealth fazon iako ce ovo biti prvi white build :)
ovu magicforce smart 68 nahvalise ali me samo odbija ovolika skucenost i sto je u 68 formatu...
sad bas gledam na telefonu ovu metoo i skroz ok deluje, samo da ne svetli sareno... ako se odlucim za nju uzeo bih ovu nesvetlecu verziju...

Postoje privatne poruke ljudi, samo da podsetim.

Bog za RGB @vladof me inspirisao da danas ubacim led trake.

Dvije po 50cm. Po dana mi oduzelo dok sam isjekao profile, spojio, rupe izbusio, fiskirao mat pvc, prekidac, ovo/ono...

Znaci opet svetlo iza, ali nekako se tesko oslanjam samo na njega. Mora biti vise svjetla u prostoriji. Ovo je samo za pozadinu, nisu Bog zna sta 'jake' trake.

WarmWhite, nisam za RGB-a, ovo je negdje cirka ~300 Lm/m.
6169c360db9959188b25a21f9d92a6c1.jpg
d33d0765abdb95abe4175004a7218378.jpg

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Postavi ih tako da ne može direktno da se gleda u izvor svetlosti, ili iza monitora, ili zalepi za monitor pa da osvetljavaju prostor iza. Biće daleko prijatnije.

Bas sam razmatrao gdje da postavim, ovde je najbolje.

Protiv sam lijepljenja, vazda saraf ako moze. Monitor nije ni ravan, a i brzo bi se to odlijepilo usled toplote. Trake su u aluminijumskim profilima i ima sjenilo (pvc mat) tako da ne smeta, sa strane.

Po rubovima stola ne vidim prednost (osim sminke, a ovo je i namjenski), ne bi nista obasjalo, jer je stol uza zid, samo bi se vidjela kontura poput @vladof -a.

Poslednja izmena:
Mislim da ti je ovo mitar1982 savetovao jer nije baš dobro da ti još jedan, solidno jak izvor svetlosti ide direktno u oči (a ovde je par cm iznad gornje ivice monitora, a to je gotovo u ravni sa očima, ako je monitor na odgovarajućoj visini). Naravno, ti (p)ostavi kako ti odgovara, ali mislim da je sugestija na mestu, znam da bi meni vrlo smetalo. Poenta osvetljenja iza monitora je da postoji difuzno svetlo koje će da se uklopi i umanji direktno "blještanje" osvetljenja monitora i time stvori prijatnije okruženje za oko. :wave:

Natjerali ste me...samo da privucem stol[emoji23] Valjda je dobro sad, ne znam je l moze bolja pozicija...

Ne moze attachment na TT vise od jene slike, ne znam kako je na kompu...

Prva slika je u mraku totalnom.

69547ce464c141901134054e964cf3db.jpg
3a9cd11d4cba0fbd6de24a81ddf3a3fd.jpg
a9ada794fe721cbdc85b4d59c116de23.jpg
66fa2033cdd002bf4d7cfe4c8700a871.jpg

Edit: Dobro bi dosla jos jedna gore umjesto kabla, tada bi bio top ambijent, ali o tom po tom, nemam lemilicu mora mi neko drugi zalemiti...

Odlicno je ovako, svakako...i hvala na sugestiji, mislio sam da nece ovoliko obasjati pa zato...

Poslednja izmena:
Zar ti ne smeta što je monitor tako daleko od očiju?
Ili se meni čini?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne znam gde se izgubila ona traka koja je sijala iznad monitora, ali ovako deluje bolje u svakom slučaju. :)

Zar ti ne smeta što je monitor tako daleko od očiju?
Ili se meni čini?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Odmakao ga bio da mogu prici iza da postavim...
Ne znam gde se izgubila ona traka koja je sijala iznad monitora, ali ovako deluje bolje u svakom slučaju. :)

Nisam znao da ce ovako ispasti sto se tice osvjetljenosti (ali monitor nije daleko od ivica pa je OK). Sada obavezno moram i na gornjoj ivici staviti jos jednu, tada ce biti perfektno. Evo nemam svijetla u sobu dodatnog, odlicno je, uz naravno Night Mode (Win10, automatski sunrise/sunset) smanjiti temperaturu na ekranu, mnogo ugodnije.

Poslednja izmena:
Ne mož d'otvori уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Mora rucno da se trazi.

U pitanju je onaj mod MegaSkota u vidu one crvene konstrukcije za monitor, komp, stolicu - kao All in One.

Ali to nema nikakve veze sa ovom temom iako je odlican mod u pitanju.

Sent from my F3211 using Tapatalk

Ko da se spremaš za noćni provod sa ženskom. Samo fale stone lampe i preko njih neki prigušivači. Atmosfera na delu. A i stolica može da posluži. Deluje izdržljivo. :D

Dobar laminat

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Borat kad dovede novu devojku kuci, ona se hvata za novcanik da plati.

Djeluje mi kao PVC pod.[emoji848]

Obavezna koca. :)
Odlično bi legle neke velike crno-bele slike/posteri na zidovima, kao kontrast.

Nazad
Vrh Dno