Što sad na kraju? Jesu li dobre slike na mate 10/ 10pro ili nisu...https://www.dxomark.com/huawei-mate-10-pro-oustanding-still-image-performance/
Oni izgleda ne citaju ovaj forum.
Sacekaj da vidis oba modela, pa onda sam sebi presudi sta ti je po volji 🙂Mislim na običan Mate 10. Više me privlači nego Pro.
O čemu se radi sa displejem na V30?
Bice vec za nedelju dve...Zna li se hoće li Mate 10 lite biti u ponudi nekog od operatera? Mislim da do sada nisam video da nude Mate liniju.
Ahh, jesu ovi opisani iz T-mobile, pošto imam kod njih data karticu za internet za Tablet M2 10.1, i pošto mogu kao da produzim ugovor, jer tu karticu koristim više od godinu dana, i uz račun plaćam 4,95e 4gb. Sad mi nude Huawei Mate 10 pro po ceni za telefon od 29,99e i mesečno 50e sa 6gb full lte Internet i sve ostalo neograničeno, takodje je tu u ponudi i Iphone novi i Samsung Note 8, gde se u toj tarifi npr za iPhone doplaćuje 600e a za Note 8 299e.
Stim što uz Mate 10 pro ide i onaj Moleskine smart sa olovkom za džabe, koji košta po njihovom navodno 299e 🙂
Opasni su... Sve to lepo, ali onda se vezem sa još jednim ugovorom, bilo bi previše već 🙂
Huawei Mediapad M2 10.1 LTE
Da 2 godine.ali imam samsung s8 za 33e mesec o u istom mesecnom paketu.s8 mi je bolja kupovia.ili s8plus za 38eSuper cena. Ugovorna obaveza 2 godine? Onda ti ispada paket skoro dzabe vec samo placas ratu za telefon koji ispada 850e (35,5x24).
Prilika koja se ne ispusta ako zivis u Holandiji uzimaj 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari