Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Pozdrav svima, izvinjavam se sto prekidam ovako... U UK sam sledećih 10-12 dana, zeleo bih da naručim telefon I da mi stigne pre povratka kuci, jel možete da mi kažete koje radnje imaju skladišta u EU da bih izbegao carine i poreze.. Takodje, ako moze, da bude najpovoljnija

Ako jos neko ima cuoco92 vr9 ili vr10 nek se javi da samo provjeri da li ima ovu opciju za hide u sms aplikaciji (udje se u neku sms konverzaciju pa onda u desnom gornjem uglu na "more" i onda u listi opcija bi trebalo da postoji "set to private")
Mozda @rista1 ?

Ja sam na vr10 i nema te opcije kod mene.

Nee nije bas tako :)

Inace gde ste skidali vr10 kad je ni sam cuoco nije postavio na androidfilehost

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ja sam na vr10 i nema te opcije kod mene.

Ako ti nije problem postavi screenshot od prozora "more" i "settings" od sms app.
Posto me Cuoco ubjedjuje da nista dirao nije i da postoji opcija u sms settings ("more" ili "settings) "set to private" i da to sve radi na vr10 a ja kazem da toga nema od vr9 pa i na vr10 kao update roma. Na vr7 postoji opcija i radi...

Ako ti nije problem postavi screenshot od prozora "more" i "settings" od sms app.
Posto me Cuoco ubjedjuje da nista dirao nije i da postoji opcija u sms settings ("more" ili "settings) "set to private" i da to sve radi na vr10 a ja kazem da toga nema od vr9 pa i na vr10 kao update roma. Na vr7 postoji opcija i radi...

Naravno da nije problem.
Screenshot_2017-10-30-22-24-16.jpgScreenshot_2017-10-30-22-23-11.jpgScreenshot_2017-10-30-22-21-18_1.jpgScreenshot_2017-10-30-22-19-51_1.jpg

Poslednja izmena:
Ono sto mi je zanimljivo, pored toga sto ni kod mene ni kod tebe ne postoji opcija "set to private" za privacy lock u sms app, da su nam "settings" i "more" prozori razliciti (broj opcija) a ista verzija roma...pogledaj u prilogu.

Prilozi

• Screenshot_20171031-092349.jpg
    Screenshot_20171031-092349.jpg
    473.7 KB · Pregleda: 57
  • Screenshot_20171029-125642.jpg
    Screenshot_20171029-125642.jpg
    184 KB · Pregleda: 65
Nije. X829 nema B20 tako da na nekim mestima nećeš imati 4G.

Inače mali Oreo update...

Danas sam kući pa sam uzeo da se igram malo. Nakon prvog reboot-a performanse su odlične. Greje se i dalje više nego Nougat, u proseku nekih 5°C. Baterija nije ok, bez instaliranih svih app koje koristim imao sam po BBS potrošnju od 17% za sat vremena SOT. Na Nougatu je to 11%-12%. Nisam primetio da bilo koja bitna funkcija je radi ili da loše radi. Stock kamera app radi ali nijedna druga ne radi za sada.

U principu, ako proradi GCam i ako se baterija dovede na Nougat nivo, bez problema bi ovo mogao da mi bude daily driver.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Omni. AICP ima onaj rotation bug tako da to više ne diram dok neko ne potvrdi da je problem rešen.

Inače Omni Oreo još uvek nema tastaturu tako da ne može opengapps pico da se instalira. Ide opengapps aroma(preko 1GB) i onda se u instalaciji izabere šta hoćeš a šta ne da instaliraš. Gboard je obavezan naravno jer nam tastatura i treba a uz njega ja sam instalirao još i YT, Gmail i Gmaps.

DU stvarno ima odličnu bateriju.

Dakle, DU final + gapps pico.

Od dodatnih stvari:

Wakeblock app - ima u temi na XDA šta se blokira i na koliko se blokira, ima efekta.

Takođe uz pomoć My Android Tools isključeno za sve apps sve što ima veze sa app measurment, analytics i firebaseinstanceid.

Takođe zabranjen run in background za google play services.

6b0c655f1784069c33be93c10118c049.jpg

Da li je obavezan clean install ili mogu samo da pregazim RRN ?

Nije obavezno ali je bolje, da maknes sve eventualne repove, posebno ako dolazis sa nekog drugog roma... Ja sam u posljednje vrijeme cak i sa rrps na rrps isao ne sa clean nego sa formatom...

Kako je koji od vas instalirao rom (clran, dirty, ota...)?

Ja sam imao VR3, pa dirty install na VR7, zatim sam tu dobio ota za VR9 i ota mali za VR10.
Kolega ce vjerujem napisati kakvo je stanje kod njega.
Logicki, ako je na VR7 bilo opcije privacy lock za sms aplikaciju, dirty instalacijom nije mogla nestati na vr9/10, e da se uvodi kao nova opcija onda bi logika bila kontra, moguce da bi bilo do dirty instalacije.

Ja sam radio clean install v10, na telegram kanalu je link za full rom.
@nikdus kod mts imam i ja add to blacklist ali nemam ovo view with filter.

Povodom onog cuda što sam spominjao, tj. Problema sa mobilnim internetom brisanje onog zakljucanog apn profila nije pomoglo.

Eto, znaci ti si radio clean install i nema nigdje u sms app (settings, options, more) "set to private" tj f-je privacy lock.
Ja sam mu to saopstio i on je na kraju pobjegaoniz diskusije samo konstarujuci da sve to imani radi na vr10 a ja da se vratim na vr7 ako mislim da ne radi. Svasta, kako su pojedini ljudi frustrirani, posebjo kad rade nesto pa postoji problem a ne zeli da ga prihvati jer ni sam ne zna kako je doslo do toga. :)

Ja sam radio clean install v10, na telegram kanalu je link za full rom.
@nikdus kod mts imam i ja add to blacklist ali nemam ovo view with filter.

Upravo sam instalirao Cuoco92 VR11 (komplet rom, dirty install) i dalje nema "set to private" (privacy lock) za sms app.
Kad budes instalirao, posebno ako budes clean install, javi kako je kod tebe.

Welcome to Oreo. Kamera radi, sve kako treba. Ne greje se više. Još samo da vidim kakva je baterija. Ako je ok, ovo je daily driver.

b6906c136955a9c0a2d387f8c2930932.jpg

Javljaj utiske pa da prelazimo [emoji4]

Google camera radi? Ja više ne mogu da koristim drugu :)

Da, radi. I foto i video.

Baterija mi se čini čak i bolja nego na Nougatu no prerano je za zaključke neke.

3 buga za sad, ali sitnice. Ovako sve radi kako treba.

1. YT app pokazuje crn ekran kada pustiš klip.
2. Power menu pokazuje samo power off i airplane mode opciju.
3. Ne može da se uradi SS nikako bez neke dodatne app.

Daily driver po meni bez problema.

Da, radi. I foto i video.

Baterija mi se čini čak i bolja nego na Nougatu no prerano je za zaključke neke.

3 buga za sad, ali sitnice. Ovako sve radi kako treba.

1. YT app pokazuje crn ekran kada pustiš klip.
2. Power menu pokazuje samo power off i airplane mode opciju.
3. Ne može da se uradi SS nikako bez neke dodatne app.

Daily driver po meni bez problema.

Sjajne vijesti nema sto...

Nazad
Vrh Dno