Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ok, hvala. Čekamo Zileta

Malopre sam otključao bl, sad još da rootujem, pa kreće zezanje :D

Samo podigneš value za RX3 u mixer_paths_mtp.xml

Možeš i kao što je napisao Kidence, preko nekog kernela (ako si na AOSP).

Inače nekako na AOSP-u zvučnik bolje zvuči nego na MIUI-u.

Screenshot_20171027-225421.png

Hvala, probacu čim stignem da rootujem telefon.

Koji je opseg vrednosti ? 0-100?

RX1 i RX2 sluze da se pojača zvuk na slušalicama? Dobija li se nešto time? Mada koliko sam probao, tu je sasvim dovoljna jačina

Viper4arise kad se stavi dinamic bass, momster beats. Imam oeecaj da mi je subvufer u uvetu. Strasan zvuk, zlo

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Koja verzija vipera radi na 7.1.2?

2.5.0.5. Ako ti izbaci error za driver javi

Samo podigneš value za RX3 u mixer_paths_mtp.xml

Možeš i kao što je napisao Kidence, preko nekog kernela (ako si na AOSP).

Inače nekako na AOSP-u zvučnik bolje zvuči nego na MIUI-u.

Pogledajte prilog 239299
Ako se neko bude zezao sa ovim, proverite posle editovanja permisije na fajlu, inače ćete ostati bez zvuka u potpunosti.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Tačno. Mada zezao sam se sa ovim dosta, uvek su ostale iste permisije. Ipak proverite.

Verovatno može do 100, ali ne preporučujem veće vrednosti od 84. RX1 i RX2 su za headphones, to ne bih dirao. Stavi Dolby pa podešavaj zvuk.

Tačno. Mada zezao sam se sa ovim dosta, uvek su ostale iste permisije. Ipak proverite.

Verovatno može do 100, ali ne preporučujem veće vrednosti od 84. RX1 i RX2 su za headphones, to ne bih dirao. Stavi Dolby pa podešavaj zvuk.

Stavio sam 90, kao na miui forumu, nisam siguran da ima razlike.
Moze malo detaljnije oko dolby-ja? Fleshujem neki zip ili ima neka apk?

Permisije mi je sje*ao root browser, posle sam skinuo root explorer i sa njim zavrsio kako treba..

^
Skineš Dolby iz prvog posta i flešuješ. Radi sa Magiskom.

Ili ako imas Magisk, imas nekoliko Dolby modula, ali ovaj radi odlicno (Lenovo A7000). Ako hoces da Dolby ima efekat na sve zvukove u androidu, onda moras i ovaj modul Universal deep_buffer Remover. Takodje mora u AudioFX ko ima custom rom da ga iskljuci na off, kako bi Dolby Atmos uopste radio...Screenshot_20171028-132357.pngScreenshot_20171028-132724.pngScreenshot_20171028-132938.png

Hvala. Prvo da vidim sta je magisk [emoji3]

mali savet za kaljena stakla: ne uzimajte ona što liče na digitajzer (sa onim crnim delom gore i dole), treba kompjuterska preciznost da se u bobu pogode otvori za kapacitivne tastere.

uzimajte samo ona što su prozirna celom dužinom.

mali savet za kaljena stakla: ne uzimajte ona što liče na digitajzer (sa onim crnim delom gore i dole), treba kompjuterska preciznost da se u bobu pogode otvori za kapacitivne tastere.

uzimajte samo ona što su prozirna celom dužinom.

Kad primiš poruku naciljaš led diodu od notifikacije a onda dole samo pomeriš staklo prema kapacitativnim tasterima. Ja sam ga namestio za tren oka. Ono koje sam ja kupio prati zaobljenje na staklu tako da idealno odgovara.

Danas sam snimao sa gcam, 60fps,kvalitet video snimka je toliko bolji u odnosu MIUI stock, neverovatno.

Kad primiš poruku naciljaš led diodu od notifikacije a onda dole samo pomeriš staklo prema kapacitativnim tasterima. Ja sam ga namestio za tren oka. Ono koje sam ja kupio prati zaobljenje na staklu tako da idealno odgovara.

hvala ali kasno je sad. mislio sam da sam ga savršeno postavio, jer sam baš bio koncentrisan, ali džabe.

iduće kupujem potpuno prozirno. ovo je glupost što su napravili s tim crnim delom gore i dole, potpuno nepotrebno.

Potrebno je zato sto je tu lepak kako bi folija pratila konturu zakrivljenog stakla koliko je moguce.

Jel ima negde kod nas da se nabavi LCD i digitajzer za RN4 (mtk) i neki savet prilikom kupovine? (Odleteo na plocice)

Hvala :)

Danas sam snimao sa gcam, 60fps,kvalitet video snimka je toliko bolji u odnosu MIUI stock, neverovatno.

Cam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk

Daj razjasni nam jednom za svagda kako se snima sa gcam 60fps... Meni ne uspeva ni sa magisk modulom za google camera patch :(Screenshot_20171028-201010.pngScreenshot_20171028-201033.png

Kako se na AOSP/RR romu menjaju status bar i toggles ikone? Ili barem da prikaze tekst ispod toggle ikona?

pitanje br.2
flesovao sam firmware (cm-14.1-mido-firmware-20170430) kad sam flesovao AOSP, koji fw da flesujem ako budem hteo da se vratim na miui? (verovatno miui 9)

Pa ne znam, ovo je jedina verzija te aplikacije koja me ne crashuje.

15ad26188b3d4a46104d1bafdd2e77fe.jpg

Kako se na AOSP/RR romu menjaju status bar i toggles ikone? Ili barem da prikaze tekst ispod toggle ikona?

pitanje br.2
flesovao sam firmware (cm-14.1-mido-firmware-20170430) kad sam flesovao AOSP, koji fw da flesujem ako budem hteo da se vratim na miui? (verovatno miui 9)
Ne moras da flesujes fw kad se vracas na miui, povuce iz samog roma

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

pitanje br.2
Mislis na izgled toggle ikonica ili pozicija?
2. Ako se budes vracao na MIUI, skini koji hoces, samo ces morati editovati taj zip rom, obrisati jednu poziciju. Nakon flashovanja stock rom, flashovati i lazyflasher.zip da bi se bootvao

Flešuj MIUI Recovery ROM, pa Magisk ili SuperSU.

MIUI Recovery ROM ima u sebi odgovarajući firmware. Nema potrebe za lazyflasher, jer Magisk/SuperSU patch-uju boot.img :)

Možeš li na YT ili neki oblak da postaviš takav video? Zanima me baš kvalitet.

Vrh Dno