Pre par godina ja i kolege uzeli par komada daiseikai 6 i 6.5 velicine 10Tesko da ces to doziveti u Srbiji. Mozda na nekom pismenijem, potrosackom trzistu gde se prave neki obrt. Daj Boze da se u celoj nasoj zemlji proda Toshiba koliko u nekom nemackom ili engleskom gradicu. Tamo je bitno pokupiti kajmak novim modelom, gurnuti par hiljada komada u prvom naletu pa prodavci imaju pritisak i popust na stari lager direktno od proizvodjaca. A ovde, znas koliko nekom massproduction brendu znaci dali ce da proda tih par desetina ili stotina komada ili nece.
Kad klincu trazim da kupim kopacke jos dominiraju modeli od pre 2 sezone a naidje i neki od pre 5-6 i bice na policama dok ih sve ne prodaju. Onda ce da ubace sledeci kontigent i opet u krug.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Da li ima neke bitne razlike izmedju ovih uredjaja, osim ocigledne razlike u cenama?
asyg12lmce
asyg12lmca-aoyg12lmca
ashg-12-lmc-aohg-12-lmc
Naravno samo jedno 20% skuplje ali mi smo veleprodaja pa ako je neka firma trazila split u tom periodu onda se normalno nudilo.Pa dobro to si ti imao sansu da za sebe uzmes jer si tamo itd , jel bilo inace u ponudi pa da je svako moze uzeti ?
Usput nasao sam Fujitsu inverter ASYG12LMCE za 69.490,00 rsd, mislim da ispod ovog ne moze? Sad LMCE ispada jeftinija i od LMCA koja je starija. I da li je to i dalje bestbuy za te pare? Posto mi je trebalo vremena da skupim pare i sad u ponedeljak narucujem(posto sam ovde ispipavao situaciju i pre mesec, dva...ne znam jel je i dalje po starom)
Ne moze da bude samo LUC , moze biti LUCA , LUCB , no kod nas nisam cuo da je iko imao u ponudi LUCB a ti ih cimni pa proveri taj podatak to ti je najsigurnije ..
...Usput nasao sam Fujitsu inverter ASYG12LMCE za 69.490,00 rsd, mislim da ispod ovog ne moze?...
U izgledunema nikakve, uzmi najeftiniji
Rashladni ciklus sa stanjem rashladnog sredstva u rezimu hladjenja i grejanja.
Malo sam prilagodio da predstavlja split sistem.
Ako nekog uopste interesuje.
Pogledajte prilog 239822
Pogledajte prilog 239823
Dodaj slobodno i P-V dijagrame, kao i šta se dešava sa temperaturom i energijom u procesu. Ima više od 15 godina od kad sam učio teorijske osnove termodinamičkih procesa, zaboravilo se u međuvremenu.![]()
Mom komsiji prosle nedelje ugradio u Vrbasu llc9 za 10000 din,klima 47000 plus ugradnja u kojoj je uracunat i put do Vrbasa.Oksidira i majstorima ako ne vode računa [emoji16]
Za koliko Dule montira da je toliko skup?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari