Prodaj ga ako ti se ne sviđa. [emoji41]. Jacina zvuka, šta znam, meni je OK, mada ljudi vole to malo glasnije.Koristi li neko ovaj uređaj za telefoniranje?
Nisam zadovoljan jačinom zvuka u toku razgovora,
niti kvalitetom spikerfona.
Pripremili HiCloud, samo što nije aktivan za Srbiju. Mogu se sinhronizovati samo kontakti na Hicloud ne i galeriji i aplikacije.Malo je izmenjena galerija sa novim updateom.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Moze i ovaj biti veći [emoji2][emoji41][emoji41]Po mom nekom iskustvu,huawei brljavi sa tim sitnim updateima..Bolje redje a veliki update
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Hvala na savetu, ja sam imao foliju, ali se lako oštetila i rekoh da stavim staklo,al izgleda teško da postoji.....Ja sam stavio foliju koja ide uz Nillkin futrolu, manja je ali svuda drži lepo.
Sent from my 3310
To je bila šala naravnoProbacu.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Zamolio bih da mi neko da sugestiju koje staklo da kupim i ako moze da uslika kako to izgleda na njegovom uređaju. Dva stakla sam juče probao i bacio. Uzas od vazduha po ivicama....Meni je to neprihvatljivo.
Ako su polarizovane naocare, nema pomoci [emoji6]Koje je rešenje, da ekran bude vidljiv i čitljiv, prilikom nošenja naočara za sunce?
Daj link, sta si se stiso [emoji23]Ja sam narucio na aliexpres, 2-3 dolara kosta, extra je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari