Šta je novo?

Huawei P10 lite

Koristi li neko ovaj uređaj za telefoniranje :D ?
Nisam zadovoljan jačinom zvuka u toku razgovora,
niti kvalitetom spikerfona.

Koristi li neko ovaj uređaj za telefoniranje :D ?
Nisam zadovoljan jačinom zvuka u toku razgovora,
niti kvalitetom spikerfona.
Prodaj ga ako ti se ne sviđa. [emoji41]. Jacina zvuka, šta znam, meni je OK, mada ljudi vole to malo glasnije.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja ga često koristim za razgovore i to baš preko spikerfona. Šta znam, meni skroz ok, nikad ne pojačavam zvuk na max, i kvalitet zvuka nije loš, recimo 7/10.

Meni je zvuk u toku razgovora skroz ok. Spikerfon retko koristim pa ne znam.

Sent from my 3310

Kvalitet je ok, fali mu jačina tj glasnoća.
U bučnijem okruženju u kom sam koristio prethodne telefone ovaj ne čujem.

Malo je izmenjena galerija sa novim updateom.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Zvuk u slusalici u toku razgovora,mogao bi biti malo glasniji,mada je meni i ovako ok.Spikerfon meni odlican.Cujem sagovornika odlicno,a i on mene.Udaljio sam se od telefona nekih 3-4 metara,kazu da me cuju odlicno.

I ja se tripujem ponekad da je tisi malo preko slusalice, al' ga onda lepo centriram na uvo i ako treba pojacam jos malo (ima onaj loud voice mod).

Malo je izmenjena galerija sa novim updateom.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Pripremili HiCloud, samo što nije aktivan za Srbiju. Mogu se sinhronizovati samo kontakti na Hicloud ne i galeriji i aplikacije.

Poslednja izmena:
Super.Ovaj zadnji update B185 je kod mene na telefonu unistio trajanje baterije jos vise.Ne moze jadan da izgura ni celi dan.3h SOT-a jedva.Da ne bese devojka pored mene,uradio bi mu ja update o beton :) Nije ovo vredno mojih zivaca.Ode momentalno na oglase.

Poslednja izmena:
Resetuj ga.. Obavezno ako brljavi tako..Rekoh da sam ja resio probleme resetom.. Sestra sad odusevljena...

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Nemam nameru da se smaram svaki put sa hard reset-om,kada dodje neki krs update.A svaki je sve veci krs od predhodnog.

Poslednja izmena:
Po mom nekom iskustvu,huawei brljavi sa tim sitnim updateima..Bolje redje a veliki update

Po mom nekom iskustvu,huawei brljavi sa tim sitnim updateima..Bolje redje a veliki update

Moze i ovaj biti veći [emoji2][emoji41][emoji41]
Kako ko želi, quick ili full
56058004cda44bdd4ea8af745ecd220e.jpg

Zamolio bih da mi neko da sugestiju koje staklo da kupim i ako moze da uslika kako to izgleda na njegovom uređaju. Dva stakla sam juče probao i bacio. Uzas od vazduha po ivicama....Meni je to neprihvatljivo.

Meni u radnji sa opremom sekli po meri staklo. Možda nije nešto al i ne stoji loše
02b39bd707e87bcb83805f8d7cba9f29.jpg

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

To je super, ali meni treba neko original da pasuje da ne mora da se doradjuje i seče. Ko to u BG i radi....sumnjam da ima neko da seče.

Ja sam stavio foliju koja ide uz Nillkin futrolu, manja je ali svuda drži lepo.

Sent from my 3310

Koje je rešenje, da ekran bude vidljiv i čitljiv, prilikom nošenja naočara za sunce?

Skineš naočare za sunce[emoji3]

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Znam, nije problem.
Nego, stvarno me to muči.

Zamolio bih da mi neko da sugestiju koje staklo da kupim i ako moze da uslika kako to izgleda na njegovom uređaju. Dva stakla sam juče probao i bacio. Uzas od vazduha po ivicama....Meni je to neprihvatljivo.

Ja sam narucio na aliexpres, 2-3 dolara kosta, extra je.

Link, link.....da bacim i tih 3 USD.

Vrh Dno