Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Mislis na izgled toggle ikonica ili pozicija?
2. Ako se budes vracao na MIUI, skini koji hoces, samo ces morati editovati taj zip rom, obrisati jednu poziciju. Nakon flashovanja stock rom, flashovati i lazyflasher.zip da bi se bootvao

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Mislim na izgled, odvratne su ove default :D

Ajd da rezimiram vas trojicu:
fleshem superSU (ili magisk) koji vec imam na sd kartici
fleshem miui i to je to?

Ja nisam uspeo flashovati MIUI sa TWRP bez operacija koje sam naveo. Bez lazyflasher.zip nec3 da se bootuje posle

Ako hoces stock MIUI,a pri tom da ne bude root-ovan, onda Lazyflasher nakon ROM-a.

Ako flesnes Stock MIUI i posle njega Super Su, patchovace bootloader isto kao Lazy i boot-ovace se MIUI.

Najpravilniji nacin vraca na stock rom je flesovanje fastboot rom-a preko Mi flash-a.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izaberes u Mi flash beta Clean all opciju kada vracas na stock i ostaje otkljucan BL.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sobzirom kako radi Mokee ne vidim razloga da uopste vracam MIUI

Sa Download Accelerator Plus, download Mokee roma uduplava tj. ubrzava download sa ~250kb/s na ~550kb/s (a nekada i brze), samo mora da se disable-uje Adaway/Adblock kako bi uopste proradio download sa DAP-om koji u sebi ima browser sa kojim se ode direktno na mokee sajt i saceka onih 60 sekundi... Eto, cisto ko radi cesto update, moze i brze da se skida Mokee rom i onaj mali OTA update zip fajl.. [emoji6]
http://cloud.tapatalk.com/s/59f4e50237a29/Screenshot_20171028-220505.png?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Данашњи мокее користи мање рам меморије за 200 мб....

LOS guta ☺
dc2266982208d42407e5128407028763.jpg

Manje-više, isto je. Ako pogledate changelog, današnji i jučerašnji Mokee nema nove izmene.

LOS 29.10

Screenshot_20171029-110114.png
Screenshot_20171029-110658.png

Izasla je nova verzija Gravitybox [emoji2] Screenshot_20171029-115513.pngScreenshot_20171029-115522.png

Kod mene Mokee vadi max iz baterije. Preko 1 dan standby, i 10sot.bas bas zadovoljan

Hvala. Nije uopšte loše.

Ovo je snimak sa Mi Max ili RN4(X) ?

Da napomenem samo da je to Mi Max kamera je li tako @iH8Sn0w ? Bese Omnivision kamera?

Tako je, izvinjavam se sto pravim zabludu u grupi, ali Mi Max tema je kaput

E to već nije u redu, da se vratiš u temu, snimak ništa ne valja :D

@Zile995 Imas li mozda neki jos noviji firmware (modem) od onog 7.10.19 sto si okacio na androidfilehost? Danas sam tog flesovao, ali rekoh jel ima mozda jos noviji?

Poslednja izmena:
Noviji global beta firmware ne postoji. Zadnji MIUI China ima isti firmware.

Mozda je pitanje vise za android temu, ali ako moze neko da me uputi kako da promenim quick settings ikone (stavio sam Mokee rom), hoću da ih promenim da budu klasične (signal i wifi) i da pise naziv ispod ikone.
Imam xposed i substratum, nisam jos pohvatao sta koji radi.

Ako ima neka tema da izgledaju kao na miui ili nesto slicno, pa jos ako moze i vremenska prognoza da se ubaci...
Ovako nesto:

Prilozi

• 183819pox7boutvx4oo4tn.jpg
    183819pox7boutvx4oo4tn.jpg
    108.3 KB · Pregleda: 135
Skini Gravity box za Nougat, u xposed. Substratum mozes odmah obrisati

Našao sam i android Theme Engine za xposed, ali iz nekog razloga ne radi. A izgleda da ima odlične mogućnosti...
Treba da proveris da li moze da radi na Nugatu, odes na xda temu doticnog... U svakom slucaju ima gomilu modula koje treba istraziti, plus jos da rade za 7.0+ android.

Vrh Dno