Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Chrome pušta YT u pozadini.

NIje to to, pustao je i Viral, ali nesto nisu zgodni kao default YT app.
OGYT bi mogao probati.

Koji glass protector preporučujete za Galaxy S7?

Mislio sam nillkin ali vidim da nema full 3d staklo. Pa ako netko zna što kupiti.

AdHell radi i na yt appu?
Moze neko da okaci ogyt, please?

Znaci na dnevnom nivou 3-4 puta mi zapuca instagram da moram u podesavanja da ga "force close". Neko da ima soluciju? S7edge u pitanju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Srele obavezno, ja se pokajah što sam ishitrio sa s8...ovaj poslednji s7e mi je extra bio!

I ja sam gurao 11 dana kad mi je stajao u nemačkoj u romingu na stolu...ma daj bre čoveče!!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Lol fazon je sto kod mene ne stoji :d OS sceenshot?!? :D Nema potrebe da se nesto duris il sta ja znam lepo sam reko sve zavisi kako ko koristi telefon. Da mi stoji ne stoji a da ga ne ispustam iz ruke nije ni to.. Znaci balans nekakav, sto bi rekli zlatna sredina ;)

ALEXNDR DQJ1 build (to je stock Samsungov, u sustini, samo debloated, rooted + xposed)

Pogledacu bas veceras. Inace ovako ima li nekakvih bagove i sl. Koliko ga koristis i kako ti se cini?

Poslednja izmena:
Ma nemam šta da se durim, samo si jedan u milijardu kontam koji izvuče takav rezultat ;)

Dule, 2 nedelje. Pre toga 2.5 godine na S5 isto ALEXNDR Rom. Nijedan bug nisam video.

Srele obavezno, ja se pokajah što sam ishitrio sa s8...ovaj poslednji s7e mi je extra bio!

I ja sam gurao 11 dana kad mi je stajao u nemačkoj u romingu na stolu...ma daj bre čoveče!!

***, sad kad hoću da kupim neki sa garancijom i fiskalnim, nema nijedan na oglasima. [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opušteno, strpi se par dana, naleti uvek neki. Vidi onaj ovde sa oglasa jel prodat, znam da je lik imao neozbiljne kupce

Ima i sa garancijom, ali su cene cist LOL :) Ja mogu za manje da donesem iz Nemacke zajedno sa letom nego sto su u oglasima kod nas takvi :)

OGYT inace super radi! Izgleda kao default player, nesto stariji build, svidja mi se! Pitanje je jedino dokle ce raditi?

***, sad kad hoću da kupim neki sa garancijom i fiskalnim, nema nijedan na oglasima. [emoji4]

Trenutno najgore vreme za kupovinu, čekaj novaka, tada dosta ima novih na oglasima, bukvalno biraš datum i u koliko sati su uzeti, uzmi nešto prvremeno, tipa A1 ;)

Ima i sa garancijom, ali su cene cist LOL :) Ja mogu za manje da donesem iz Nemacke zajedno sa letom nego sto su u oglasima kod nas takvi :)

OGYT inace super radi! Izgleda kao default player, nesto stariji build, svidja mi se! Pitanje je jedino dokle ce raditi?
Koji build imaš, pošto ja imam poslednji, ja mislim.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zadnji sam skinuo sa APKMirrora.

Ko će čekati do tada... Ma ne gori mi nigde, ali sam željan neke promene, dosadio mi ip7.

Dugo ti je i trajao :d

Dule, 2 nedelje. Pre toga 2.5 godine na S5 isto ALEXNDR Rom. Nijedan bug nisam video.

Ja na S5 furao Phoenix Rom V14 na mom isto ni jednu gresku nisam naso za period oko godinu dana koriscenja. Videcu da pogledam taj Alexndr rom. Onaj supermen mi se nesto ne svidja toliko :d

Jel ima Aroma installer? Da li mogu da se ratosiljam pola nepotrebnih stock aplikacija? Posto ne vidim kod njega u postu da li ima to

Za s5 je imao, za s7 ne, valjda. Mozes rucno da izbacis ono sto on nije, jer je rooted po defaultu
Osim weather njesra, ja ne primetih da ima neki zaostali bloat.
Ima lista valjda sta je izbaceno

Kamera je za nijansu lošija na m9 ali zato imaš portret mod koji ume biti vrlo koristan. Imaš stereo zvučnike i veći ekran.

Čudi me da nisi zadovoljan baterijom na s7e, sa zadnjom nadogradnjom je extra...jedino ako nisi uzeo neki mator telefon gde je baterija već prilično oslabila sa kapacitetom kao ja što sam imao slučaj.

Kupio sam ga nova od drugara dosao je u otvorenoj kutiji zapakovan kao na slici ispod bio je na Android 6.0 i u telefonu pise da je proizveden 18. 2.2016. zemlja porjekla svajcarska a u kutiji punjac sa sa ruskim natpisom pa me sve to buni.
754078588ed7f2acd8fa965af78638ab.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa da, stojao negde preko godinu dana, baterija se od ne korišćenja ruinirala, imao sam isti slučaj i još ljudi na forumu. Instaliraj AccuBattery i posle par punjenja pogledaj koliki je kapacitet...treba 3600 da bude, al kontam da je kod tebe ispod 3000mah

Kupio sam ga nova od drugara dosao je u otvorenoj kutiji zapakovan kao na slici ispod bio je na Android 6.0 i u telefonu pise da je proizveden 18. 2.2016. zemlja porjekla svajcarska a u kutiji punjac sa sa ruskim natpisom pa me sve to buni.
754078588ed7f2acd8fa965af78638ab.jpg

Rekao bih da je ovo refabrikovan S7E, osim ako nije slučajna slika sa neta. Kutija ne ide kao kod originala, često su bez kutija.
Možeš proveriti ovom app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

@Bogi79, ovako na prvu kako sam gledao sa telefona, bolji 10.

Pa da, stojao negde preko godinu dana, baterija se od ne korišćenja ruinirala, imao sam isti slučaj i još ljudi na forumu. Instaliraj AccuBattery i posle par punjenja pogledaj koliki je kapacitet...treba 3600 da bude, al kontam da je kod tebe ispod 3000mah

Upravu si za bateriju evo rezultata. Vidim ja baterija curi izdrži ona 4,5 sata sot-a ali jedva. Ovo je posle prvog punjena od kako sam instalirao aplikaciju
ec9bafac93bb67b16b52e111f711f838.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Vrh Dno