Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj da ja pokušam razumit "logiku"!? :)
Lit i eth, odu 2-3x gori do 15tog,
A tada btc ode ispod 50% sadašnje cjene, i šta sam ja tad zaradio ako se bitcoin prepolovi???
?:| ..... Opet čekaš da bitcoin naraste da bi ova dva vredila love koju si ulozio.

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk

Kad jos malo porastes kasce ti se samo

@weasel
Pa ako jesad 50$ i ode na 150$

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk

Poslednja izmena:
Phoenix257 odgovor je ipak pravi.

ODakle ti ideja da ce porasti sa 50 na 150 ?

Poslednja izmena:
Hahah :). Svaka čast!
Možda jednog dana postanete pravi špekulanti =;)))

Edit:
Coa32 je spomenia, ti si spoenia dump, još negde sam pročita, ali nema veze, (koliko vi očekujete skok) primer da ode i na 100$, kakva je zarada, ako se btc sroza na ispod duplo,
Opet čekaš da btc naraste, a u medjuvremenu ltc padne,, i di si ti onda?
Sasvim jednostavno! Ako je nekom problem to objasnit (ili mu je ispod časti) neka se suzdrži od takvih odgovora (kad narastem i sl.)
Ovo je forum, i ovo je sasvin konstruktivno pitanje! Hvala ;)

Poslednja izmena:
Uglavnom, ovo sada prevazilazi i moja ocekivanja, ima snage za mnogo vise. To se ocas posla otrgne kontroli mada potrebne su nenormalne kolicine para za to.

Dnevna vrednost iskopanih novcica:

BTC: 16 mil
ETH: 5.7 mil
ZEC: 1.5 mil
LTC: 0.7 mil
DSH 0.5 mil
-------------------
Ukupno 24,4 miliona dnevno ili 730 miliona dolara mesecno nagrada za kopanje samo na ovih 5 valuta.

Na finexu trenutno ima blizu 300 miliona dolara na margini. 01 avgusta je bilo 80 miliona.
Nadam se jos jednom pumpu altova pa da se razilazimo na bar godinu dana :)

Mozda i bude jos jedan pump altova, al tek nakon sto ih obore na statisticku gresku opet pa napumpaju koji dolar :S:
Po obicaju, kad svi krenu iz ocaja da prodaju altove racunajuci da ipak nema dalje, tad se desi bum

Poslednja izmena:
Odakle tebi da nece?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde procitaj celu diskusiju, pa postavi opet pitanje.
Napisao sam dump do 15og. Do 15og nece biti 150, a ne nikada.
Ako pitas odakle meni da do 15og nece biti 150 onda nema stvarno sta vise da pisem.

Poslednja izmena:
Moze lako LTC sa 50 na 100-150 u narednih par meseci, samo da se BTC malo smiri i da puste LN.

Ajde procitaj celu diskusiju, pa postavi opet pitanje.
Napisao sam dump do 15og. Do 15og nece biti 150, a ne nikada.
Ako pitas odakle meni da do 15og nece biti 150 onda nema stvarno sta vise da pisem.

To je vec sasvim druga prica od one koju sam razumeo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ala pumpa BTC. Nigde korekcije. RSI Samo skolski gore dole. Bice uzbudljivo.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Samo se nemojte vezat za ALTove kad je pump btc-a onda je to pump i zna se put, lako se vratiti iz BTC-a u altove.

kao sto je @weasel pomenuo do 15-og to je jako bitno... kasnije cemo vjerovatno svi nazad u altove koji se kome svidja.

Vidim da smo mnogi nervozni.

Mene BTC trenutno ne zanima, zakasnio sam za minut da se ukrcam na vreme.

Uzimam polako altove, tj ETH. Po meni jedan od retkih koji će imati budućnost nakon uspešnog segwit2x.

Poslednja izmena:
U alcove se uslo jos davno niko nije ocekivao bas ovoliki pad, sad cekanje nema druge...

dokle ide ovaj BTC, prešišao 7100$, samo jedna vest za CME koliko može podići cenu

Aj da se pohvalim.

Prodao neku kolicinu na berzi na $6600, razmisljao otvoriti short. Malo iscitao vesti i reko short bi otvorio na $6900. Short je upravo otvoren, sreca na manjoj kolicini od planirane.

Takodje sam ocistio Bitcoine iz walleta, tacnije 150BTC-a sam istresao na ~$6960 kao sto mi je i bio plan. :) :)

Sada sam mnogo siromasan sto se BTC-a tice, nikad ih manje nisam imao i stvarno cudan osecaj. :) Ostalo jos nekih 10-ak komada i par altova u istoj toj vrednosti.

Srecno lovljenje ATH-a svima, ja sam moj posao ovde zavrsio.

P.S Ne gubite nadu u altove, u njih cu opet uloziti cim se malo stabilizuje ludilo. I niko nije rekao da ce altovi docisti neke nenormalne cene tipa $150 za LTC do sredine meseca. Krenuce gore i dace znak, ali dok BTC ne padne, nema ATH-a kod altova.

Mene samo zanima da li su ponovo usli u igru oni sto su ga prodali na 600-700 i cekali ga na 100, tj da li ga jos uvek cekaju :) Ja sam razmisljao da udjem kad je bio 3000 i sad se kajem debelo, mogu misliti kako je njima...

Svaka cast, La.Prestige. Kapa dole

Poslednja izmena:
Kakvo divljanje ......7400+ cex

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Cestitamo! Sad cekad da eth skoci na 4k pa sve isto :d

Aj da se pohvalim.

Prodao neku kolicinu na berzi na $6600, razmisljao otvoriti short. Malo iscitao vesti i reko short bi otvorio na $6900. Short je upravo otvoren, sreca na manjoj kolicini od planirane.

Takodje sam ocistio Bitcoine iz walleta, tacnije 150BTC-a sam istresao na ~$6960 kao sto mi je i bio plan. :) :)

Sada sam mnogo siromasan sto se BTC-a tice, nikad ih manje nisam imao i stvarno cudan osecaj. :) Ostalo jos nekih 10-ak komada i par altova u istoj toj vrednosti.

Srecno lovljenje ATH-a svima, ja sam moj posao ovde zavrsio.

P.S Ne gubite nadu u altove, u njih cu opet uloziti cim se malo stabilizuje ludilo. I niko nije rekao da ce altovi docisti neke nenormalne cene tipa $150 za LTC do sredine meseca. Krenuce gore i dace znak, ali dok BTC ne padne, nema ATH-a kod altova.

Svaka ti cast na tome druze, ali nemoj na forumu piskarati o kolicini koju imas, danas za jednu crvenu bodu sa ledja, a ne za za milke, vrlo lako se sazna ko je ko. Drugarski savet.

Ovo je već na 7400 usd... 10% na dan, izgleda da je vreme za korekciju...

Da... :S: Ali imam neki osjecaj da bi do kraja ove godine mozda mogao i 8k prebaciti

Do 2X ce biti 10k, a posle ko zna...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno