Crypto KING
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.03.2011
- Poena
- 195
Moja predpostavka je da kontra krece u sledeca 2 sata vrlo verovatno i ranije.
Poslednja izmena:
Ne goldi, ovde je nesto drugo uticalo. Nije dump BTC-a uticao previse na dump altova, nego vesti oko splita koje su raju usmerile da beze u fiat ili neki forkovani btc. Tu su altovi popu$ili jer se ogromna prilika za zaradu pronasla upravo u fork coinima - BCC - BCH.
Dakle jedna vest menja komplet situaciju - zato treba drzati prst na okidacu i targetovati mete za zaradu.
Ovo sam pisao pre 10-ak dana, medjutim situacija je malo dramaticnija. Prva prava odbrana je na $6250-6200. Sansu su ~80% da ga tu zadrze. Ako ne, bice manja odbrana na $6000, onda idemo na $5600 pa $5000 - gde je apsolutni support i to ako probijemo, mislim da mozemo reci cao ovom ciklusu i zaboraviti na BTC neko vreme.
Ovo sada je dobar pullback, sa $6250 ocekujem barem $6550-6600. A onda cu detaljnije pogledati jel vredi otvarati novi short i teziti ka double bottomu (drugi put testiranje supporta na $6250) ili cekati jos nize.
A sto se BCH-a tice, trgovina je sjajna i pravi skolsi primer pumpa. Ovde ko nista nije uradio, definitivno nije za ovo. Sa medju trgovinom i konacnim krajnjim izlaskom, dobar sam x2, tj oko 4,5BTC-a.
P.S
Sve pohvale za moderatore na uredjenju teme, oni imaju uticaj barem 50% jer brisu spam i stede vreme ostavljajuci samo postove koji nesto znaci. Ljudi postujte ih i trudite se barem ovu bitnu temu da odrzite cistom i bez spama. Vojkane - kapa dole druze i hvala jos jednom.![]()
BCH mi je zanimljiviji.
$1300 -> idemo na $1000 a onda vrlo verovatno napad na $1500-1600.
Ja cu pokusati.
Tebi dump znaci skok? Skroz me zbune ovakvi postovi.Ja sam usao na 0.08 a ocekujem ogroman dump na oko 0.2 i stavio sam sell 50% na 0.195, a ako krene dump istresam sve i prelazim u 40% monero, 40% ltc, 20% CLAM.
Eto ti konkretno.
Ovo radim sa 33% portfolia.
Tesko do 1000$ već na 1150 se odbija 2-3 puta i opet krece up.
Tebi dump znaci skok? Skroz me zbune ovakvi postovi.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Usao na 0.08 pump je bio do 0.21, u trenutku posta bio je na ~0.19 i tada sam napisao da sledi dump (nije mi dump sa 0.08 na 0.2 ako to pitas). Zaradio sam 8 btc tako da mislim da razumem p/d.
U svakom slucaju sam najavio dump 10 minuta unapred sto je i tema, jeste kratak vremenski period ali ko prati znaci.
Zasnovano na fibonachiju 1:1 ko prati bch poslednja 3 dana.
0.08, 0.15, 0.21 - otpori i pad na poslednjem
La,šta će biti sa BTC-om,ako nije problem malo pomoći
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Dobro,bre,ne se ljuti odma [emoji6],mislio sam da li postoji nešto na duži periodRekao je. Gledas 6250.
A sto se BCH-a tice, trgovina je sjajna i pravi skolsi primer pumpa. Ovde ko nista nije uradio, definitivno nije za ovo. Sa medju trgovinom i konacnim krajnjim izlaskom, dobar sam x2, tj oko 4,5BTC-a.
Elem, poenta je bila da se prelazi u Monero i eventualno LTC (Monero je spreman da explodira)
Elem, poenta je bila da se prelazi u Monero i eventualno LTC (Monero je spreman da explodira)
Monero se izduvao izgleda trebace mu vremena za novi zalet.
Ja bi voleo da neko ko zna tacno napise ko dobija i gde. Meni je naprimer sve na bitrexu i nemam ni blizu jednog btc-a sve su to nule uglavnom, jel moram da prebacim u wallet, jel dobijem uopste ako nemam ceo btc? Sta je to import walletTrebalo bi da dobiješ free btc gold iako držiš btc u walletu. Valjda se kasnije radi import walleta ili tako nesto. Tako je bilo sa clam, ako se ne varam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari